Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is dit een ziels liefde verbinding? doe deze quiz!

We kennen allemaal het gezegde: "liefde op het eerste gezicht." Ik heb er nooit zo bij stilgestaan, totdat het me op een dag tussen de ogen trof. We spraken elkaar maandenlang aan de telefoon na een aantal ongelooflijk "niet-willekeurige" toevalligheden en spirituele tekens. Uiteindelijk spraken we af om elkaar halverwege tussen onze twee huizen te ontmoeten. Op het moment dat we elkaar in levende lijve ontmoetten, kuste hij me alsof we voor altijd samen waren. Voor ons eerste afspraakje gingen we naar een Japans Hibachi grillrestaurant en het stel naast ons zei: "We zijn zo blij dat je bij ons aan tafel zit, want we zijn net verloofd en we kunnen zien dat jullie zo verliefd zijn." Ze pikten de energieën op die wij voelden en aan anderen doorgaven.

Dus naar welke aanwijzingen kun je zoeken om te bepalen of een relatie een voorbestemde en diepe zielsverbinding is? Hier zijn een paar vragen om te beantwoorden die je kunnen helpen beslissen. Ze zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als relatie-lezer en ervaring in mijn eigen persoonlijke leven. Stel jezelf de volgende vragen:

1. Heb je het gevoel dat je zojuist iemand hebt ontmoet die je ziel al eeuwig kent? Alsof je opnieuw iemand ontmoet die je al eeuwen niet hebt gezien?

2. Voel je een aantrekkingskracht in je zonnevlecht wanneer je aan de energie van de persoon denkt of wanneer je je ermee verbindt?

3. Is de chemie zo sterk dat je je er niet van los kunt maken?

4. Voel je gemeenschappelijke kenmerken hebben (zoals van soortgelijk voedsel houden, vreemde gewoonten, enz.)? Of heeft u dezelfde connecties met of interesse in bepaalde tijden in de geschiedenis of plaatsen in de wereld?

5. Lijkt u een zekere telepathie te hebben wanneer u niet bij elkaar bent?

6. Hebt u dromen waarin deze persoon een rol speelt en die lucide aanvoelen of ongewoon aanvoelen als de werkelijkheid?

7. Voelt het oogcontact anders dan gewoonlijk, alsof u in de ziel van de persoon kijkt en naar een andere tijd of ruimte wordt getransporteerd?

8. Kijkt de andere persoon naar u alsof u een visioen van hem/haar bent? Zijn er momenten dat u voor u uit staart en denkt: "dit kan niet waar zijn" of "is dit echt"?

9. Is seks magisch met het gevoel dat jullie zielen samensmelten? Deze band heeft de neiging om een zeer sterke fysieke aantrekkingskracht met zich mee te brengen; maar buiten dat, een andere intensiteit aan seksuele verbinding zijn jullie energieën letterlijk aan het combineren.

10. Schijnen externe omstandigheden de verbinding af te leiden of uit te dagen? Soms kan dit het gevolg zijn van een leeftijdsverschil of fysieke afstand.

11. Voelt u zich helemaal thuis bij elkaar, alsof u al eerder bij elkaar bent geweest?

Velen verlangen ernaar dat deze verbindingen tot stand komen. Ze zijn altijd levensveranderend en ze dragen lessen van liefde en leven in zich.

Het is belangrijk dat u klaar bent voor wat u wenst, want deze verbinding kan ook op vele niveaus een uitdaging zijn. Een van jullie kan bijvoorbeeld bang zijn voor de intensiteit die deze relatie met zich meebrengt in het dagelijks leven. Invloeden van buitenaf kunnen ook proberen de relatie uit de rails te duwen. De uitdagingen sluiten altijd aan op een zinvolle leerervaring voor de ziel. Wanneer jullie beiden openstaan om de les te leren en om te gaan met uitdagingen die zich kunnen voordoen, zal het leven het grootste van alle geschenken brengen, ware en blijvende liefde. Dit is waar we allemaal van dromen.

Wanneer de groei plaatsvindt volgens de plannen van het Universum, dan kan de relatie tot bloei komen en alle prachtige liefde uitdrukken die het in zich draagt. Onthoud dat wat deze relatie ook in je leven brengt, het prachtig is omdat het je ziel de mogelijkheid biedt tot ware evolutie; dat is op zichzelf al een zegen!

Liefde en licht,

Astro Wing

Over de auteur:

ASTRO Wing, professioneel helderziende en energielezer, begrijpt de menselijke geest. Ze maakt verbinding met de natuurlijke energieën die ons allen informeren en geeft gedetailleerd inzicht in de moeilijke vragen van het leven over liefde, relaties, carrière en bestemming. ASTRO Wing is een geboren helderziende en werkt als een bliksemafleider. Ze verlicht wat in de duisternis van het onbekende is gehuld, zodat jij je eigen vreugde kunt creëren!