Wilt u met een medium of paragnost praten?

5 stappen om je te helpen verder te gaan

Er zijn momenten in ons leven dat we gedwongen worden om los te laten en verder te gaan. De waarheid is dat sommigen van ons, zelfs als we ertoe gedwongen worden, dat niet willen! Ik zeg dit met liefde. Vasthouden aan het verleden, aan een verloren liefde of situatie, kan heel schadelijk en giftig zijn. Maar met wat reflectie en positieve actie, kun je jezelf vinden op weg naar een mooiere toekomst. Probeer de volgende stappen eens uit om verder te gaan

Ben je ervan bewust dat je moet loslaten om gezond te blijven

Pijn en het gevoel van verlies en andere dingen gaan niet zomaar weg. Ik zou willen dat er een magische knop was die je kon indrukken en "poef!" dan was alles opgelost. Zo'n knop bestaat niet. We moeten ons er dus bij neerleggen dat wat was, nooit meer hetzelfde kan zijn.

Schrijf al je gevoelens op. Zelfs de kleine gevoelens over de situatie. Gooi alles eruit! Het kan zijn dat u deze stap een paar keer moet herhalen om de situatie af te sluiten.

Uit uw gevoelens en neem uw verantwoordelijkheid

Treurig genoeg hebben we in elke situatie een fout. Erken uw aandeel. Neem verantwoordelijkheid voor de fouten die je hebt gemaakt. Ik weet dat het pijn doet, ik heb het ook meegemaakt! Als een persoon u pijn heeft gedaan, laat hem dat dan weten.

Praat ook met een vriend, raadsman of religieus leider die u vertrouwt. Spreek uit hoe je je voelt. Begraaf uw pijn niet. Een andere stap is om het uit te schrijven. Waarom voel je je zoals je je voelt? Schrijf het op en lees het steeds weer totdat het niet meer prikt.

Onze helderziende adviseurs zijn er om u te helpen. Bel of chat vandaag nog!

Drop the Victim Mentality

Het slachtoffer zijn maakt dingen beter voelen, zij het tijdelijk. Helaas kan het de wereld niet schelen, dus je moet over jezelf heen komen. Ja, je bent speciaal, je gevoelens zijn belangrijk. Verwar "je gevoelens zijn belangrijk" alleen niet met "je gevoelens zijn het enige dat telt!"

Het leven kan klote zijn, maar slachtoffers komen niet vooruit, ze kwetsen alleen zichzelf en de mensen om hen heen. Het is dus tijd om over jezelf heen te stappen! Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar je kunt het!

Focus op de toekomst

Laat het verleden los. Als we in het verleden leven, zijn we gedoemd het te herhalen! Schrijf tien redenen op waarom je weet dat je het verleden moet loslaten. Wees specifiek en als je voelt dat je vastberadenheid afneemt, lees je je redenen nog eens door. Verleg vervolgens je focus naar het heden en de toekomst.

Vergeef

Vergeef eerst de andere persoon (als er een andere persoon was). Vergeef daarna jezelf! We kunnen het verleden niet veranderen en het heeft geen zin om vast te houden aan schuldgevoelens, boosheid, wrok en pijn - zeker niet voor JOU!

Start met loslaten. Dat is het gezondste wat je kunt doen!

Over de auteur:

Adam Stone is een meester helderziende, medium, helderziende, helderhorend, energielezer en genezer. Adam staat in contact met geesten en overleden dierbaren om gedetailleerd inzicht te geven in moeilijke levensvragen over liefde, relaties, carrière en levenspad. Als een geboren helderziende, verlicht Adam wat ongezien is. Adam is een tweeling-vlam expert.