Informatie nodig of uw partner of relatie?

Op zoek naar liefde?

Is er iemand die op zoek is naar liefde? Als je je afvraagt hoe je liefde kunt vinden, heb ik een mogelijk antwoord. Liefde begint bij jezelf en met de instelling dat liefde binnen je bereik ligt. Met andere woorden, je kunt liefde manifesteren door je eigen gedrag en houding. Liefde zit in onze relaties met anderen, met God en in onszelf.

Het stellen van doelen

We moeten van ons streven naar liefde een doel maken. Doelen geven ons richting in ons leven. Het eerste doel is dat we moeten beginnen met van onszelf te houden. Zelfliefde komt voort uit zelfacceptatie. We kunnen niet van iemand anders houden als we niet eerst van onszelf houden. Ik zeg niet dat je egoïstisch moet zijn en niet aan anderen moet denken. Ik heb het over van jezelf houden zoals je bent. Als we onszelf kunnen accepteren waar we zijn, kunnen we onszelf toestaan ons geliefd te voelen om wie we werkelijk zijn, dan kunnen we van een ander houden.

Het zit in onze relaties

Volgende stap is dat het vinden van liefde voortkomt uit het hebben van relaties met anderen. Een relatie hebben met een ander is een leerervaring. Grenzen zijn een goed hulpmiddel in relaties. Het stellen van grenzen is een manier om onszelf en de ander te leren wat acceptabel is en wat niet.

Grenzen zijn noodzakelijk

Wanneer we grenzen stellen, kunnen we leren wat gezond en goed voor onszelf is. De andere persoon zal ook weten hoe hij ons moet behandelen. We kunnen leren om ja of nee te zeggen en ons niet schuldig te voelen. Zo, met grenzen, zullen anderen leren ons te respecteren en van ons houden.

Een hogere macht

Het cultiveren van liefde betekent dat je een relatie hebt met een hogere macht. Mijn hogere macht is God. Het is belangrijk om ons leven af te stemmen op wat een hogere macht wil dat we hebben. Als we dit doen, vertrouwen we erop dat onze hogere macht ons het best mogelijke leven zal geven. Als we dan in een Hogere Macht geloven, weten we dat zij het best mogelijke leven voor ons gepland hebben. Na vertrouwen in een Hogere Macht leren we zelfliefde.

UitnodigingVanHetHoogsteGoed

Zelfliefde stemt af op onze Hogere Macht en nodigt het hoogste goed in ons leven uit. We accepteren onszelf zoals we zijn en anderen zoals ze zijn waar ze zijn. Als we Gods pad voor ons leven volgen en van Hem houden, houden we op onze beurt van anderen. God is alles over liefde. Anderen en God liefhebben betekent dat we ons moeten overgeven. Overgave en vertrouwen op God zullen ons helpen om anderen lief te hebben.

Drie Manieren van Ontdekken

Hieruit volgt dat liefde op drie verschillende manieren kan worden gecultiveerd. Het kan worden gezocht door een relatie met een Hogere Macht of God door Hem ons leven te geven. Het kan ook worden gevonden door zelfliefde en door te accepteren dat we goed genoeg zijn zoals we zijn. Tenslotte kan liefde getoond worden door grenzen te stellen in onze relaties, anderen liefde en zelfrespect bij te brengen.

Over de auteur:

Patricia, bekend als Pat58 op Keen, kent haar paranormale gaven al sinds haar vierde en begon haar vaardigheden als tarot lezer en medium te beheersen in haar tienerjaren. Patricia is een helderziende op Keen sinds 2012. Ze heeft een hart voor de mensen en houdt ervan om anderen te dienen door eerlijke begeleiding te bieden bij hun levensproblemen. Ze heeft Keen Radio gehost en is als gast verschenen bij "Focus On The Bay" voor CBS televisie. Haar advies is gepubliceerd in Cosmopolitan, Women's Health Magazine, Bustle, en Elephant Journal. Patricia is ook al 25 jaar opvoedkundige. Ze heeft een Master in Speciaal Onderwijs, een Bachelor in Psychologie, en twee certificeringen in Psychosynthese.

Geef vandaag nog een reading met Pat58! Klik hier om begonnen.