Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe weet je of iemand je tweelingvlam is?

Je maakt elkaars zinnen af, 's nachts slapen wordt moeilijk, je concentratie is het raam uit, en je hart gaat sneller kloppen als je die ene persoon ziet-je moet je soulmate gevonden hebben. Mmmm...niet helemaal. Het is best mogelijk dat deze onmiskenbare connectie die je hebt met een tweelingvlam is, en niet met een goede ouderwetse SM. Degenen die een dubbele inferno relatie zijn vertonen een aantal verschillende kwaliteiten. Wat zijn ze? Hoe weet je of je deze specifieke verbintenis gevonden hebt? Wat heeft de toekomst in petto voor zo'n koppel? Lees verder om uit te vinden waar uw relatie staat op dit enigszins verwarrende spectrum van de liefde.

Kort door de bocht: Hoe weet je dat je in een tweelingvlam relatie zit

Het definiëren van een tweelingvlam relatie kan niet in een paar woorden worden samengevat-het is gewoon complexer dan dat omdat het een uniek (sommigen zouden zeggen, one-of-a-kind) partnerschap is. Dus, vraag jezelf af of jouw relatie een van deze tweelingvlamtekens vertoont.

  • Heb je het gevoel dat je deze persoon al eerder hebt ontmoet? Dat heet déjà vu en ja, het is mogelijk dat jullie elkaar in een vorig leven hebben ontmoet of misschien zelfs in je dromen.
  • Maken jullie vaak ruzie, maar kom je er dan achter dat je iets hebt geleerd van de uitwisseling? Oké, je bent het erover eens dat je het oneens bent, maar aan het eind van de dag moet je het ook over je waarden met elkaar hebben.
  • Zitten jullie voortdurend in een relatie van uitmaken en goedmaken? Een van jullie (of allebei) wordt gek van de intensiteit van de nabijheid en wil er vandoor - althans, voor een tijdje.
  • Heb je een band die bijna telepathisch, hoe ver jullie ook van elkaar verwijderd zijn?
  • Vullen jullie elkaar aan op een yin en yang manier? Is het mogelijk dat uw partner ontbrekende stukken aanvult waarvan u het bestaan niet kende?
  • Kun je jezelf zijn zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je door deze persoon wordt veroordeeld?
  • voelt het alsof je spiritueel aan het ontwaken bent? Tweelingvlam-liefdes helpen elkaar een nieuw rijk van ziel en geest binnen te treden.
  • Voelt deze persoon "als thuis?" Ongeacht je stemming geeft het samenzijn met deze persoon je het ultieme gevoel van troost.

Dus, wat is een zielsverwant?

Nadat de meeste van de bovenstaande punten klinken als wat het betekent om je soulmate gevonden te hebben, vraag je je misschien af wat het verschil is tussen een soulmate en een tweelingvlam liefde. Een zielsverwant kan een geliefde zijn, of een persoon die in je leven komt om je de schop onder je broek te geven die je nodig hebt om een zelf-evolutie te hebben zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Het is belangrijk om te weten dat karmische geliefden niet hetzelfde zijn - zij geven alleen om zichzelf, terwijl zielsverwanten meer om jou geven dan om iemand anders.

Tweelingvlam geliefden zijn een samensmelting van zowel karmische als zielsverwante kwaliteiten, maar met de toevoeging van enkele nieuwe uitdagingen die je kunnen helpen groeien. Een tweelingvlam is iemand met wie je dezelfde ziel deelt - er is een theorie dat de twee vlammen eerder van één ziel werden gescheiden en in twee verschillende (fysieke) lichamen werden gesplitst - zozeer zelfs dat het samenzijn met deze persoon is alsof je in de spiegel kijkt.

Get klaar voor een achtbaanrit

De fases van een tweelingvlam relatie kunnen beschreven worden als een emotionele achtbaan - het ene moment ben je op, het volgende moment ben je neer, om dan weer op te stijgen. Je begint met een intense verbinding en verlangen om samen te zijn, maar dan wordt deze intensiteit beangstigend en overweldigend en één van jullie wordt afstandelijk. Dit zorgt ervoor dat de relatie stagneert. Het is niet ongewoon dat je door een periode van aan-uit-relaties gaat voordat je de relatie helemaal verbreekt of tot het besef komt dat jullie alles aankunnen en dat je klaar bent om je voor de lange termijn te binden.

Als je in een vaste relatie zit (getrouwd of anders) en je tweelingvlam zegt dat hij/zij niet meer van je houdt (of zich niet meer aangetrokken voelt) en het uit wil maken, dan kun je je afvragen hoe dit mogelijk is terwijl jullie zo'n sterke band hadden. Het is denkbaar dat deze persoon een valse tweelingvlam was. In plaats van tijd te verspillen aan heimwee naar iemand die niet dezelfde gevoelens heeft als jij, steek je die energie in zelfzorg. Focus op dankbaarheid, waardering, zelfliefde, en de liefde voor anderen om je heen en je ware tweelingvlam zal verschijnen in goddelijke timing.

In Conclusie

Houd in gedachten dat elke relatie - tweelingvlam of anders - anders is, dus vergelijk je situatie niet met die van anderen. Dit zal je alleen maar frustratie bezorgen en heel misschien, pijn. Als je je tweelingvlam ontmoet hebt en ze zijn nog niet klaar om zich te binden, forceer het dan niet. Concentreer je op jezelf, je leven, je doelen in een poging om een duidelijk energiepad te creëren wanneer/als deze persoon besluit om langs te komen. Je moet nooit stress hebben over het hebben van een relatie, of het nu een tweelingvlam, zielsverwant, of karmische unie is. Vertrouw dat het universum en je hogere zelf weet wat het beste voor je is. De juiste persoon zal in je leven komen wanneer de tijd rijp is.

Heb je nog vragen over tweelingvlammen, of ben je op zoek naar hulp bij het navigeren in een intense tweelingvlammen relatie? De consulenten op Keen zijn 24/7 beschikbaarom je te helpen duidelijkheid te brengen in je liefdesleven en relatiesh