Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe overleef je valentijnsdag?

Valentijnsdag komt eraan en nu al bellen veel klanten, geïnteresseerd om te weten te komen of ze gelukkig of teleurgesteld zullen eindigen. "Zal ik iets van haar horen op Valentijnsdag?" "Gaat hij me mee uit vragen op Valentijnsdag?" en "Zal hij een cadeau voor me kopen?" zijn de vragen van het seizoen.

Ik ben hier om te benadrukken dat je niet teleurgesteld hoeft te zijn op Valentijnsdag! Het zijn niet de daden van anderen die voor teleurstelling zorgen, maar je eigen verwachtingen.

Dus, hoe kun je voorkomen dat je deze Valentijnsdag wordt teleurgesteld?

Op de eerste plaats moet je begrijpen dat het een door Hallmark uitgeroepen dag van de liefde is, waarop je cadeaus voor iemand moet kopen. Dat is een rode vlag die stress, ongerustheid en ongelukkigheid kan veroorzaken. Waarom zou je dit jaar niet besluiten dat het enige wat je nodig hebt, is deze dag door te brengen met het verspreiden van liefde, waar je ook gaat?

Gebruik deze dag als een gelegenheid om een dag door te brengen met die ene speciale persoon, of misschien met een paar speciale dierbaren. Gebruik het als een moment om meer herinneringen op te halen, je liefde te tonen of je geliefd te voelen. Als je ontwikkeld genoeg bent, heb je hier niet eens een formele Valentijnsdag voor nodig.

Hoe zal je Valentijn uit te draaien? Klik hier om te bellen of te chatten met een paranormale liefdesdesdesdesdesdeskundige! Uit een onderzoek dat CreditDonkey.com in 2013 uitvoerde, bleek dat de meerderheid van de mensen met een relatie teleurgesteld is over wat hun significante andere hen voor Valentijnsdag geeft. Uit het onderzoek blijkt dat ongeveer 65% van de Amerikanen van plan is om een leuk diner cadeau te doen, maar dat slechts 48% van de mensen een diner cadeau wil doen. 37% van de mensen met een relatie is van plan bloemen te geven aan hun geliefde, maar slechts 20% van deze ontvangers wil ook daadwerkelijk bloemen.

Ik heb eens gelezen dat geluk de realiteit is minus de verwachtingen. Soms zijn de verwachtingen voor Valentijnsdag zo hoog dat niemand ze kan waarmaken. Als je wekenlang denkt dat je geliefde een Pepsi Super Bowl halftime-show voor je gaat houden, kun je voor een grote teleurstelling komen te staan. En sommigen zullen het moeilijk hebben met de standaardrollen van Valentijnsdag en vinden dat de feestdag ouderwets is.

Treat yourself in a special way. Neem een zak snoep (of lekkernijen) mee naar uw werk en deel ze de hele dag uit terwijl u mensen vertelt dat ze speciaal voor u zijn. Als u iets ontvangt, hoe klein ook, wees er dan dankbaar voor. Toon dankbaarheid aan

Als je eenmaal een verandering voor Valentijnsdag doorvoert, zul je je meer vervuld en beloond voelen dan ooit tevoren. En als je significante andere je verrast, dan heb je nu een dierbare herinnering.

Over de auteur:

Joyce is een helderziend medium, Huna en Tolteek opgeleide Sjamanistische Practitioner, Usui en Tolteek Nagual Reiki Master Ze brengt op unieke wijze een kalme, geruststellende boodschap, in gemakkelijke, eenvoudige bewoordingen, voor helderheid in je levensvragen. Ze geeft begeleiding met compassie en warmte door haar vermogen om echte begrip en transformatie te inspireren bij diegenen die verward zijn door onduidelijke emoties en ervaringen.

Krijg vandaag nog een reading van Joyce! Klik hier om uw speciale aanbieden.