Informatie nodig of uw partner of relatie?

Je innerlijke kind: de sleutel tot het bereiken van zelf-liefde

De meeste volwassenen visualiseren zelfliefde als spa-dagen, sensuele genoegens en tropische vakanties. Onszelf belonen met materiële geschenken of chocolade zijn inderdaad een uitstekende manier om van jezelf te houden. We moeten ons realiseren dat dit slechts tijdelijke genoegens zijn die je kunnen helpen om een oppervlakkig niveau van zelfliefde te handhaven. Maar hoe graven we dieper? Waar is de bron van echte, blijvende zelfliefde? Het antwoord ligt in jezelf: je innerlijke kind. Aandacht hebben voor ons innerlijke kind is de meest lonende en directe manier om werkelijk een leven van liefde te leiden.

Jouw innerlijke kind is de pure intuïtie, vreugde en essentie van wie je bent! Het is van vitaal belang dat zij zich geliefd voelt. Ze leeft elk moment van de dag met je. Als je je tijd, energie en geld besteedt aan volwassen dingen of aan het liefhebben van alle anderen, voelt ze zich vaak verwaarloosd en onwaardig om te ontvangen. Alle pedicures in de wereld zullen een innerlijk kind dat te verwond is om te ontvangen niet compenseren.

Zelfliefde kan direct worden bereikt, op een blijvende manier die al onze relaties en uitkomsten verandert met een paar eenvoudige stappen:

1. Ontspan en visualiseer een heilige ruimte

Een heilige ruimte kan het strand, het bos, een buitenhuisje of een weiland zijn. Wat een heilige ruimte definieert is dat het veilig, comfortabel en van jou is! In je heilige ruimte kun je vertrouwen op jezelf, je gidsen, je delen en de reis die je aan het creëren bent. Je zult weten dat het je heilige plaats is omdat je je innerlijk vredig en uiterlijk nederig bekrachtigd zult voelen. Het is belangrijk om deze ruimte te visualiseren omdat het je in staat stelt om op jezelf en de veiligheid van je energie te vertrouwen. Het is een poort naar uw vermogen om via uw ziel te communiceren met de zielen van anderen.

2. Zie uw innerlijke kind

Visualiseer haar rond haar vijfde levensjaar. Als ze gewond is, wees dan zacht, wees haar nieuwe vriend op een vertrouwensvolle manier. Als ze zich op haar gemak voelt en open is, vraag dan om een knuffel en speel met haar. Je vijfjarige is een ongebreidelde intuïtie. Zij is de magie van wie je bent voordat de wereld je anders leerde. We hebben innerlijke kinderen van alle leeftijden, ze zijn delen van je unieke heelheid. De 5-jarige is speciaal omdat ze je ongebreidelde intuïtie IS en je erop kunt vertrouwen dat ze eerlijk is. Het is belangrijk om met haar om te gaan omdat het ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn. Ze geeft je een veilig iemand om onvoorwaardelijk lief te hebben. Je geeft haar een veilige plek om voor te zorgen, waardoor ze het gevoel krijgt erbij te horen, wat creativiteit kracht geeft.

3. Neem moederlijke energie op je

Toon je innerlijke kind dat je haar moeder wilt zijn. Maak een afspraak met haar om bij jou te komen wonen. Een afspraak kan zijn: ijs, een schommel, een film kijken met popcorn of kussens! De rol van haar moeder op je nemen dient fundamentele waarheden. De eerste waarheid is dat zij een deel van jou is en het maakt de logistiek eenvoudig als jij de verzorger bent in plaats van dat zij zich in de steek gelaten voelt. Wat deze verbintenis voor jou doet, is je in staat stellen te dansen, te swingen, te schilderen met aquarelverf of te huilen naar de maan! Het is van vitaal belang om een vijfjarige te hebben die geïntegreerd is, want samen zijn jullie gelukkig en heel.

4. Wees haar veilige plek

Door haar beschermer, verzorger en vriend te zijn, kan haar schittering veilig stralen. Geniet samen met haar van het geven en ontvangen van liefde, want het leven is leuker als we lachen. Het geeft kracht te weten dat we geliefd zijn. Twee kunnen meer bereiken als ze hun talenten en levenslust bundelen. Sommigen vinden het moeilijk om liefde te geven of te ontvangen met een ander. Houden van een 5 jarige is gemakkelijk! Haar toestaan terug van ons te houden is veilig, warm en donzig! Het is de ultieme opruiming van je eigen gevoelens die een gevoel van troost en familie mogelijk maakt.

Dit lijkt in het begin misschien dwaas, maar de resultaten zullen elk gebied van je leven sieren. Houden van je innerlijke kind zal je leven op diepgaande en eeuwige manieren veranderen. Wees de liefde door van binnenuit van jezelf te houden.

Over de auteur:

Karey (Majestic Insights) is een helderziend medium, relatiecoach en leraar, gespecialiseerd in bewustzijn en waarschijnlijkheden. Haar aanpak is eerlijk, bekrachtigend en effectief in het snel scherp stellen van situaties, energieën en intenties. Vele jaren van het helpen van mensen bij het vinden van hun persoonlijke waarheid, vanuit een zielsperspectief, rust haar uit met vele instrumenten en tips.