Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat ik geleerd heb van een gelukkig getrouwd stel

Ik moet bekennen dat ik dol ben op mijn klanten, maar ik vind het nog leuker als mijn klanten verliefd worden! Dus vandaag heb ik besloten om een aantal zeer goede adviezen te delen van een gelukkig getrouwd stel met het schattigste driejarige jongetje dat ik ooit heb gezien! Hier is de primeur:

Bijna een maand geleden zat ik in mijn favoriete koffietentje te kletsen met de eigenaar, toen zijn zus binnenkwam. Voor het artikel noemen we zijn zus Cathy Dunbar (uiteraard niet haar echte naam). Ik had Cathy nog nooit ontmoet, maar haar bruisende energie en brutale gevoel voor humor waren aanstekelijk. We raakten al snel in een gemakkelijk gesprek over de hoogte- en dieptepunten van het gekke winterweer en kort daarna stelde ze me voor aan haar man.

Terwijl we aan het praten waren, vertelde ze me over hun jonge zoon en hoe ze elkaar hadden ontmoet via een datingsite op internet. Toen Cathy het over online dating had, was mijn interesse gewekt. Geen enkel stel is perfect, en elke relatie kan ups en downs hebben. Maar toen ik dat gelukkige stel observeerde, leken ze oprecht tot elkaar aangetrokken, maar voelden ze zich ook partners in de misdaad. Er was een loyaliteit die voelbaar was.

Dus dacht ik dat het het beste zou zijn om het ijs te breken voordat ik me in een dieper gesprek zou storten. Ik liet haar weten dat ik een Spiritueel Intuïtief was en veel van mijn cliënten op zoek waren naar liefdevolle, toegewijde partnerschappen. Ik vroeg haar of ze enig advies had over deze kwestie. Waarom waren zoveel mensen single, terwijl ze zo graag een relatie wilden?

Cathy keek me eens aan en zei: "Mannen hebben geen flauw idee en de verwachtingen van vrouwen zijn te hoog."

Toen giechelde ze een beetje en legde verder uit wat haar beweegreden was. In de loop van haar uitgaansleven gaf Cathy toe dat ze een sprookjesachtige voorstelling had van hoe een partnerschap eruit zou zien. Ze merkte ook dat veel van de vrouwen die ze tegenkwam er hetzelfde over dachten. Helaas kwam dat gewoon niet overeen met hun werkelijkheid. Dus, na al het hete en koude, geduw en getrek en een reeks van vrijblijvende jongens, was Cathy uitgeput. Ze nam even een pauze en keerde daarna langzaam terug in de online wereld.

Op dat moment kwam haar man (we noemen hem Bob) aan het woord en legde uit dat ze elkaar kort na haar onderbreking hadden ontmoet. Ook hij had zich uitgeleefd in de online datingscene en had zijn portie missers wel gehad. Bob legde uit dat hij op een vreemde plaats in zijn leven was; hij had geen haast om een relatie te hebben, maar hij was nog steeds geïnteresseerd in contact maken met aardige, leuke, oprechte mensen. Hij vertelde me dat toen ze eenmaal hadden gecommuniceerd op de datingwebsite, ze besloten om het offline te halen en elkaar aan de telefoon te spreken.

Op zoek naar huwelijksadvies? Klik hier om te bellen of Omdat Bob en Cathy in verschillende steden woonden, konden ze alleen maar praten (en het zou maanden duren voordat ze elkaar daadwerkelijk in levende lijve ontmoetten).

Tijdens die gesprekken bespraken ze een beetje van alles en leerden ze elkaar beter kennen. Hij vertelde me dat ze de tijd hadden genomen om een solide vriendschap op te bouwen, een vriendschap die ik al bij hun eerste ontmoeting kon voelen.

Toen ze elkaar eindelijk in levende lijve ontmoetten, hadden ze maanden van sterke communicatie, gelach en eerlijkheid achter de rug. Zelfs toen wist geen van beiden zeker waar ze aan begonnen. Ze moesten elkaar gewoon vertrouwen.

Nadat ze elkaar persoonlijk had ontmoet, wist Cathy dat ze bij hem wilde zijn. Het feit dat ze hem in levende lijve zag, bevestigde alles wat ze over de telefoon had gevoeld. Bob merkte op dat toen Cathy eenmaal naar huis was gegaan, hij haar vreselijk miste en op dat moment wist hij dat hij ook bij haar wilde zijn en hun relatie een kans wilde geven.

Er viel even een stilte in het gesprek. Het was nogal veel om te verwerken. Nadat ik mijn gedachten op een rijtje had gezet, vroeg ik Bob waarom hij vond dat hun relatie werkte.

Hij dacht er even over na en zei toen iets in de trant van (vergeef me, want ik probeer het me zo goed mogelijk voor de geest te halen): "Ik denk dat het werkt omdat we op dezelfde punten in ons leven staan. We waren allebei moe van het uitgaan maar nog niet klaar om serieus met iemand te zijn. Toch leken we allebei te weten dat er een moment zou komen, ergens snel, waarop we met iemand zouden willen zijn en een band zouden willen opbouwen. We deden eigenlijk hetzelfde in twee verschillende delen van het land. Zoals ik al zei, was zij op dezelfde plek als ik."

Terwijl ik naar de Dunbars luisterde, bleef ik maar herhalen wat Bob steeds weer zei: "We waren op dezelfde plek in ons leven."

Het deed me denken aan momenten waarop ik mensen zag die om elkaar gaven, maar in heel verschillende levensfases verkeerden. Bijvoorbeeld:

Ben smoorverliefd op iemand die al een relatie heeft.

Of

Proberen een serieuze verbintenis aan te gaan met iemand die net een nare scheiding achter de rug heeft.

Of

Proberen tijd door te brengen met iemand die worstelt met het opbouwen van zijn of haar carrière, financiële huis of gevoel van eigenwaarde

Door deze omstandigheden hebben ze niet altijd een overvloed aan energie of tijd om aan een ontluikende relatie te geven. Dat is vaak het moment waarop één persoon zich verwaarloosd voelt, omdat hij of zij meer consistentie wil. Maar hoe kun je consequent zijn als je in een andere fase van je leven zit?

Als je op iemand valt die in een andere levensfase zit dan jij, vraag jezelf dan af of jullie levens echt bij elkaar passen, of dat je alleen maar probeert om Overtuig jezelf om vast te houden aan de dingen die je wel leuk vindt. Timing is de sleutel. Wees geduldig met de plannen van het universum voor je hart, en als iemand de juiste persoon voor je is, zal hij of zij in je leven komen wanneer jullie beiden klaar zijn voor de reis.

Over de auteur:

Nicole (Adviseur Leef het Licht) is helderziende, medium en intuïtief. Ze is gespecialiseerd in readings over liefde en relaties & mensen helpen hun intuïtie te versterken. Ze geeft al vele jaren professioneel lezingen en readings in de VS en daarbuiten.

Krijg vandaag nog een reading van Nicole! Klik hier voor een persoonlijke lezing.