Informatie nodig of uw partner of relatie?

Valentijnsdag en chinees nieuwjaar: februari's versterkende energie

We zijn in de gure midwinter van wintertij, wat ik beschouw als het echte einde van een jaar. Maar er is geen houden meer aan voor hen die willen profiteren van het universele thema van 2018: Kracht, Doel, Passie en Voorspoed. Ik werk met mensen die hun leven willen transformeren en ik zie dit thema op zijn plaats komen in de levens van mensen om me heen. Voor ons liggen twee belangrijke data die ons allen de kracht en het initiatief zullen geven om onze doelen te bereiken. Valentijnsdag, 14 februari, is er één van; de andere is Chinees Nieuwjaar, 16 februari - het Jaar van de Hond. Gedurende deze drie dagen zullen we allemaal worden gesterkt met een dubbel shot dat ons vermogen zal stimuleren om ons doel te ervaren, ons doel te vinden, het met passie te leven en voorspoed te bereiken.

Valentijnsdag vraagt ons om tot de kern van ons hart door te dringen en van onszelf te houden. Als we onszelf kennen en liefhebben, worden we krachtig. We begrijpen ons doel en kunnen het leven met passie omarmen. Dan zijn we in de positie om te manifesteren wat voorspoedig voor ons is. We worden onstopbaar. Valentijnsdag en de dagen eromheen is een tijd waarin veel mensen naar buiten kijken voor liefde in plaats van naar binnen. Er zijn zoveel reclames over bloemen, uit eten gaan, sieraden, verlovingen en romantiek in het algemeen... Als je de reclames en het consumentisme gelooft, zijn de enige waardevolle mensen op deze planeet diegenen die een romantische relatie hebben of die sieraden en bloemen krijgen en zich verloven. Dit legt een ongelooflijke druk op mannen en vrouwen. Er zijn geen reclames en advertenties over gaan op een solo-retraite of met je vrienden samenkomen en wat vooraf gepland plezier maken. De achtbaan van rauwe emoties die het oproept, kan je ertoe aanzetten om 2 liter ijs te eten en chocoladesiroop te drinken, om vervolgens ziek te worden en nog meer te huilen.

Wat denk je dat er zou gebeuren als je Valentijnsdag en een of twee dagen ervoor en erna helemaal om JOU zou laten draaien? Wat zou er gebeuren als je een week lang zou mediteren, schrijven, kamperen of wildwateravonturen zou beleven? Wat als je een jaarlijkse bijeenkomst met je vrienden zou plannen. Dat is wat ik doe. Al vele jaren is 14 februari de dag waarop een groep vriendinnen en wij elk een enorm boeket bloemen voor onszelf kopen en elkaar dan ontmoeten in een vooraf gereserveerd restaurant. We eten een uitgebreid diner en heerlijke desserts, drinken wijn en hebben een goed gesprek over de mooie dingen die we aan elkaar waarderen. We complimenteren elkaar. Na afloop maken we samen een lange wandeling en bedanken we elkaar voor de vriendschap. Sommigen van ons zijn vrijgezel, weduwe of gescheiden en sommigen van ons zijn getrouwd, maar we houden ons altijd aan deze afspraak. Het maakt Valentijnsdag echt vol liefde. Probeer het dit jaar! We houden genoeg van onszelf om ons niet te laten meeslepen door de romantiek van de consument. Zelfliefde is de belangrijkste liefde van allemaal. Het verheft de geest en verandert je stemming. Het maakt je krachtig.

Het Chinese Nieuwjaar - het Jaar van de Hond - vraagt ons om consistente, loyale actie achter alles wat we doen te zetten. Geef loyaliteit aan degenen die je dat geven en aan degenen die dat niet doen, wordt het tijd om met hen te breken. Niet blaffen of bijten. Eet. Slaap. Rust uit. Speel. Weet dat er voor uw behoeften wordt gezorgd door de Bron die groter is dan u. We hebben Saturnus in Steenbok die ons de kracht geeft om nieuwe solide fundamenten te bouwen en naar de top van onze doelen te klimmen. Het Universum wil ons steunen in het bereiken van onze doelen. Alles wat je doet moet een gestage, kalme klim zijn naar je aspiraties. Je begrip van je doel in relatie tot mensen en situaties zal geleid worden door een groeiende passie en toenemende kracht. Je zult je bankrekening zien groeien wanneer je trouw bent aan jezelf (zelfliefde) en authentiek met anderen.

Gebruik deze wintertij om jezelf te verjongen in lichaam, geest en ziel. Dat is LIEFDE. Dat is zelfliefde. Laat openbaringen (nieuwe ideeën) naar boven komen en koester die zaadjes in de stilte van je ziel. Deze tijd tussen januari en maart is echt het einde van het jaar. Wanneer eind maart de lente aanbreekt, zul je zowel gesterkt als een krachtige kracht zijn!

Over de auteur:

Specialwoman is een professioneel intuïtief, getraind astroloog, Certified Professional Tarot Reader (CPTR), auteur en spreker. Ze is gespecialiseerd in intuïtieve Tarot, astrologie en spirituele counseling. Ze gebruikt haar gaven en talenten al 20 jaar. Specialwoman kan je helpen verwarring op te lossen, helderheid te krijgen, je doel te ontdekken en het te leven met hartstocht!