Informatie nodig of uw partner of relatie?

Word je gegijzeld in je eigen relatie?

Elke relatie is vaak op een bepaald moment gevuld met problemen. Dit kan variëren van een ruzie tot een verschil in persoonlijke overtuigingen en meningen; maar soms borrelen deze problemen keer op keer weer op en realiseert een persoon zich misschien niet dat hij of zij in een giftige relatie zit. Hoewel we allemaal onze eigen speciale iemand willen vinden, moeten we een stap terug doen en naar je relatie in de realiteit kijken. Er zijn een aantal signalen waar je op moet letten om er zeker van te zijn dat je je niet emotioneel laat misbruiken.

Het gemakkelijkste teken dat de relatie giftig is, is dat bijna alle problemen of problemen jouw schuld lijken te zijn. Uw partner is niet bereid om de verantwoordelijkheid op zich te nemen of te accepteren dat eventuele problemen door hem zijn veroorzaakt. Dit soort mentaliteit versterkt het idee dat zij de controle hebben en weten wat het beste voor jou is. Als je weet dat iets absoluut hun schuld was, moet je je op een gezonde en comfortabele manier uiten door hen ermee te confronteren en uit te leggen hoe ze de problemen die ze veroorzaken moeten aanpakken.

Een ander onfortuinlijk symptoom van een giftige relatie is isolement. Uw partner zal erop staan dat u alleen tijd doorbrengen met hen of mensen die zij "goedkeuren". Je zou kunnen merken dat je afstand neemt van je vrienden en familie omdat je "significante andere" probeert om jou het middelpunt van hun leven te maken. Nogmaals, dit drukt een controlerende dynamiek uit waarbij je meer en meer afhankelijk wordt van hen.

Verreweg het grootste probleem is echter wat bekend staat als Historisch Revisionisme of "Gaslighting". Iemand doet dit in een relatie om het te doen lijken alsof je gek bent en je hele perceptie van wat er gebeurt verkeerd is. Die berichten die je zag waren niet wat ze bedoelden. Die foto's die je hebt gevonden waren gewoon "grapjes" van die mensen. Of misschien beweren ze dat ze nooit een van die dingen naar andere personen hebben gestuurd. Ze zullen beweren dat je paranoïde bent door je zorgen te maken over waar ze zijn of waarom ze internettabbladen sluiten of de telefoon ophangen als je de kamer binnenkomt. Wat u ziet, hoort en voelt is meer waard dan wat iemand u ook maar kan vertellen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer signalen, maar dit zijn een paar van de zeer belangrijke. Ze zijn ook niet alleen voor jezelf bedoeld, maar kijk ook eens naar relaties van je vrienden en familieleden. Als iemand meer gesloten is geworden en plannen afzegt of nergens heen gaat zonder zijn partner en lijkt afstandelijk of een beetje moedeloos, ga dan bij ze langs. Soms beseffen ze niet hoe slecht de dingen zijn geworden. Je moet eerst en vooral voor jezelf zorgen, dan zul je in staat zijn om op te bloeien in een relatie. En vergeet niet dat je Mr. RightNow misschien niet je Mr. Right is.

Over de auteur:

Rev. Mallazyr is een Spiritueel Adviseur die zich richt op liefde en relaties. De methodes die worden gebruikt zijn meer gericht op zelfempowerment, het bieden van een indeling voor je problemen, en hebben oplossingen om verder te gaan op een pad dat je naar een bevredigend eindresultaat leidt. Een sessie moet niet eindigen wanneer je stopt met praten, maar in plaats daarvan fungeren als een constante herinnering en je hoop geven bij het omgaan met je situatie.

Krijg vandaag nog een reading van Ds. Mallazyr! Klik hier om een persoonlijke lezing. te krijgen.