Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ontmoet jij je tweelingvlam deze zomer?

De zomer is het seizoen van vuur, de energie is verhoogd en passies en creatieve ideeën roeren zich in onze geesten. Het menselijke verlangen naar liefde diep in onze psyche drijft ons naar een band met onze partners, en als we nog single zijn zoeken we die band met iemand. Sommigen zeggen dat het een legende of een mythe is, maar ik geloof dat tweelingvlammen echt zijn. De andere helft die je spiegelbeeld is van jou, je tweelingvlam en jullie delen dezelfde energieverbinding en jullie twee worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, en kunnen niet anders dan elkaar vinden op deze magische draaiende blauwe bol die we Aarde noemen.

Als je single bent en deze zomer je tweelingvlam wil ontmoeten, zijn hier enkele ideeën om je te helpen je tweelingvlam binnen te roepen:

1. Vraag en je zult ontvangen:

Begin met je gidsen en engelen om antwoorden te vragen. Ten eerste, waar moet je aan werken in jezelf om klaar te zijn voor je tweelingvlam ontmoeting? Welke energie moet je opruimen, en wat moet je loslaten zodat je klaar bent voor je tweelingvlam? Vraag tenslotte aan je gidsen om je tweelingvlam in je leven te brengen in goddelijke timing.

2. Energieopruiming

Je kan ook beginnen met energieopruimingsmeditaties te doen. Ik heb een opgenomen lijst die je kan helpen je eigen energie en die van je tweelingvlam te zuiveren, om gestagneerde energie en energieblokkades op te ruimen. Je kunt ook chakra balancering doen. Dagelijks oefenen is ideaal, of op zijn minst drie keer per week. Als je druk bent en maar tien minuten per dag hebt om te mediteren, werkt dat perfect! Al het energiewerk dat je voor jezelf doet, zal ook je tweelingbroer ten goede komen omdat jullie verbonden zijn door dezelfde energieverbinding.

Klaar om je energie te zuiveren? Klik hier om naar mijn opgenomen meditatie te luisteren.

3. Zelfzorg & Zelfliefde

Terwijl je op je tweelingziel wacht, doe je best aan zelfzorg en zelfliefde! Hoe meer je aan zelfliefde doet, hoe meer je de vibrationele frequentie van de Aarde verhoogt en je helpt je tweelingziel naar je toe te trekken, want als je van jezelf houdt en aan zelfzorg doet, zul je helderder energie ervaren. Het kanaal tussen jou en je tweelingziel zal helder zijn en open voor jullie liefde om tussen jullie te stromen op een hoog vibe zielsniveau.

Laat de prachtige energie van de zomer je helpen om van jezelf te houden en je tweelingvlam bij je te roepen. En als je met je tweelingvlam bent, geniet dan van de zomer met je tweelingvlam!

Vragen over je tweelingvlam of iemand waarvan je niet zeker weet of het je tweelingvlam is? Ik help je graag met een reading. Namaste geliefden. Op de liefde en tweelingvlammen!

Over de auteur:

Dream Lily Rose is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie lezingen, helpt ze haar cliënten hun ware gevoelens te ontdekken en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Lily geeft lezingen over engelen en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droominterpretatie.

Krijg een reading van Dream Lily Rose!