Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat relaties mij geleerd hebben over zelfrespect

Ik heb een niveau in mijn leven bereikt waarop ik heel veel om mezelf geef. Ik waardeer, respecteer en eer wie ik ben. Ik kies zorgvuldig met wie ik omga en waarom. Ik loop nu weg van wat niet goed voelt, wat me kwetst. Dit was niet altijd het geval. Ik ben geweest waar velen van jullie nu zijn: verward, verdwaald en gekwetst.

Relaties zouden geen geheimen of ontberingen hoeven te zijn. Ze vereisen dat beide partijen bereid zijn om samen te komen voor het grotere goed van gelukkig zijn en bij elkaar blijven door dik en dun.

Wanneer elke persoon een gezond gevoel van eigenwaarde heeft, heb je twee gezonde mensen. Als de een altijd geeft en de ander altijd neemt, is er geen evenwicht. Er zijn momenten dat de een de ander moet helpen, dat is normaal. Maar wanneer de andere partner neemt en de ene altijd geeft, wordt dat belastend.

Ik heb ooit verkering gehad met iemand die zei dat ik zijn wereld was, dat hij van me hield en dat we voor elkaar bestemd waren. Maar zijn daden zeiden iets anders. Hij ging een week met vakantie, bleef thuis, deed nooit iets met me, negeerde me. Het ergste kwam nadat ik een familielid had verloren, wat me kapot maakte. Hij belde niet eens, noch sms'te hij. We waren bijna een jaar samen en ik had gemerkt dat hij elke maand minder geïnteresseerd werd. Ik wilde negeer de rode vlaggen.

Onze helderziende adviseurs zijn er om u te helpen. Bel of chat vandaag nog!

Toen ik uiteindelijk uit gekwetstheid en frustratie ontplofte, deed hij geen moeite om te proberen het goed te maken. Hij ging zijn eigen weg en liet me voor dood achter. Ik voelde me verloren. Die momenten waren moeilijk te overwinnen. Ik voelde me nutteloos, hopeloos. Het kostte me bijna twee jaar om hem te vergeten. Af en toe denk ik nog steeds aan hem.

Als ik toen respect voor mezelf had gehad, was ik weggelopen en had ik nooit geprobeerd iets te laten werken wat nooit zou werken. We hadden deze weg al eerder bewandeld, het was onze tweede keer. Er was niets veranderd. Hij was goed in het begin, maar nooit consequent gebleven. Dat zal hij ook nooit doen. Ik weet dit intuïtief van hem. Ik wens hem het allerbeste, maar ik ben beter af zonder hem.

Hoewel het me ook kapot maakte, leerde ik mezelf na verloop van tijd waarderen. Ik leerde dat ik ertoe deed. Ik begon grenzen te trekken met mensen. Ik begon me zorgen te maken over wat ik wilde en wat ik deed. Ik begon mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik verloor mezelf op de ene manier, vond mezelf op een andere manier en ik overleefde. Jij kunt dat ook!

We kunnen anderen niet veranderen, maar we kunnen wel veranderen hoe we reageren en met onszelf omgaan.

Als je leeg en verloren bent en je de weg niet kunt vinden, weet dan dat dat mettertijd wel zal gebeuren. Weet dat je waarde hebt.

Later ontmoette ik een geweldige man die net zoveel van me hield als ik. Ik was het en negeerde me niet. Hij stond in de buurt. Hij was de juiste.

Over de auteur: Michelle heeft vele attributen die gebruikt kunnen worden om elke querent te dienen, waaronder: Mediumschap, Helderhorendheid, Heldervoelendheid, Helderziendheid en Psychometrie. Zodra Michelle contact maakt met een individu, kan zij onmiddellijk afluisteren met behulp van deze instrumenten. Tot op heden heeft zij aan verschillende cold cases gewerkt met politiediensten en families in New York, Florida, North Carolina, South Carolina, New Jersey, en Californië. Michelle's medium- en intuïtie-ervaring begon toen zij in de nacht van haar wake door haar overgrootmoeder werd bezocht. Michelle gebruikt haar gaven om uw diepste vragen te beantwoorden, of het nu gaat om uw relatie, carrière of een ander aspect van uw leven.

Krijg vandaag nog een reading van Empress Tarot! Klik hier voor voor een een goede en betrouwbare lezing.