Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zal zomerliefde de jouwe zijn?

Deze zomer hebben we zo veel retrograde planeten aan de hemel. Hier zijn de planeten die retrograde zullen zijn tijdens de zomermaanden van 2018 en enkele trefwoorden. (Weet wel dat ik de Vedische (Sterrieke) Astrologie volg. Daarom zullen de tekens anders zijn dan in de Westerse [Tropische] Astrologie.)

Jupiter Rx (9 maart - 10 juli 2018 in Weegschaal: Contract, afname, onconventioneel, onethisch, immoreel

Saturnus Rx (18 april, - 6 september 2018) in Boogschutter: Fouten, buiten de grenzen, ongedisciplineerd, karma

Pluto Rx (22 april, - 30 september 2018) in Boogschutter: gebrek aan controle, naar boven komen van onderdrukte gevoelens

Mars Rx (26 juni - 28 augustus 2018) in Steenbok: Gebrek aan actie, snijden, verlies, terugval, angst, introvert

Neptunus Rx (18 juni - 24 november 2018) in Waterman: wantrouwen, gevoelens van "het is te mooi om waar te zijn"

Mercurius Rx (26 juli - 18 augustus 2018) in Kreeft: Beoordelen, onderzoeken, hergroeperen, opnieuw evalueren, opnieuw doen

Uranus Rx (7 augustus - 6 december 2018) in Ram: excentriciteiten

Wordt de zomerliefde de jouwe? Kom erachter met een psychische liefdeslezing!

Hoe zal dit je liefdesleven beïnvloeden?

In de zomer van 2018 vragen de planeten ons om twee dingen te doen: 1) Werken aan de liefde die we voor onszelf hebben en 2) Focussen op de huidige relaties. Veel van de hierboven genoemde sleutelwoorden maken deel uit van de redenen en triggers dat we onszelf, onze relaties en ook de betekenis van liefde opnieuw gaan evalueren. De planeten willen dat we een stapje terug doen en nog eens kijken hoe we met onszelf en met onze relaties omgaan.

Hebben we onszelf of onze partners eerlijk behandeld? Hebben we de tijd en moeite genomen om te doen wat goed is voor onszelf en/of onze partner? Hebben we diep genoeg gegraven om alle pijn, littekens, fouten, acties, enzovoort uit het verleden te helen? Hebben we een deel van onszelf of van onze relaties verwaarloosd? Deze zomer zullen veel dingen weer naar boven komen omdat het Universum weet dat we wat meer werk moeten verzetten om sommige dingen te laten rusten, onze pijn te helen, onze angsten te overwinnen, tot de waarheid te komen, onder die onuitgewerkte steen te kijken en meer.

Voor sommigen van ons kan dit betekenen dat we een raadsman, therapeut, genezer, helderziende, astroloog of numeroloog bezoeken om te helen, antwoorden te krijgen en op een gezondere manier lief te hebben. Voor anderen kan dit betekenen dat we helen zodat we onze huidige relaties kunnen verbeteren en/of vooruitkomen door de patronen te doorbreken die de relatie en onszelf hebben tegengehouden. Voor sommigen kan het, om te helen, betekenen dat je je huidige relatie moet loslaten. Als dit het geval is, is dat prima, want je kunt erop vertrouwen dat het Universum je zal koppelen aan je perfecte goddelijke match als je klaar bent om een nieuwe relatie aan te gaan. Dit geldt ook voor alleenstaande mannen en vrouwen, want dit kan een tijd zijn om na te denken over voorbije relaties. Misschien is het herdefiniëren van wat liefde is, wat je in een relatie wilt en wie je als partner wilt, iets dat je in de zomer zult uitwerken.

Bel of chat nu met een helderziende liefdesdesdesdesdesdeskundige. Ontvang

Sommige mensen zullen het gevoel hebben dat deze zomer een kwetsbare en verwarrende tijd voor hen, wat begrijpelijk is omdat de planeten een intens effect op iedereen zullen hebben. Retrograde planeten maken plaats voor het herzien van het verleden en het creëren van tweede kansen op de meest onverwachte manieren. Het echt goede nieuws is dat iedereen een aantal grote zegeningen zal ontvangen voor het werk en de inspanningen die zij zich getroosten met de energie van de liefde en het herontdekken van waar het in de liefde werkelijk om gaat. Wereldwijd is dit een belangrijke tijd om dit werk te doen.

Voor degenen die zich een kluizenaar voelen, alleen zijn, of op zoek zijn naar liefde, is het meest vitale dat je moet weten dat je niet alleen bent en dat je de liefde van het Universum altijd bij je hebt. Het is gewoon een kwestie van een beetje extra werk doen om te begrijpen en je vermogen te verbeteren om van jezelf te houden, evenals liefde te geven en te ontvangen.

Lees verder in de toekomst kijkend zal Venus op 16 november 2018 in Weegschaal transiteren in de nakshatra van Chitra, die in de Vedische Astrologie bekend staat als "de heldere." Weegschaal is het natuurlijke 7th huis van de dierenriem. Het 7dede huis staat voor huwelijk en langdurige partnerschappen. Chitra is een gunstige ster en met Venus erbij leent het zich voor ons vermogen om de relatie van onze verlangens of doelen te bereiken en vooral ware liefde. Met al dat huiswerk en al die moeite die we in de zomer hebben gestoken, is de kans groot dat je de man of vrouw van je dromen ontmoet of dat je met je huidige partner op een prachtige plek bent als je bedenkt dat jullie aan het eind van de zomer nog steeds samen zijn.

In de tussentijd kun je genieten van deze werkelijk helende en transformerende reis. Het is een geweldige tijd om te leven met deze prachtige kans om te helen, vooruit te komen, de ware betekenis en kracht van liefde te begrijpen en te ervaren.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Claircognizant, Clairsentient, Clairaudient, Channeler, Remote Viewer, Numerologist die Vedische Astrologie in haar werk integreert. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.