Informatie nodig of uw partner of relatie?

Dear jane: adviescolumn voor liefde en relaties

Dear Jane is een informatieve relatiecolumn die anderen helpt sinds 2001.

Planting the Seed

Dear Jane,

Ik ben een nogal verlegen man met een enorme crush op dit meisje dat ik heb ontmoet toen ik naar een netwerkfeestje ging. Het blijkt dat ze samenwerkt met een goede vriend van mij. Ik vertelde hem dat ik verliefd op haar was. Nou, hij liet een blikje Orange Crush achter op haar bureau met een post-it briefje en mijn nummer. Ik word gek! Ze heeft me twee keer gebeld en ik durfde ze geen van beide aan te nemen! Help!

- Crushed

Dear Crushed:

Het enige wat je goedbedoelde vriendin heeft gedaan, is een zaadje in haar hoofd planten door je nummer op haar bureau achter te laten. Als u haar telefoontjes echter niet beantwoordt, laat u dat zaadje gewoon verloren gaan. Bel haar nu!

- Jane

De kiem verzorgen

Die Jane,

Ik ben een 47-jarige vrouw, geen kinderen, nooit getrouwd en op zoek naar een echte man met wie ik mijn leven kan delen. Na wekenlang met een man te hebben gepraat via de telefoon en Skype, heb ik met hem afgesproken voor een kop koffie. We hadden een heel leuk gesprek en ik vind hem aantrekkelijk. We hebben het erover gehad om weer bij elkaar te komen en ik ben zo opgewonden! Hij zei dat hij zou bellen, maar dat was drie uur geleden en ik heb nog niets gehoord. Moet ik hem bellen? Ik heb het gevoel dat ik weer op de middelbare school zit!

- Flustered

Door Flustered:

Hij zei dat hij zou bellen en dat zal hij ook doen. Jullie hebben een wederzijds belang, en dit is een zeer delicate fase. Je wilt deze situatie genoeg ruimte geven om te groeien zonder dat je onzekerheden elke mogelijkheid om het volledige potentieel te bereiken om zeep helpen. Geduld, Flustered. Hij zal je bellen.

- Jane

Geef ruimte voor groei

Degen Jane,

Ik heb ongeveer 6 weken geleden een meisje ontmoet en heb sindsdien elk moment van mijn vrije tijd met haar doorgebracht. Ik ben er zo klaar voor om te verhuizen en te trouwen! Ze doet een beetje afstandelijk en ik begrijp het niet. We zijn perfect voor elkaar, dus waarom trekt ze zich terug?

- Stymied

Door Stymied:

Je verstikt haar. Niets kan groeien zonder lucht, licht en voeding. Je ontneemt haar deze dingen, dringt jezelf aan haar op met al je vrije tijd, laat haar geen vrije tijd over en je verwacht wat? Neem alsjeblieft haar voorbeeld en laat haar met rust - en geef de relatie een kans om te groeien.

- Jane

Als het bloeit

Die Jane,

Ik was overrompeld. Ik had niet verwacht dat mijn informele relatie met een man zou uitgroeien tot iets speciaals, maar het lijkt erop dat het dat wel heeft! Plotseling slaat mijn hart dubbele slagen om hem heen en is de tijd die we samen doorbrengen magisch. Wat is er gebeurd?

- Shocked

Dear Shocked:

Wanneer je met iemand date zonder verwachtingen, behalve dat hij/zij misschien interessant is, gebeuren er wel magische dingen. Met "geen verwachtingen" bedoel ik dat je geen specifieke relatieagenda hebt waar je je aan houdt. Je laat het gewoon groeien en natuurlijk stromen. Geniet ervan!

- Jane

Het bloeiend houden

Die Jane,

Mijn vrouw en ik zijn nu tien jaar getrouwd. We hebben twee kinderen en gaan zelden uit. Mijn vrouw doet alsof er niets aan de hand is, maar ze is altijd te moe om iets leuks te doen - laat staan seks te hebben. Ze werkt niet, en is altijd met de kinderen bezig om ze naar plaatsen te brengen. Wat is er met ons leven gebeurd? We hadden zoveel hoop en dromen samen. En ze lachte altijd zo mooi. Ik heb het gevoel dat het allemaal weg is. Ik ben geen bedrieger, maar de Avon Lady ziet er deze dagen verleidelijk uit.

- Teleurgesteld

Die Teleurgesteld:

U zegt niet hoe u haar helpt, behalve met uw almachtige aanwezigheid. Wanneer heeft u voor het laatst aangeboden om een van uw kinderen voor haar te nemen? Heeft u een datum? nacht? Kun je iemand regelen om op de kinderen te passen voor jou, zodat je een romantisch verblijf kunt plannen? Wanneer heb je haar voor het laatst verteld dat ze mooi is, of eten voor haar gemaakt, of madeliefjes voor haar meegenomen - gewoon omdat het zo is? Jij bent verantwoordelijk voor jouw deel in deze relatie - en het oppakken van de speling, zodat jullie twee het schip als een team kunnen besturen. Ga zitten, maak een plan. Je zult die mooie glimlach terug zien komen als ze ontdekt dat je meedoet en niet alleen maar toeschouwer bent.

- Jane

Over de auteur:

Jane Wilcox is een professioneel intuïtief, helderziende en engelencommunicator gespecialiseerd in liefde & kamp; relaties. Ze geeft liefdevol advies, engel lezingen, en carrière / levenspad begeleiding met een medelevend perspectief besprenkeld met humor. Ze heeft vele artikelen geschreven, radioprogramma's verzorgd, en haar eigen unieke dek van engelen kaarten.