Wilt u met een medium of paragnost praten?

4 helderziende plaatsen om te bezoeken in de vs

De paranormale wereld heeft een rijke, wereldwijde geschiedenis die eeuwen overbrugt, maar wist je dat er vier beroemde spirituele plaatsen in de VS zijn die je in de moderne tijd kunt bezoeken? We hebben het niet over fictieve steden die zijn verzonnen voor Halloween. Als u dus het type persoon bent dat graag lezingen ontvangt, gelooft in de kracht van astrologie of zelfs heeft geprobeerd uw gaven te versterken, dan zou een trip naar een van deze paranormale locaties wel eens de ultieme road trip kunnen zijn als u de volgende keer de stad uit wilt. In de tussentijd, hier zijn een aantal interessante feiten over deze one-of-a-kind spirituele plaatsen om te bezoeken - zelfs als je alleen maar nieuwsgierig bent.

1.

Je kunt het niet over spirituele plaatsen in de VS hebben zonder Cassadaga, Florida (ook wel psychisch Disneyland genoemd) te noemen, omdat het wordt aangeprezen als de "Psychische Hoofdstad van de Wereld". Ondanks deze titel is het een klein stadje, maar ongeveer de helft van de inwoners bezit een vorm van paranormale gaven.

Het begon allemaal in 1894 toen een man genaamd George P. Colby door zijn Indiaanse geestengids werd opgeroepen om van New York naar Florida te verhuizen om een paranormaal paradijs te creëren. Het duurde niet lang voordat spiritisten zich hier begonnen te vestigen, en dat doen ze tot op de dag van vandaag. Natuurlijk zijn er veel sceptici en nee-zeggers over de werkelijke paranormale gaven van de inwoners van Cassadaga, maar dat weerhoudt drommen toeristen er niet van om het meer dan 125 jaar oude dorp elk jaar te bezoeken. jaar. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat sommige studenten tot wel zes jaar lang met paranormaal begaafden trainen.

Als u een voorproefje wilt krijgen van de gemeenschap en tegelijkertijd uw nieuwsgierigheid wilt prikkelen, ga dan voor uw bezoek naar het lokale. Hier vindt u verschillende activiteiten, zoals een genezende meditatiecirkel, een historische rondleiding, lessen in paranormale ontwikkeling, reiki-healing en nog veel meer. De nacht doorbrengen? Het Cassadaga Hotel is een paranormaal georiënteerd toevluchtsoord uit 1927 dat beweert behekst te zijn met "vriendelijke geesten".

2.

Buitenliefhebbers trekken massaal naar Sedona om te genieten van al het natuurschoon, maar er is nog een reden waarom deze woestijnstad mensen van over de hele wereld aantrekt: de vortex. Volgens een inheemse Amerikaanse legende is er in het gebied een speciale plek waar de energie van de aarde uitzonderlijk geconcentreerd is. Dergelijke vortexen zouden genezend werken en spiritueel ontwaken bevorderen.

Dit concept kreeg in 1987 veel aandacht toen duizenden aanhangers in Sedona bijeenkwamen voor de Harmonische Convergentie, 's werelds eerste gesynchroniseerde meditatie voor wereldwijde vrede. Rond diezelfde tijd was er een zeldzame samenstand van planeten in het zonnestelsel - een die slechts eens in de tienduizend jaar voorkomt. Tijdens dit moment omringt een aura van geestelijke energie de aarde.

Door dit moment in 1987 begonnen mensen een diepgaande, astrale verbinding met de beroemde rode rotsformaties te ontwikkelen. Als u de vortexen zelf wilt ervaren, bent u moet je je wandelschoenen aantrekken en je klaarmaken voor een steil en zweterig avontuur. Maak je geen zorgen; de gids heeft genoeg tips over hoe je ze kunt vinden.

3.

Lily Dale werd in 1879 opgericht als Cassadaga Lake Free Association. Het doel was een ontmoetingsplaats en kamp te zijn voor spiritualisten en vrijdenkers. Interessant genoeg is er een verband met Cassadada, Florida. In 1894 ging een groep afgevaardigden van Lily Dale op bezoek bij Colby op zijn terrein. Ze waren onder de indruk van wat ze zagen en hielpen hem om van Cassadada "de oudste actieve religieuze gemeenschap in het zuidoosten" te maken.

De Cassadaga Lake Free Association ging in 1906 uiteindelijk Lily Dale Assembly heten, maar ondanks een naamsverandering bleef het doel van het kamp hetzelfde. Niet iedereen kan echter een inwoner van Lily Dale zijn. Helderzienden, mediums en andere spirituele adviseurs moeten een aantal tests doorstaan voordat ze er kunnen worden toegelaten.

Elk jaar (vooral in de zomer) komen er ongeveer 22.000 bezoekers voor workshops, demonstraties, kerkdiensten en één-op-één-afspraken met mediums. Bekende gastsprekers door de jaren heen zijn Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Dee Walace, Tibetaanse monniken, en presentatoren van het televisieprogramma Ghost Hunters.

4.

De oorspronkelijke Voodoo-praktijk werd via slaven uit West-Afrika naar Louisiana gebracht. De Afrikanen bevonden zich in een wereld die totaal anders was dan waar ze vandaan kwamen en smolten hun religieuze rituelen en tradities samen met Louisiana's lokale katholieke bevolking. Deze hybride staat bekend als Voodoo-Katholicisme, een unieke religie die verbonden is met de natuur, geesten en familie uit het verleden. Er waren verschillende Voodoo Koninginnen of Koningen in deze tijd, maar geen enkele was machtiger dan Doctor John en Marie Laveau.

Voodoo wordt vandaag de dag nog steeds beoefend in New Orleans om anderen te dienen en de levensgebeurtenissen van geesten en voorouders te beïnvloeden. Sommigen kiezen voor een persoonlijk ritueel om gevoelens van depressie of eenzaamheid uit te bannen, angsten of een verslaving te genezen, of om minderbedeelden te helpen. Plan je een bezoek? De stad organiseert het hele jaar door regelmatig bezoekersvriendelijke ceremonies. In de French Quarter vindt u veel winkeleigenaren die Hoodoo, het niet-religieuze geloof in Voodoo-voorwerpen, eren, maar ook meer legitieme winkels waar echte beoefenaars gebruik van maken.

Als u een diepere duik wilt nemen, vergeet dan een bezoek aan een helderziende in New Orleans. Maak een uitstapje naar de in New Orleans en doe een authentieke Voodoo-lezing met Miriam Chamani, een Voodoo-priesteres met meer dan 24 jaar ervaring. Zij is gespecialiseerd in persoonlijke lezingen, empowermentconsultaties, vloekverwijdering, bruiloften, lezingen, zegeningen en meer.

U hoeft niet het hele land af te reizen om paranormaal advies te krijgen. Onze consulentenKeenconsulenten zijn er 24/7 voor u.