Wilt u met een medium of paragnost praten?

Notities over de wetten van aantrekking

Net als het gezegde: "Je bent wat je eet", kunnen we ook zeggen: "Je roept alles wat je denkt, voelt, zegt en doet in het leven!"

Gelijk waar je woont, we werken allemaal met de wetten van aantrekking, of we dat nu willen of niet. De eenvoudige waarheid is dat wat er in je leven komt, je ook in je leven aantrekt. Het universum is als een gigantische berg waar je bovenop kunt staan. Alles wat we denken, voelen, zeggen en doen, kaatst naar ons terug.

Wat voor beelden je ook in je geest hebt, wat je ook denkt, is wat je naar je toe trekt. Zie jezelf als een magneet! Soortgelijk trekt soortgelijk aan. Negatief trekt negatief aan. Positief trekt positief aan. Alle emoties en gedachten trekken tastbare situaties aan in je leven omdat gedachten dingen worden.

Een gedachte heeft een trilling. Die trilling zendt het magnetische signaal uit dat dingen naar je toe trekt. Het maakt het universum niet uit of je iets goed of slecht vindt. Het geeft wat jij geeft. Als je stress hebt en je zorgen maakt, breng je alleen maar meer van dat soort dingen in je leven.

Cronische gedachte= creatie

Doordacht dat je voortdurend een slachtoffer bent, zorgt alleen maar voor meer slachtofferschap. Als je je richt op ongeluk en ellende, waar zul je dan meer van ontvangen? Wat ben je in het bestaan roepen? We moeten positief zijn in onze gedachten en oriëntatie. Het gaat erom een nieuwe gewoonte te vormen terwijl je je negatieve gewoonten doorbreekt. Word gewoontegetrouw positief! Waar je aan denkt, breng je teweeg. Je leven is de fysieke manifestatie die begint met de gedachten in je eigen hoofd! De geest geeft vorm aan wat wordt waargenomen. Begrijp je alles in het universum? Nee, maar je weet dat het werkt. Je hoeft de Wetten van Aantrekking niet volledig te begrijpen om er je voordeel mee te doen.

Opzoek naar een psychische reading? Klik hier voor voor een een goede en betrouwbare lezing.

Een positieve gedachte is honderden keren krachtiger dan een negatieve gedachte; maar een negatieve gedachte is veel destructiever voor uw leven, uw wereld en uw realiteit. Als je iets wilt manifesteren, moet je weten wat je wilt. Leef het. Wees er dankbaar voor, alsof je het al hebt ontvangen. Stel je voor dat je hebt wat je manifesteert. Gebruik het. Voel het geluk dat het je brengt. Dit is manifesteren! Accepteer dat alle negativiteit in je leven door jou wordt aangetrokken. Als je dat eenmaal begrijpt en daar verantwoording voor neemt, kun je je negativiteit beter onder controle houden en kun je de juiste dingen in je leven gaan aantrekken!

Krijg controle over depressie, schuldgevoelens, wrok en boosheid. Deze gevoelens trekken zo veel meer aan schuldgevoelens, wrok, woede en depressie. Stop met je zorgen te maken. Je roept alleen maar meer situaties op om je zorgen over te maken! Begin te leven met goede gevoelens. Vier goede gevoelens!

Terwijl je je dag doorbrengt, werkt de Wet van Aantrekking elke seconde. Alles wat je denkt en voelt, roep je in het bestaan!

Het universum stemt overeen met de aard van de persoon. Waar je je met gedachten en gevoelens op richt, is wat je in het bestaan brengt. Wat er ook met je gedachten gebeurt in je leven, het kan ongedaan worden gemaakt met een verschuiving in je bewustzijn.

Het is echt belangrijk dat je je goed en gelukkig voelt. Hoe meer je je goed en gelukkig voelt, hoe meer je aantrekt en manifesteert! Doorbreek slechte gewoontes... doorbreek slechte patronen. Vind je optimisme en geluk!

Over de auteur: Adam Stone, is een meester helderziende, medium, helderziende, helderhorend, energielezer en healer. Adam staat in contact met geesten en overleden dierbaren om gedetailleerd inzicht te geven in de moeilijke vragen van het leven over liefde, relaties, carrière en levenspad. Als een geboren helderziende, verlicht Adam wat ongezien is. Adam is een tweelingvlam expert.

Krijg vandaag nog een reading van Master Psychic Adam Stone! Klik hier voor een persoonlijke lezing.