Informatie nodig of uw partner of relatie?

Liefde aantrekken door affirmaties

Er is een manier om een relatiepartner aan te trekken die altijd aan je zijde zal staan op een liefdevolle, gezonde en gelukkige manier. Klanten vragen vaak hoe ze betere partners in hun leven kunnen aantrekken. Er is een manier! Het kost tijd en focus, maar het werkt als magie. Het geheim? Zelfliefde!

Wanneer we onszelf op een gezonde manier waarderen, laten we geen mensen in ons leven toe die de gebruikers en misbruikers van de wereld zijn. We houden genoeg van onszelf dat, wanneer mensen niet zijn wat we nodig hebben in een gezonde relatie, we de moed en kracht hebben om ze te laten gaan, om verder te gaan naar een echte partner. Er zijn mensen die hiermee worstelen, denken dat ze niet goed genoeg zijn voor een goed persoon, we verdienen allemaal een partner die van ons zal houden en ons hun enige partner zal maken.

Als zelfliefde nog geen deel uitmaakt van je wezen, vrees dan niet! Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Een methode die gemakkelijk is en geen cent kost: affirmaties! Affirmaties werken het beste als ze meerdere keren per dag herhaald worden. Affirmaties herprogrammeren niet alleen je manier van denken, maar ook je energie. We trekken aan wat we verwachten, dus we moeten het beste verwachten! Affirmaties helpen je om dit gemakkelijk en snel te bereiken.

Hier is een geweldige affirmatie die ik heb geschreven om te helpen met zelfliefde: "Ik ontvang nu de liefde en hulp van het universum en elke dag om me te helpen mijn waarde, mijn schoonheid zowel van binnen als van buiten, en mijn waarde als een deel van het Universum echt te waarderen. Ik ben een heldere en stralende ster en beloof het Universum dat ik onvoorwaardelijk van mezelf zal houden." Herhaal je affirmatie een paar keer per dag en zie hoe magisch het is!

Concentreer je op de woorden terwijl je ze uitspreekt, EIGEN ze, en je zult snel zien dat de veranderingen die ze in je leven teweegbrengen verbluffend zijn! Deze affirmatie voor zelfliefde zal ervoor zorgen dat we die zelfverzekerde persoon worden die gelooft dat we het beste van het beste kunnen hebben en aantrekken. Je zult geen genoegen nemen met een vaste relatie, je zult je prins of prinses op het witte paard vinden en de liefde en het vertrouwen hebben om geluk en vervulling te vinden in je relatie.

Over de auteur:

Triple Moon Goddess (Gina) is al haar hele leven paranormaal begaafd. Toen ze tien jaar oud was, had ze haar eerste tarot deck. Gina nam en gaf daarna les, werd een gecertificeerde Reiki Master, en scherpte haar vak aan, met een doctoraat van IMM, begon ze 38 jaar geleden professioneel te lezen! Bel/chat elke dag!