Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat je kan leren van je zomerliefde

De zomer is het seizoen van plezier! We voelen ons opgeladen na de lange winterslaap, de lente vrolijkt ons op, maar de zomer doet ons zinderen en niet alleen door de hitte! De liefde hangt in de lucht en we raken verstrikt in de pret van het seizoen, MAAR we moeten aandacht hebben voor het leven om ons heen en niet alleen maar verstrikt raken in de zon en de pret.

Liefde heeft de neiging vaker voor te komen in de zomermaanden, is het liefde of is het plezier? We hebben allemaal de neiging om meer buiten te komen als het mooi weer is, dus ontmoeten we meer mensen. Een echte liefdesconnectie kan leuk zijn, maar er is een dunne lijn tussen liefde en lust.

De Liefdeskaart is een favoriet onder velen, omdat we allemaal houden van de intensiteit van verliefd zijn of bemind worden. Maar onthoud dat de keerzijde van de Geliefden-kaart een gebrek aan lust is in plaats van liefde. We kunnen verstrikt raken in de aspecten van de liefde, zoals het plezier, de romantiek en de passie. Maar wanneer de liefde wegebt, weten we dan wanneer we weg moeten lopen met een goede herinnering in plaats van ons vast te houden aan iets dat alleen maar bedoeld was als zomerpret?

Vragen over uw relatie? Bel of chat met een paranormale liefdesdesdesdesdesdeskundige! Er zijn veel redenen te bedenken waarom een zomerflirt tijdelijk in ons leven komt. Het kan de energieboost zijn die we nodig hadden, maar we moeten weten wanneer we het los moeten laten als het niet voor altijd is. Afstand, carrière, maar ook familie kunnen ervoor zorgen dat een flirt niet voorbestemd is. Soms hebben we gewoon een beetje plezier nodig om in staat te zijn Een zomerflirt kan een sprankje plezier toevoegen om ons als mens te helpen groeien. We verbinden onze ziel met die van anderen en kunnen die energie vervolgens gebruiken om ons leven aan te vullen. Het is belangrijk om in te zien waarom sommige energieën gewoon niet bedoeld zijn om voor altijd in ons leven te zijn, omdat sommige vonken te heet zijn om in stand te houden en het kan uitdoven.

De Liefdeskaart ziet ondeugd en deugd en herinnert ons eraan dat we in het leven wel degelijk evenwicht nodig hebben. Hoewel we stabiliteit en betrouwbare mensen in ons leven nodig hebben, hebben we ook plezier en sprankeling nodig om onze batterijen op te laden en ons te inspireren om onze doelen en dromen te bereiken. Totdat je dat in één persoon kunt vinden, brengen we het in evenwicht door de opties op ons pad te verkennen. Trouw zijn aan jezelf is het belangrijkste deel van het leven, we kunnen in waarheid niet voor anderen leven. We kunnen alleen maar hopen anderen liefde en licht te brengen door het beste te zijn dat we voor onszelf kunnen zijn.

Waar brengt jouw liefdesleven je naartoe? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Het vinden van iemand die leuk en opwindend is, is waar liefde om draait omdat ze ons innerlijke wezen prikkelen, maar te veel van het goede kan ervoor zorgen dat we onze verantwoordelijkheden vergeten en als we eenmaal van koers zijn geraakt, moeten we ons realiseren dat het dringend is om terug te keren, omdat onze ziel lijdt als we niet op het juiste spoor zitten.

Wanneer is het tijd om weg te lopen? Als je de vonk niet meer voelt overspringen en in plaats daarvan het gewicht voelt om iets te forceren, dan is het niet je lot is. Het is oké om los te laten! Je kunt altijd de goede herinneringen vasthouden en ze gebruiken om je volgende reis of actie te inspireren. Die energie is met een reden in je leven gebracht, neem de tijd om te zien wat je van deze verbinding hebt geleerd. Zelfs als de reden was om je er alleen maar aan te herinneren om plezier te hebben of om liefde in je leven toe te laten, zie dat je nieuwe post-fling energie je zal brengen wat je wilt in het leven. Zolang je jezelf er maar aan herinnert dat jij uiteindelijk de baas bent over je eigen geluk en dat jij je pad naar zelfliefde bepaalt.

Dus of het nu liefde of lust is, maak plezier deze zomer en vergeet niet om jezelf tot prioriteit te maken. Doe wat je nodig hebt voor je toekomstige pad, want als je heel bent, kun je meer delen met degenen die je in je leven toelaat. Weet dat we op korte of lange termijn meer kunnen leren en liefhebben door onze ervaringen als we trouw blijven aan wat nodig is voor ons eigen geluk.

Over de auteur:

Arriana is sinds 2001 een toegewijde lezeres op Keen. Tarot is haar specialiteit, evenals pendel en droomverkenning. Ze is getrouwd en heeft 3 standaard poedels. Ze beleeft vele avonturen in Canada en de VS, en wil graag delen dat ze zich gezegend voelt om deel te mogen uitmaken van de Keen-familie.

Krijg vandaag nog een reading van Mysticalcraft Arriana! Klik hier voor een lezing.