Informatie nodig of uw partner of relatie?

Verhoog je vibrationele frequentie deze valentijnsdag

Als Valentijnsdag nadert, komt de liefde in je op. Er zijn vele soorten liefde, de liefde die we voelen voor onze kinderen, onze partners/echtgenoten/geliefden, onze huisdieren, onze vrienden, onze ouders, alle mensen in ons leven. Maar de belangrijkste liefde om aandacht aan te schenken, en vaak de minst gekoesterde, is zelfliefde. Zelfliefde betekent niet ijdelheid of arrogantie, maar een gezond zelfrespect voor jezelf, waarbij je jezelf waardeert en koestert. Je behandelt jezelf met vriendelijkheid, compassie, zachtheid en zorgt voor je behoeften.

Wanneer je in deze hoge vibratie van zelfliefde bent, kun je een zeer positieve en hoogfrequente vibe uitstralen naar anderen die de planeet zal helen en je relaties zal verbeteren. Er is een onzichtbare levenskracht waar alles van gemaakt is, wetenschappers hebben deze energie gevonden in de kern van elk atoom. Deze energie is de vibratie die in ons allen en in de Aarde zit.

Iedere keer dat we nemen en niet teruggeven, verlagen we de vibratie van de Aarde. Elke keer dat je jezelf verheft naar meer zuivere positieve emoties die een hogere vibratie uitstralen, zoals dankbaarheid, waardering, vreugde, zelfliefde en liefde voor anderen, zend je een helende vibratie van liefde uit naar de planeet. Die helende vibratie van liefde heelt de Aarde omdat het de energie-uitwisseling voltooit die we hebben met de Aarde en verhoogt de gezondheid van de planeet. Ieder van ons is hier om de trillingsfrequentie van de planeet te verhogen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is zelfliefde. Zelf-liefde kan veel dingen betekenen voor veel verschillende mensen. De sleutel is om te vinden wat voor jou werkt voor zelfliefde.

Iedereen heeft andere behoeften en andere hobby's en manieren waarop hij of zij graag tijd doorbrengt. Zelfliefde is echt aanwezig zijn bij jezelf en je afstemmen op je lichaam en je behoeften. Als je de volgende keer van streek bent, vraag jezelf dan af wat je kunt doen om jezelf beter te laten voelen. Dat is een heel eenvoudige manier om jezelf te helpen meer eigenliefde te beoefenen. Zelfliefde kan bestaan uit het stellen van grenzen aan je tijd, geld en middelen. Nee zeggen als je iets niet wilt doen of ergens niet heen wilt gaan. Ik heb veel geleerd over zelfliefde uit het boek Je kunt je leven helen van Louise Hay. Er zijn veel prachtige boeken over zelfliefde te vinden.

Wanneer we van onszelf kunnen houden en onszelf kunnen goedkeuren, zal dat een positieve invloed hebben op hoe we anderen behandelen. We zullen vriendelijker en geduldiger zijn en, door ons voorbeeld van zelfliefde, zullen we anderen laten zien dat zij het recht en de vrijheid hebben om van zichzelf te houden. Zelfliefde is een geschenk dat we onszelf op dit moment kunnen geven, ongeacht hoe veel of hoe weinig we hebben. Het is tijd om onszelf een knuffel te geven en tegen onszelf te zeggen: "Ik hou van je, ik hou echt van je!"

Zelfliefde is de manier om de trillingsfrequentie van de planeet te verhogen en, het allerbelangrijkste, om onszelf te helen. Hou vandaag nog van jezelf en geef het door.

Over de auteur:

Dream Lily Rose is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Ze is gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie readings en helpt haar cliënten hun ware gevoelens bloot te leggen en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Lily geeft lezingen van engelenkaarten en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droom interpretatie.