Informatie nodig of uw partner of relatie?

Waar is je soulmate deze zomer?

Terwijl de zon feller schijnt en de dagen langer worden, blijven de planeten van de dierenriem ronddraaien en beïnvloeden zij het leven en de liefde hier op aarde. Ongeacht de buitentemperatuur is je liefdesleven koel of heet, afhankelijk van hoe goed de planetaire activiteit in wisselwerking staat met je dierenriemteken. Voeg daarbij de gecompliceerde aard van relaties in het algemeen en de horoscoop van een potentiële partner, en je hebt de makings van een gecompliceerd seizoen onder de zon.

De positie van de planeten zal invloed hebben op je vermogen om een partner aan te trekken en te houden. Nu de school uit is en de zon opkomt, lees je hieronder voor jouw dierenriemteken om de zoektocht te versnellen en die zomerse soulmate aan te trekken.

Ram

Zoek naar liefde op het strand. Als je op zoek bent naar een langdurig en serieus partnerschap, zul je tijd moeten investeren in je kleurtje. Alleen dan zal Mister Right je insmeren met zonnebrandcrème. Plan een lang winterslaapje met de man die je verdient.

Stier

Je zomertrainingsroutine is misschien een beetje zwaar op de sportschool. Uw behoefte om fit te blijven en de kilo's kwijt te raken wordt in evenwicht gebracht door een leuke kandidaat te ontmoeten die 24/7 uw persoonlijke trainer wil zijn.

Tweelingen

Als je de zomer doorbrengt in het deel van je stad waar de coole kinderen hun straatkunst ophangen, kun je deze zomer je spuitverf Romeo ontmoeten. Wees niet verbaasd dat hij alleen 's nachts tevoorschijn komt, maar blijf in de buurt en misschien zien jullie twee het daglicht wel als een

kreeft

Toeristische plaatsen trekken grote mensenmassa's aan en je zomerse soulmate is slechts een gezicht in de menigte. Tenminste, totdat jullie elkaar in de ogen kijken. Hij is misschien wat wazig en aarzelt om de eerste stap te zetten.

Leeuw

Als je een zomerbaantje of hobby hebt, kan een gelijkgestemde hunk beginnen als je rivaal en eindigen als je trouwe onderdaan. Leeuw is een koninklijk teken dat graag bevelen geeft, maar jij kunt ook volgen, in ieder geval om dingen op gang te brengen.

Maagd

Zijn buitenlandse accent kan je hart doen smelten en leiden tot een zomerse passie. Wie had ooit gedacht dat het zijn van een toerist zoveel verovering met zich mee zou brengen? De romance kan net zo vluchtig zijn als zijn volgende vlucht, dus bescherm je hart.

Weegschaal

Passie kan verslavend zijn. Een zomerzielsverwant kan een kant van zijn leven hebben die je aanvankelijk niet kende of vermoedde. Bepaalde onthullingen kunnen een domper zetten op uw plezier in de zon en u zult tot een confrontatie worden gedwongen waar u niet om hebt gevraagd.

Schorpioen

Het vinden van een soulmate voor het leven is een zware taak. De standaardpositie van de Schorpioen is om op gespannen momenten genegenheid in te houden, maar de wrijving die je voelt bij je zomerliefde zou een agressieve duw van jouw kant kunnen vereisen.

Boogschutter

Je dagelijkse routine zou plotseling een flirterig nieuw iemand kunnen bevatten. Grijp de kans om je interpersoonlijke vaardigheden aan te scherpen. Zie deze nieuwe man als een wig tussen de oude jij en een nieuw datinguniversum dat zich opent. Als het eindigt, zal wat je leert leiden tot grotere en betere dingen.

Kapril

Er staat je een gepassioneerde zomer te wachten met een oude vlam of iemand die je doet denken aan een geïdealiseerde minnaar van lang geleden. Je zou kunnen beginnen met het toewijzen van de persoonlijkheid van je oude vriendje aan een nieuwe romantische interesse; dit zou je verwachtingen kunnen verhogen of verlagen van wat je zomerse soulmate voor je kan doen.

Waterman

Een zomer binnenshuis is niet zo slecht als je de juiste persoon hebt met wie je kunt knuffelen. Omstandigheden zullen je uit de zon houden en deze binnenwereld kan een hartstochtelijke partner opleveren. Als een vriend u op een blind date zet, ga dan!

Vissen

Wandelen is goed voor de ziel, goed voor het lichaam en geweldig om een vrijgezelle man te ontmoeten die u uit de bossen van eenzaamheid zal helpen. Een worden met de natuur deze zomer zal je in de armen leiden van iemand om wie je kunt zijn jezelf.