Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ben je op zoek naar liefde op de verkeerde plaatsen?

Ben je nog steeds op zoek naar liefde? Ben je op zoek om de juiste te vinden? Ben je verbijsterd over waar je zelfs maar liefde kunt vinden? Stop met zoeken naar liefde. Stop met zoeken naar de ware. Wees de ware! Waar het op neerkomt, is dat je misschien op de verkeerde plaatsen naar liefde zoekt. Misschien zoek je het buiten jezelf. Het is niet van buiten. Het zit eerst binnenin je, in je geest, voordat het daarbuiten verschijnt, in de echte wereld. Als je van jezelf houdt, dan word je de juiste. Je wordt degene waar anderen naar zoeken.

Wat is er nodig om liefde te vinden? Wat is er nodig om de ware te worden? Eerst moet je op de diepste manier van jezelf houden. En hoe doe je dat? Je laat je angst los. Het vereist de volledige afwezigheid van angst: angst om kwetsbaar te zijn, angst om niet goed genoeg te zijn, en de angst om niet beminnelijk te zijn. Zodra je voelt hoe je pure liefde bent, kun je de beperkende overtuigingen van "Liefde moet zo zijn" wegnemen.

Liefde zal zijn zoals ze tot je komt. Laat het binnen. Liefde hoeft niet gezocht te worden. Liefde moet er zijn. Je kunt geen liefde vinden als je het gevoel hebt dat je die niet hebt. Je kunt het niet ervaren als je niet van jezelf houdt. Ik ben liefde is de uitspraak om dagelijks te chanten. Dit is een ander gezichtspunt dan "Ik heb liefde nodig" en het is veel bevredigender en effectiever.

Over de auteur:

Joyce, op Keen bekend als The Sane Psychic, is een helderziende Medium, Huna en Tolteek opgeleide Sjamanistische Practitioner, Usui en Tolteek Nagual Reiki Master Zij brengt op unieke wijze een kalme, geruststellende boodschap, in eenvoudige, simpele bewoordingen, voor helderheid in je levensvragen. Ze geeft begeleiding met compassie en warmte door haar vermogen om mensen die in de war zijn door onduidelijke emoties en ervaringen te inspireren tot echt begrip en transformatie.

Krijg vandaag nog een reading van The Sane Psychic! Klik hier voor een persoonlijke lezing.