Wilt u met een medium of paragnost praten?

Viering van 11:11 en zijn krachtige boodschap voor jou

Het fenomeen 11/11 vieren begint met een korte blik op het fenomeen in de eerste plaats. Is het u overal opgevallen dat het 11.11 uur is? Misschien valt het u meerdere keren per dag op als u op de klok kijkt. Of je loopt langs een appartement met 1111 als adres. Misschien bladert u door Facebook-commentaren en ziet u 11:11 als tijdstempel. Misschien vraag je je wel af: "Wat is hier in godsnaam aan de hand?"

In de numerologie is 11 een stamnummer, en meer specifiek, het is het stamnummer. Het getal wordt geassocieerd met begrippen als spirituele verlichting, empathische vermogens, bovennatuurlijke vermogens, inzicht en intuïtie. Steeds meer mensen zien dit getal, en steeds meer mensen vragen zich af wat dit allemaal betekent.

Wanneer het om dit fenomeen gaat, is het het universum dat je een teken geeft dat je op moet letten. In wezen is het een 'waarschuwing', een por in je zij die je probeert te laten pauzeren, een moment te nemen en vast te leggen wat er gaande is. De krachtige, universele poorten gaan open om je een boodschap te sturen. Je wordt op dit speciale moment getriggerd om getuige te zijn van de magie, maar ook om te erkennen dat er een grotere kracht is die op je wacht. Dit maakt deel uit van je leerproces en ervaring - het maakt deel uit van je spirituele vooruitgang en het is het universum dat je helpt en duwt om naar het volgende stadium van je bestaan te gaan.

11:11 is de meest voorkomende verschijning van synchroniciteit. Het gaat vaak hand in hand met de Wet van Aantrekking. Er zijn lessen die je moet leren, en het universum is die lessen naar je toe aan het trekken. 11:11 is een oproep om je af te stemmen op de codes van het ontwaken, het ascensielicht en de DNA-activeringen van de spirituele rijken. De mensheid en de aarde zitten midden in een ascensieproces, dus deze triggerende boodschap, licht en hogere vibratie is nu meer dan ooit tevoren beschikbaar. Maar je moet ervoor kiezen! Het is vrij gemakkelijk om synchronistische gebeurtenissen zoals 11-11 af te doen als toevalligheden, en natuurlijk moeten er veel zijn. Maar als het om 11/11 gaat, lijkt het erop dat het toeval voorbij is en dat deze voorvallen helemaal geen toeval zijn, maar een ontwerp.

De volgende keer dat je 11:11 ziet, neem je het als een teken dat je op de goede weg bent. Maak gebruik van de kracht ervan en stel je intentie in voor wat je wenst voor jezelf en je leven. 11:11 is de deurbel van je ziel. Ga de deur open doen door je hart te openen en naar binnen te gaan.