Informatie nodig of uw partner of relatie?

Tweelingvlam in afwachting

Terwijl je wacht om je tweelingvlam te ontmoeten of te herenigen met je tweelingvlam, is het zo belangrijk om je energie helder te houden en je vibratie hoog. Onze gedachten zijn belangrijk terwijl we wachten om onze tweelingvlam te ontmoeten in deze incarnatie. Het wachten kan voelen alsof het niet gebeurt, en het voelt alsof je eeuwig wacht.

Terwijl je wacht, zijn hier enkele tips om je te helpen hoog te komen op de vibratie van liefde en je verlangens te manifesteren in het heden:

1) Weet dat het verlangen dat je hebt om je tweelingvlam te ontmoeten betekent dat je er een hebt; dus, vertrouw in het proces. Vaak praat ik met tweelingen die wachten om zich te verenigen of herenigen vanuit de loper, en ze vrezen dat ze nooit liefde zullen vinden. Het feit alleen al dat je verlangt om je tweelingvlam en liefde te vinden betekent dat het gaat gebeuren. Je hebt een tweelingvlam en jullie twee zullen elkaar ontmoeten in de 5de dimensie gedurende de tijd dat jullie beiden in jullie heilig contract voor deze incarnatie hebben gekozen.

2) Wees gelukkig nu, ook al kan dit moeilijk zijn. Hoe hoger je vibratie is en hoe meer zelfliefde en zelfzorg je beoefent, zul je een hoge vibratie uitstralen van vereniging met je tweelingvlam en zul je de frequentie van het Universum aanboren. Denk aan een radiogolf; jij en je tweelingziel zullen naar elkaar toe vibreren tot jullie elkaar ontmoeten en in eenheid zijn. Afhankelijk van het contract dat jullie hebben gemaakt, kan iemand die je al kent je tweelingziel zijn en hebben jullie afgesproken dat jullie relatie op een bepaalde datum zou beginnen.

3) Maak je chakra's en je energie dagelijks schoon. Energie zuiveren is heilzaam in vele manieren. Het zal oude stagnerende energie opruimen die je humeur laag houdt, en het zal blokkades opruimen die jullie twee verhinderen om in eenheid te zijn. Elk energiewerk dat je voor jezelf doet, zal ook je tweelingvlam ten goede komen omdat jullie dezelfde energieverbinding delen. Jullie zullen beiden profiteren en bloeien van het energie zuiveringswerk dat je doet, en het zal jullie vibraties op één lijn brengen en jullie naar elkaar toe aantrekken.

Bent geduldig en vertrouw op het proces. Weet dat je tweelingziel op weg is naar jou. Terwijl je wacht, zorg voor jezelf, je hobby's, je werk, je vrienden. Zorg voor je gezondheid en ga naar de dokter voor eventuele kwaaltjes, los eventuele problemen op of vraag advies aan professionals om juridische of fiscale problemen op te lossen. Maak je huis schoon, letterlijk en figuurlijk, want als je je tweelingvlam ontmoet, zul je in de beste gezondheid willen zijn en heldere energie hebben. Op die manier kunnen jullie twee snel naar de vereniging en de 5de dimensie gaan. Geniet dan van je charka ontwaken en tweelingvlam afstemming, samen.

Over de auteur:

Dream Aine Alizee is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Ze is gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie readings en helpt haar cliënten hun ware gevoelens bloot te leggen en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Aine Alizee biedt lezingen van engelen en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droom interpretatie.