Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is je relatie echt of nep?

Soms kunnen we gemakkelijk merken dat we een relatie met een ander willen omdat ze passen bij wat we verlangen. Het is zeker oké om te willen en te dromen, want we hebben allemaal onze ideale partners in gedachten. Wanneer we iemand ontmoeten, en hij past bij alles waar we naar op zoek waren, beginnen de raderen te draaien. Heel vaak kunnen we die persoon gemakkelijk maken tot iets wat hij niet is. Individualiteit moet worden gerespecteerd en erkend. Jezelf voorliegen over wie iemand is, zal uiteindelijk op niets uitlopen.

Verlangen is een echte kicker. De kracht achter het gevoel is als een roes. Het kan je overmeesteren omdat we echt gelukkig en verliefd willen zijn. Verliefd zijn is het doel, maar het echte doel is dat de liefde wederzijds is. Vaak maken we iets van niets. Dit is waar het moeilijk en pijnlijk wordt. Ik stel deze vragen zodat je de nep-relaties kunt uitwissen om je te helpen bij de echte. Er gaat niets boven het echte werk.

1. Is uw partner attent en maakt hij of zij tijd voor u?

2. Belt uw partner u op of belt hij of zij u tijdig terug?

3. Respecteert hij of zij u?

4. Bespreekt hij of zij de toekomst en maakt hij of zij plannen?

5. Doet u altijd het werk? Zo ja, dan is er geen sprake van een evenwichtige relatie.

6. Wordt u de wereld beloofd, maar krijgt u niets te horen?

Beantwoord deze vragen en bedenk of u een relatie hebt opgebouwd uit een vriendschap met iemand die uw aandacht heeft getrokken. Als u wordt genegeerd, niet wordt gerespecteerd, en geen compromis ooit wordt gesloten, dan is dit geen gezonde relatie om in te verkeren. We willen streven naar gezonde en "normale" relaties.

Probeer niet om iets uit het niets te creëren. Als iemand om je geeft, zal hij moeite doen. Er zullen altijd uitzonderingen zijn op elke regel, maar als iemand echt iets met je wil doen of je aandacht wil, dan zal hij dat doen.

Als je hulp nodig hebt om te bepalen of je relatie echt of nep is, bel me dan voor een reading en ik kan je informeren.

Wens je veel plezier!

Michelle

Over de auteur: Michelle heeft vele attributen die gebruikt kunnen worden om elke querent van dienst te zijn, waaronder: Mediumschap (Spirit Communicator), Helderhorendheid (Clear Hearing), Heldervoelendheid (Clear Feeling), Helderziendheid (Clear Seeing), en Psychometrie (Lezen van de energie die aan voorwerpen en foto's vastzit). Zodra Michelle contact maakt met een persoon, kan zij deze instrumenten onmiddellijk gebruiken. Tot op heden heeft zij aan verschillende cold cases gewerkt met politiebureaus en families in New York, Florida, North Carolina, South Carolina, New Jersey, en Californië. Michelle's medium- en intuïtie-ervaring begon toen zij door haar overgrootmoeder werd bezocht in de nacht van haar wake. Zij is voor haar vaardigheden erkend door de Cold Case divisie van de NYPD. Michelle gebruikt haar gaven om uw diepste vragen aan te boren, of het nu gaat om uw relatie, carrière of welk aspect van uw leven dan ook.