Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat is echte liefde?

Eigenlijk is er niets dan liefde in het universum. Maar als dat waar is, waarom lijkt er dan zo'n gebrek aan liefde te zijn in de wereld? En waarom is het zo moeilijk om iemand te vinden die van ons houdt op de manier waarop wij geliefd willen worden? Hier is een manier waarop ik deze hachelijke situatie aan mensen uitleg. Neem het voorbeeld van water. Zoals de meesten van ons weten is er veel water op deze planeet. De oceaan bedekt zelfs het grootste deel van de planeet met water. Maar heb je ooit geprobeerd oceaanwater te drinken? Dat kan je niet. Het is niet goed voor je. Het is te zout. Er zit te veel ander spul in het water om het te kunnen drinken. Zo kan het ook met de liefde zijn.

Wanneer de liefde ontbreekt

Liefde is overal. Maar net als oceaanwater wordt ook liefde vermengd met dingen waardoor het niet op liefde lijkt. Wat komt erin terecht? Angst, egoïsme en een heleboel onwetendheid. Dat is het zout dat elke zogenaamde "liefdevolle relatie" moeilijk te slikken maakt. Deze drie dingen (angst, egoïsme en onwetendheid) komen ook naar voren als vier dingen waarvan mensen vaak denken dat het liefde is, maar dat zijn ze niet. De vier dingen zijn: codependency, verslaving, lust, en misbruik. Deze vier dingen zijn ook de belangrijkste redenen waarom de meeste mensen denken dat liefde hen in de steek heeft gelaten. Liefde heeft je niet in de steek gelaten, want liefde kan je nooit in de steek laten. Wat heeft je in de steek gelaten? Wat heeft je gekwetst waardoor je je ziek voelt? Simpel. I Lack Love (I.L.L.).

Is hij de ware? Doe een psychische liefdes reading om erachter te komen.

Dat klopt. Telkens als je je gekwetst, verraden, hartverscheurend, "liefdesziek", gefrustreerd of nog erger misbruikt voelt, is het niet de liefde die dit doet. Het is het gebrek aan liefde dat de moeilijkheden veroorzaakt. Helaas, te veel mensen verwarren dit feit. En omdat ze in de war zijn gaan ze op zoek naar zout water (of liefde die vermengd is met dingen die niet goed voor hen zijn), in plaats van naar zoet water dat ze gemakkelijk kunnen drinken.

Houd jezelf niet voor de gek als jij dit ook doet. De meeste mensen doen het! Een van de redenen is dat 90% van wat mensen liefde noemen, dat helemaal niet is. Luister maar naar de meeste van onze muziek. Of kijk naar de meeste van onze films of televisieprogramma's. Welke lessen leren ze je over liefde? Beter nog, welke lessen zouden ze je kunnen leren over de liefde als ze het "zoute water" (onjuiste ideeën over de liefde) eruit zouden halen?

Wat is nietwaar over de liefde

Om je te helpen zien waar ik het over heb, volgt hier een korte lijst met een aantal onjuiste dingen die mensen je over de liefde vertellen.

1. Liefde doet pijn. Nee, dat doet het niet. Wederom is het gebrek aan liefde, zorg, tijd, aandacht, respect, attentheid, of je helpen te krijgen wat die je nodig hebt en die je pijn doet. Ga het na in je eigen leven en je zult zien dat dit waar is.

2. Liefde is echt moeilijk te vinden. Nee, dat is het niet. De reden waarom de meeste mensen denken dat liefde moeilijk te vinden is, is dat ze niet weten hoe echte liefde eruitziet. Als je weet hoe het eruit ziet, is het niet meer zo moeilijk om het te vinden.

Waar brengt jouw liefdesleven je naartoe? Kom erachter met een paranormale liefdeslezing.

3. De liefde laat je gebroken achter. Nee, liefde heelt je hart en maakt het sterker. Wat je hart breekt, is achter mensen aangaan die niet weten hoe ze van je moeten houden en je vervolgens in de steek laten. Als je leert om deze mensen meteen te herkennen, dan zal je hart niet gebroken worden. Als iemand die niet weet hoe hij van je moet houden achter je aan komt, negeer je hem gewoon en ga je verder.

4. Liefde maakt je gek. Nee, mensen die gekke problemen hebben die ze niet op een gezonde manier oplossen, maakt je gek. Hopen dat deze mensen gezond worden en hun gekke problemen oplossen, terwijl ze keer op keer bewijzen dat ze dat niet doen, maakt je gek. Denken dat mensen met gekke problemen wel zullen weten hoe ze van je moeten houden, terwijl het duidelijk is dat ze dat niet doen, maakt je gek. Realistisch worden en erop aandringen dat mensen genoeg van zichzelf gaan houden om hun problemen te genezen, stopt de waanzin. En, als ze hun deel niet doen, wees dan zelf ook niet gek. Ga verder.

5. Verliefdheid verandert je in een geobsedeerd persoon. Nee, eenzaamheid verandert je in een geobsedeerd persoon. Verlatingsangst maakt van jou een geobsedeerd persoon. Mensen die veel andere mensen in hun leven hebben en niet bang zijn om dicht bij anderen te zijn, raken niet geobsedeerd. Iemand wil niet bij je zijn of weigert je goed te behandelen? Ga dan gewoon met je familie of vrienden om en wacht op de persoon die je behandelt zoals je behandeld moet worden, en dat is goed.

Eerlijk gezegd zou ik hier door kunnen gaan met mijn lijst. Maar, nog beter, waarom bel je me niet gewoon? Ik ben er voor je en help je graag echte liefde te vinden, voor eens en altijd.

Geluk,

Lisa

Over de auteur:

Dr. Lisa is een topadviseur die wordt uitgezonden in meer dan 600 radio-/tv-shows. Ze is de auteur van Beyond the Secret (over de wet van aantrekking) en nog vijf andere boeken. Dr. Lisa is accuraat, eerlijk, meelevend, en snel met haar lezingen. Zij is een Ph.D. helderziende/psychologe wiens vaardigheden zijn getest in onderzoeksprogramma's om de nauwkeurigheid wetenschappelijk vast te stellen. Haar paranormale gaven worden gecombineerd met vijf universitaire graden in menselijke relaties en spiritualiteit.

Geef vandaag nog een reading van Dr. Lisa! Klik hier voor een persoonlijke lezing.