Informatie nodig of uw partner of relatie?

Waar er liefde is, is er geen angst

Valentijnsdag bloeit het seizoen van de liefde! Het doet ons denken aan mooie wenskaarten, rozen en fonkelende diamanten. Maar liefde vraagt niet om een bepaald seizoen. Zeker, het kan staan voor valentijn, romantiek en huwelijksaanzoeken en dat is altijd mooi. Maar liefde is echt een manier van leven. Het is een manier van zijn! Het is de weg naar God en spiritualiteit.

Er zijn eigenlijk maar twee manieren om het leven te leven. De ene manier is in liefde en de andere in angst. Alle negatieve bewustzijnstoestanden komen op de een of andere manier voort uit angst. Schuldgevoelens, jaloezie, haat, woede, spijt en zelfbeperking zijn enkele belangrijke voorbeelden. We hebben allemaal te maken met onze eigen angsten in het leven. Maar wanneer liefde het wint van onze werkelijkheid en we leren onze angsten over te geven, dan bloeit ons leven pas echt op en wordt het vervullend. Het leven begint te stromen en wordt magisch synchroon. Alles begint op zijn plaats te vallen en het leven om ons heen licht op en brengt innerlijke vrede en geluk.

Het verspreiden van liefde inspireert en tilt iedereen op met wie we in contact komen. Het transformeert alle negatieve energie op ons pad. Het doorbreekt alle negatieve gedachten en handelingen. Liefde is werkelijk de sterkste energie in het universum. Het is creatief, helend en verlichtend. Elke religie en spirituele leider heeft deze kracht, liefde, onderwezen omdat het het geheim van ons bestaan.

Laten we allemaal onze realiteit met liefde transformeren en dat geheim ontdekken. Laten we de wereld met liefde helen en de hemel op aarde scheppen. Het kan gebeuren en het is mogelijk!

Over de auteur:

Dianne heeft sinds haar vroege jeugd het "buiten de norm treden" ervaren. Ze zag energetische aura's, geesten uit een andere dimensie en zelfs ET-bezoekers. Communicatie met geesten is een belangrijk onderwerp van onderzoek en persoonlijke ervaring geweest gedurende haar hele leven. Deze verbinding met de geestenwereld werd doorgegeven van haar moeder die ook soortgelijke ervaringen had. Het gevoel van "Weten" is hoe Dianne Intuïtieve Readings geeft op Keen, waar ze mensen door moeilijke tijden helpt.

Krijg vandaag nog een reading van Diane! Klik hier voor een persoonlijke lezing.