Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe zelfliefde je kan helpen je dromen waar te maken

Ik had een cliënt die me belde nadat hij het had uitgemaakt met zijn verloofde omdat hij erachter was gekomen dat ze ontrouw was. Hierna zat hij echt op een dieptepunt in zijn leven.

Hij deed allerlei klusjes zonder enige uitkering of echte zekerheid in zijn leven. We bespraken zijn ideale levensdroom. Hij wilde werken in een branche waar hij gepassioneerd over was, met een uitkering. Hij wilde in een huis wonen met een tuin, hij wilde dat zijn vriendin zijn vrouw zou worden en dat ze kinderen zouden krijgen. Hij kon dit zo duidelijk zien. Zijn gezinssituatie zou vredig zijn. Elke keer als hij belde, liet ik hem de lucht klaren; dan bespraken we een stap om dit te veranderen. We stelden een aantal stappen op, zoals een dagboek om in te schrijven. Hij zou brieven schrijven en ze verbranden om die energie uit zijn leven te verwijderen. Mensen in zijn leven waar hij brieven over schreef begonnen contact met hem op te nemen om de lucht te klaren. Hij kreeg een sms van zijn ex, die vroeg hoe het met hem ging. De communicatie was opengegaan en hij was aangenaam opgewonden.

Interesse in een gesprek met een paragnost?

Tegelijkertijd was hij op zoek naar een huis, en hij vond er een! Al snel nam een vriend contact met hem op over een mogelijke baan die hem goed leek te passen. Hij vulde zijn cv in en uiteindelijk kreeg hij de baan en werkte hij zich op tot manager. Hij kreeg zijn perfecte baan met de juiste uren en goede voordelen.

Hij stelt zijn zelfliefde open, geeft om de belangrijke details en stappen om zijn droom te verwezenlijken. Hij gaat geduldig met de stroom mee, wetende dat het slechts een kwestie van tijd is tot de juiste mensen in zijn leven zullen belanden. Zelfliefde bouwt je dromen tot werkelijkheid. Dus, ben je klaar om jezelf eigenliefde te geven en je dromen te leven?

Over de auteur:

JennVirginia is een gecertificeerde intuïtieve levenscoach met helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid, helderhoren, heldervoelendheid en heldervoelendheid, die anderen helpt met haar vermogen om blokkades en de nodige aanpassingen in situaties aan te voelen, maar ook in carrières, relaties en spirituele groei. Haar helderziende inzichten en begeleiding zijn gericht op zelfempowerment en zelfliefde.

Geef vandaag nog een helderziende reading van JennVirginia.