Informatie nodig of uw partner of relatie?

Summer delight, autumn light, and you and your twin flame will be alright

Als we genieten van de laatste kersjes van de zomer en het herfstlicht begroeten met muntwater en een vleugje limoen, denken we na. Veel tweelingvlammen zien hun tweelingvlam met iemand anders en ze hebben zoveel pijn. Laat ons het Herfstlicht gebruiken om de situatie te verlichten om te zien wat er aan de hand is met onze tweelingvlam en leren hoe we onszelf kunnen bekrachtigen en gedijen in deze situatie.

Er kunnen veel verschillende omstandigheden zijn; de tweelingvlam is getrouwd of verloofd met iemand anders, leeft samen met iemand anders, of is niet klaar om in vereniging te komen. Ze zijn hun karma aan het balanceren of leren lessen met iemand anders. Ze moeten die lessen leren voor ze klaar zijn om bij hun tweelingziel te zijn.

Eén ding om te doen is om het niet persoonlijk op te vatten of te denken dat je iets verkeerd doet; het is niet jouw fout. Iedereen is op zijn eigen pad en ook al zijn ze je tweelingvlam, ze zijn op een andere plaats op dit moment. We kunnen ons lijden verminderen door te begrijpen dat onze tweelingvlam is waar zij moeten zijn en wij ook.

Neem een stap terug van de situatie en omcirkel jezelf met goud licht. Stel je helende engelen om je heen voor, die je begeleiden, beschermen en steunen in deze tijd. Stuur liefde naar je tweelingbroer en vertrouw op het proces dat jullie twee zullen zijn samen in Goddelijke timing. Voel je verbinding met de bron van de engelen en hun liefde.

Laat de dingen zo lang duren als nodig is en vertrouw op je tweeling om uit te werken wat ze moeten doen. In de tussentijd, blijf verbonden met de bron en doe de dingen die je wilt doen nu je nog single bent (reizen, als je wilt verhuizen en ergens anders een baan wilt nemen, ga naar school, neem een dans- of kookles, etc.).

Trouw je tweeling en je zult verenigd worden in Goddelijke Timing.

Voor hulp met je tweelingvlam connectie, neem contact met me op!

Over de auteur:

Dream Lily Rose is een gecertificeerde Angel Therapy Practitioner. Gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie lezingen, helpt ze haar cliënten hun ware gevoelens te ontdekken en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Aine Alizee biedt lezingen van engelen en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droom interpretatie.