Wilt u met een medium of paragnost praten?

6 stappen om een gedenkwaardig jaar te manifesteren

Het nieuwe jaar staat in het teken van frisse energie en de mogelijkheid om nieuwe instrumenten te gebruiken om doelen te verwezenlijken. Op een nieuwe manier met ideeën in contact komen, met echte toewijding, laat de energie stromen en kan verbazingwekkende veranderingen teweegbrengen. Hier zijn verschillende benaderingen om je levensenergie te verjongen en het in de richting van je dromen te laten stromen. Deze eenvoudige stappen die je op een oprechte en consequente manier uitvoert, zullen je ook helpen om negativiteit los te laten die zich tijdens je levensreis heeft opgehoopt. Onthoud dat je, net als bij lichaamsbeweging, een sterke betrokkenheid nodig hebt om een maximaal resultaat te bereiken!

Houd 's nachts een dagboek bij

Ik vind dit een heel nuttige manier om jezelf uit te drukken, doelen en aspiraties te identificeren en energieën te manifesteren... soms energieën waar je je misschien niet eens bewust van bent. Het kan zijn dat je gevoelens ontdekt die zich in diepe en verborgen hoeken van je psyche bevinden. Als je consequent dagboekt (en dat is de uitdaging), zul je ontdekken dat de geest tegen je praat terwijl je geest zich losmaakt en je ziel tegen je fluistert. Geestelijke gidsen praten met je. Passies, inspiratie en antwoorden kunnen allemaal tot je komen door te gaan zitten en je gedachten en indrukken om te zetten in fysieke uitingen van je gevoelens, activiteiten en persoonlijke interacties elke dag. Flitsen van intuïtie vaak ook doorkomen. Ik raad je aan om dagelijks rond dezelfde tijd 's avonds te dagboeken, zodat het voor spirit makkelijker wordt om contact met je te maken. Als je je aan dit programma houdt, zul je merken dat de geest aanwezig is en zelfs verwacht dat je komt!

Mantra's

Een korte mantra helpt je om je geest gefocust te houden en negatieve mentale afleiding te elimineren. Soms, wanneer we vooruit proberen te komen, bijvoorbeeld bij het loslaten van een voorbije liefdesrelatie, blijft de geest het verleden opnieuw oproepen in een poging je terug te trekken naar die ongemakkelijke "comfort"-zone. Een mantra traint je geest om zich voorwaarts te richten en de negatieve gedachten te stoppen. Spreek de mantra hardop uit en onderneem dan een activiteit waar je niet aan hoeft te denken: wandelen, schilderen, zingen, dansen! Al snel zal het een gewoonte worden als je de mantra herhaalt. Het is alsof je naar de sportschool gaat voor je geest.

Deze mantra van één of twee woorden is je mentale persoonlijke trainer, een manier om je focus terug te krijgen. De geest introduceert vaak negativiteit, angst en twijfels. Als je jezelf voelt afdwalen in die lus uit het verleden, gebruik dan de mantra. De mijne is "SCHOONHEID."

Affirmaties

Affirmaties of positieve uitspraken gebaseerd op de huidige tijd trainen je geest om in de richting van je doel te gaan. Je ziel hoort woorden maar geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en mogelijkheid. Dus willen we onze ziel en onze geest in de vorm van een affirmatie vertellen wat we in het leven willen, alsof het al gearriveerd is. Ontwerp er een die in sync is met je levensdoel. Kies wat het belangrijkste is. Zoals Confucius zei: "Als we twee konijnen najagen, vangen we er geen."

Zeg je affirmatie 15 keer per dag hardop (dat getal heeft betekenis) of schrijf hem op, waarbij je de gedachtevorm in fysieke vorm omzet en naar het universum stuurt om zijn magie te laten werken.

Intentie

Het universum reageert op zowel intentie als actie en het is belangrijk om die twee op elkaar af te stemmen. Een visiebord of een andere visuele herinnering aan die intentie versterkt de boodschap. Je affirmatie is een gesproken intentie. Maak vervolgens keuzes in het dagelijks leven die het gesproken doel versterken. We worden allemaal afgeleid door de vele activiteiten van het leven en om je doel te realiseren is het belangrijk om gefocust te blijven en het levend te houden met je visie en je actie. Als je jezelf een beetje voelt afdwalen, gebruik dan die mantra 🙂

Fysieke activiteit/actie

Dit is een manier om je geest los te maken en de geest toe te staan om via je psychische kant met je te praten terwijl je je verbindt met het natuurlijke ritme en tempo van je lichaam. Of je nu jogt, wandelt in de natuur, aan yoga of pilates doen, fysieke activiteit, evenals creatieve activiteit, verbindt je met je intuïtie. Zeg je affirmatie, onderneem vervolgens een doelgerichte actie en je bent op weg om je te verbinden met je geest en je lichaam!

Laat los en vertrouw

Dit is het moeilijkste gedeelte. Realiseer je dat het universum de uiteindelijke controle heeft, neem deze stappen en laat dan met aandacht en ziel je doelen los op het universum en vraag of ze worden gehoord en naar je worden teruggestuurd op een manier die voor je hoogste goed is. Vertrouwen. Als we ons te druk maken of proberen het proces te controleren, creëren we een wolk van energie die de stroom vertraagt. Volg de vijf stappen hierboven en leef je leven volledig in het moment, erop vertrouwend dat het universum luistert.

Houd in gedachten dat je altijd moet luisteren naar de fluisteringen van je ziel. Hoe meer je naar de boodschappen luistert en ernaar handelt, hoe meer ze je zullen leiden. Let op de tekenen die de geest je geeft door middel van je dagboeken, mindfulness en je dagelijkse bezigheden. Dit zelfbewustzijn en het geloof dat wat je zoekt, op zoek is naar jou, zal je helpen om je doelen in 2019 te manifesteren.

Voor hulp bij het navigeren op je weg op deze persoonlijke levensreis, ben ik beschikbaar voor readings die je levenswijsheid en helderziende visie bieden. Haal het meeste uit kansen en veranderingen die het leven onvermijdelijk op je pad brengt. Gelukkig Nieuwjaar!

Over de auteur:

ASTRO Wing, professioneel helderziende en energielezer, begrijpt de menselijke geest. Ze maakt verbinding met de natuurlijke energieën die ons allen informeren en geeft gedetailleerd inzicht in de moeilijke vragen van het leven over liefde, relaties, carrière en bestemming. ASTRO Wing is een geboren helderziende en werkt als een bliksemafleider. Ze belicht wat in de duisternis van het onbekende is gehuld, zodat jij je eigen vreugde kunt creëren!

Krijg vandaag nog een reading van ASTRO Wing! Klik hier voor een persoonlijke lezing.