Informatie nodig of uw partner of relatie?

Vraag aan lily: mijn tweelingvlam heeft een relatie met iemand anders...

De Lily,

Mijn tweelingvlam zegt dat ze zich niet aangetrokken voelen tot mij en dat ze geen relatie met mij willen. Ze zijn ook getrouwd en willen niets met me te maken hebben, wat is er aan de hand?

Dit is een ongelooflijk pijnlijke situatie om in te zitten. Het kan een valse tweelingvlam zijn. Je tweelingvlam zal je accepteren en van je houden zoals je nu bent (je hoeft niet af te vallen, je haar te veranderen, of jezelf). Je zult nooit een verbinding of de relatie met je ware tweelingvlam hoeven te forceren. Als iemand je afwijst en zegt dat hij zich niet tot je aangetrokken voelt of niets met je te maken wil hebben, zou het een valse tweelingvlam kunnen zijn.

We kunnen een reading doen om de energie te lezen.

Ik hoor ook veel over hoe we soms zo graag willen dat iemand onze tweelingvlam is omdat we veel kwaliteiten van deze persoon leuk vinden en bewonderen. Helaas kan deze persoon getrouwd zijn met iemand anders en gelukkig in hun huwelijk. Of hij kan een relatie hebben en ons slechts als een vriend of kennis zien. Soms doen we zaken met iemand waarvan we denken dat het onze tweelingvlam is; het kan onze dokter zijn, de dierenarts waar we onze huisdieren mee naar toe nemen, de coach van het sportteam van ons kind.

Dit is waarom zelfliefde en het echt waarderen van jezelf en het voldoen aan je behoeften zo belangrijk is. Het zal je helpen te voorkomen dat je tijd verspilt en energie op een fantasierelatie of een valse tweeling, die je veel lijden kan bezorgen.

Als je een valse tweeling tegenkomt, zegen hen dan met liefde en wens hen geluk op hun pad. Breng jezelf op één lijn met de bron en voel je liefdesverbinding met het Goddelijke. Vraag het Universum om je ware tweelingvlam naar je toe te brengen in Goddelijke timing.

Focus je op dankbaarheid, waardering, zelfliefde, en het delen van liefde met anderen, en je ware tweelingvlam zal naar je toe komen in Goddelijke timing. Vertrouw op het proces.

Over de auteur:

Dream Lily Rose is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie lezingen, helpt ze haar cliënten hun ware gevoelens te ontdekken en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Aine Alizee biedt lezingen van engelen en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droom interpretatie.