Informatie nodig of uw partner of relatie?

Leren lief te hebben: hoe je zelfliefde ontwikkelt en waarom dit je relaties zal versterken

Zoals het gezegde luidt: als je niet van jezelf houdt, hoe kun je dan verwachten dat anderen een onsterfelijke adoratie voor je hebben? De wet van aantrekking speelt hier ook een rol. Als je pessimistisch en cynisch bent en een laag gevoel van eigenwaarde hebt, ben je minder geneigd de man of vrouw van je dromen aan te trekken. In feite kun je nog meer hartzeer in je leven brengen. Met dat in gedachten moet je leren van jezelf te houden voordat je een relatie aangaat - en dat blijven doen als je er een hebt, want jaloezie en twijfel kunnen de overhand nemen als je dat niet doet. Het is duidelijk dat dit geen factoren zijn die gelijk staan aan een gezonde basis voor elk soort partnerschap. Dus, hoe kun je leren om van jezelf te houden? Niet stressen. Met een beetje oefening zul je er snel achter komen dat zelfliefde makkelijker is dan je dacht, en als je er eenmaal aan begint, zul je een nog perfectere partner zijn.

Hoe ontwikkel je zelfliefde (in relaties)

Behoud een zekere mate van ruimte en onafhankelijkheid

Relaties zijn om talloze redenen geweldig, maar je moet jezelf niet volledig verliezen aan de ander. Het is niet omdat je een relatie hebt dat je je moet vervreemden van vrienden of familie, hobby's of activiteiten moet laten varen of kansen moet laten liggen die je zouden kunnen helpen om gelukkiger, gezonder of welvarender te zijn. Je zult jezelf alleen maar kwalijk nemen op de lange termijn, terwijl je tegelijkertijd je identiteit verliest. Gezonde relaties gaan natuurlijk ook over het sluiten van compromissen, dus jullie zullen allebei je best moeten doen om ervoor te zorgen dat jullie allebei gelukkig zijn, als partners en als individuen.

Bedenk dat jij je geluk bepaalt

Wanneer het aankomt op het leren van zelfliefde, onthoud dan alleen Jij bepaalt je geluk, succes en persoonlijke voldoening. Verwacht niet dat een ander jouw grootste hoop, verlangens en doelen vervult. Natuurlijk kun je als stel ook dingen samen willen bereiken, maar wacht niet op iemand anders om het idee te stimuleren. Ook, als het gaat om een breuk of echtscheiding, vergeet niet dat je nog steeds de baas bent over je lot. Neem de tijd om te genezen, stof jezelf dan af en zet jezelf (en je leven) weer op de rails.

Zie wat je partner ziet

Wanneer je niet van jezelf houdt terwijl je in een relatie zit, is het (helaas) maar al te gemakkelijk om je te richten op "gebreken". Misschien ben je zelfbewust over een bepaald deel van je lichaam of uiterlijk, of misschien verdien je niet evenveel geld. Hoe leer je van jezelf te houden? Door bewust te proberen jezelf eraan te herinneren waarom je partner in de eerste plaats bij je is. Het is duidelijk dat hij/zij van je houdt om wie je bent, ongeacht wat je voelt. Vertrouw erop, je zult alleen maar des te aantrekkelijker zijn (en niet alleen in fysieke zin) voor deze persoon wanneer je het zelfvertrouwen kunt uitstralen dat alleen kan komen door van jezelf te houden.

Vergeef jezelf

Wil je weten hoe je een relatie kunt verbeteren? Begin met vergeven. Het koesteren van wrok weerhoudt je er alleen maar van om je beste leven te leiden, omdat het kostbare energie kost die je in iets positiefs en productiefs zou kunnen stoppen. Door alleen maar te zeggen, "Ik vergeef je," "Het spijt me," of "Ik hou van je," beoefen je onmiddellijk eigenliefde. Andere voordelen zijn een gevoel van vrede, beter slapen, betere relaties, en minder irrationele en obsessieve gedachten.

Zelfliefde en het versterken van relaties

Lief eerst van jezelf voordat je van anderen houdt

De grootste les die je hieruit kunt trekken, is misschien wel dat je eerst van jezelf moet houden voordat je van anderen houdt. Je hebt dan niet alleen meer zelfvertrouwen en de mogelijkheid om zowel onafhankelijk als in een relatie gelukkig te zijn, maar je wordt ook een betere partner.

Vermijd giftige mensen

Natuurlijk moet de andere persoon in je leven ook op dezelfde golflengte zitten om een evenwichtige, gezonde verbintenis te creƫren. Het kan onmogelijk zijn om te leren hoe je een relatie kunt verbeteren als deze is bezoedeld door giftige energie. Je hebt hard gewerkt aan het leren van zelfliefde, dus saboteer je inspanningen niet met een persoon die je naar beneden haalt.

Geef contact met elkaar

Wanneer je begrijpt hoe je je relatie kunt versterken, is het belangrijk om elkaar nooit als vanzelfsprekend te beschouwen. Communicatie is de sleutel tot een gezonde relatie, dus geef jezelf niet zoveel zelfliefde dat je de ander verwaarloost.

Wil je meer weten over zelfliefde en relaties?

De beste liefdespsychologen zullen je strategisch advies geven om je te helpen je relatiedoelen te bereiken. Echter, omdat eigenliefde is ook een cruciaal onderdeel van deze reis, het krijgen van hulp op dit gebied kan een prioriteit zijn. Voordat u een online paranormale liefdeslezing boekt, moet u een duidelijke intentie hebben, zodat uw geest en hart openstaan voor het advies dat u gaat ontvangen.