Wilt u met een medium of paragnost praten?

4 manieren om je geest en lichaam deze lente te veranderen

Bloemen, bomen en planten zien bloeien in de lente is werkelijk een lust voor het oog. We zien de knoppen ontluiken en ons landschap met kleur vullen. Hetzelfde kan voor ons gelden. Als we ons down voelen door de winterblues, kunnen we het gevoel hebben dat we in de lente weer tot leven komen.

Het is een tijd om los te laten wat tijdens de winter in onze energie is blijven steken. De lente brengt een tijd van verjonging. Het is tijd om onze geest op te frissen en mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel meer positieve energie op te doen. Dit is hoe.

1. Een mentale verschuiving door je bewust te zijn van je gedachten

Een gedachte kan als onkruid zijn als ze negatief is en ons emotioneel naar beneden haalt. Het kan ook als een bloem zijn die ons positieve gevoelens geeft. Toen ik stage liep als consulent in opleiding in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, leerde ik dat onze gedachten onze gevoelens creëren. Ik dacht altijd dat het andersom was en dat onze gevoelens op de eerste plaats kwamen. Maar nadat we cliënten hadden geholpen met werkbladen die hun gevoelens herleidden tot hun gedachten, ontdekten we dat het waar was. Het werd een spel om je meer bewust te worden van gevoelens en om de gedachte te vinden die ze had gecreëerd.

In een tuin kan onkruid de bloemen, planten en bomen overwoekeren. Het vergt bewustzijn en regelmatige verzorging om ervoor te zorgen dat ze uit de tuin blijven. Net als een bloem, is het planten van een nieuwe gedachte heeft tijd nodig om wortel te schieten, maar na verloop van tijd groeit ze en staat ze op zichzelf, waardoor er meer positieve gevoelens ontstaan. Door het onkruid (negatieve gedachten) weg te trekken en bloemen (positieve gedachten) te planten, krijg je een prachtige tuin om van te genieten.

2. Fysieke verschuiving door buiten in de natuur te zijn

Uitoefening zorgt ervoor dat je je op vele manieren energieker gaat voelen. Door lichaamsbeweging te combineren met een verblijf in de natuur krijgt u een dubbele dosis energie. De natuur heeft een manier om ons weer met onze ziel te verbinden. Het verjongt je geest. Zelfs wandelen in een park kan een verhelderende ervaring zijn. Een park met wandelpaden biedt op drie manieren voordelen: wandelpaden zijn een gemakkelijke manier om de natuur te verkennen in een landschappelijke omgeving, parken bieden je een plaats om te bewegen en parken zijn een manier om met mensen samen te zijn en een gemeenschapsgevoel te krijgen.

Als u avontuurlijk bent ingesteld en van wandelen houdt, plan dan een trektocht om de natuur weer in te trekken en enkele paden te verkennen. Als u niet zeker weet waar in uw buurt wandelpaden zijn, maar u wilt er toch een proberen, zoek dan op internet naar lokale parken en wandelpaden.

3. Emotionele verschuiving door het wegnemen van twijfel en verwarring

Het blijven hangen in twijfel en verwarring creëert ellende. Dit is vooral het geval wanneer je een beslissing moet nemen. Door duidelijk te zijn over de reden achter uw beslissing, zult u uw emoties ombuigen naar helderheid. We zijn gemaakt om onze twijfel en verwarring op te lossen met de waarheid. Beschouw waarheid als het gereedschap dat we gebruiken om onze emoties te veranderen en te beheersen, zoals een tuinman een spade gebruikt.

Eén ding dat vaak gebeurt bij cliënten is dat ze nog steeds twijfelen aan een reading. Om je emoties te veranderen, ga je terug naar je aantekeningen bij de reading of je gesprek. Het kan helpen om je te herinneren wat er gezegd is en zelfs om de gevoelens te ervaren die je tijdens de oorspronkelijke reading had. De energie zit nog steeds in de woorden van de notities of de chat-ervaring.

Creëer die energie door de notities van je lezing te nemen en affirmaties te schrijven als een manier om je besturingssysteem te programmeren met helderheid. Hier zijn er een paar om je op weg te helpen:

  • Ik ben hier met een doel. Ik ben hier op het juiste moment om die missie te vervullen.
  • Ik beschik over alle middelen die ik nu nodig heb om te slagen. Ik ben gefocust op het identificeren en gebruiken van de middelen die ik heb om te slagen.
  • Ik heb de energie en de passie om vreugdevol te zijn in wat ik nu doe.
  • Ik ben voorbereid zoals de bloemen voor elke lente.
  • Ik ben er nu klaar voor. Ik heb wat ik nodig heb.

4. Spirituele verschuiving door dagboeken

Bewaar een dagboek voor dankbaarheid en reflectie. dag om spiritueel te veranderen. Een dagboek schrijven helpt je om contact te maken met je ziel en verandert je gedachten en emoties. Beschouw het als een open deur naar de leiding van het universum.

Begin met dankbaarheid. Als je begint met de opdracht: "Ik ben dankbaar voor...", zul je merken dat je energiek schrijft op basis van de dankbaarheid die in je opkomt. Nadat je je dankbaarheid hebt opgeschreven, denk je na over gebeurtenissen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden en je gevoelens over de situatie. Het is het beste om met de stroom mee te gaan als je aan het journalen bent. Laat wat naar buiten wil komen, naar buiten komen op de pagina. Zo kom je een stap dichter bij je innerlijke leiding, de leiding van je engelen of je spirituele gidsen.

Hier vind je een aantal aanwijzingen die je kunt gebruiken of die je zelf kunt maken:

  • Ik hou van het leven en leef er elke dag met volle teugen van door...
  • Ik ken het geheim van geluk en dat is...
  • Ik geniet er elke dag van om mijn waarden en sterke punten te gebruiken. Ze leiden me elke dag door...
  • Ik volg elke dag mijn ware pad door...
  • Ik ben elke dag de allerbeste versie van mezelf door...

Over de auteur:

Gabby is een helderziende, medium en leraar die al meer dan 10 jaar professioneel werkt. Met behulp van haar gaven om zich af te stemmen op het universum, ontvangt Gabby inzichtelijke antwoorden die anderen helpen op alle gebieden van het leven. Snel en direct, Gabby levert berichten met waarheid en nauwkeurigheid die verlichten en bekrachtigen de ziel.