Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe trek je de juiste minnaar aan?

Ben je klaar om de juiste minnaar aan te trekken? Een echte en begripvolle vriend? Misschien ben je op zoek naar een mentor of leraar? Wat voor soort persoon je ook in je leven probeert te brengen, je ware zelf is het meest waardevolle bezit dat je hebt om anderen te vinden. De beste manier om de juiste persoon of personen te vinden, is te laten zien wie en wat je werkelijk bent!

In 2003 gaf iemand me een lijst met 22 dingen over mezelf waarvan hij vond dat ik ze moest veranderen, wilde hij gelukkig met me zijn. Op deze lijst stonden mijn haarkleur, mijn spirituele overtuigingen, mijn "gekke" vrienden, mijn voorkeuren en afkeer, de dingen die me boos maken, de dingen die me bevallen, mijn gewoonten en werkethiek, enzovoort. Toen ik eenmaal bekomen was van de schok van deze lijst, realiseerde ik me wat een nuttig ding hij voor me had gedaan. Door de ogen van de maker van de lijst kreeg ik een heel duidelijke kijk op de dingen die ik het leukst vind aan mezelf - de dingen die mij het meest definiƫren.

Gelukkig was ik net begonnen met het lezen van een boek van ene Harry Browne, waarin hij precies laat zien hoe je het soort mensen dat we willen en nodig hebben in ons leven kunt aantrekken. Dit boek heet, "Hoe ik vrijheid vond in een onvrije wereld" en op dat moment las ik toevallig een hoofdstuk genaamd "Het vinden van anderen." Dankzij Harry Browne ging er een lampje boven mijn hoofd branden en realiseerde ik me dat de man in kwestie eerlijk gezegd niet van de echte ik hield. Hij probeerde mij te veranderen om zijn relatie met de persoon die hij had gedacht dat ik was, vast te houden.

Vragen over je relatie? Bel of chat met een helderziende liefdesdesdesdesdeskundige! reclame in actie. Ik kwam uit de bezemkast, begon me te gedragen en te kleden op een manier die mijn ware aard weerspiegelt, en was heel eerlijk over het soort persoon dat ik werkelijk ben. En het werkt! Sommige van de mensen met wie ik vroeger omging zijn weggegaan, maar er zijn nieuwe mensen in mijn leven gekomen, van wie ik geniet. Dit zijn mensen die het ook fijn vinden om bij mij in de buurt te zijn, waaronder mijn lieve man.

Hier volgen een paar weetjes uit Harry Browne's boek om je op weg te helpen met je eigen campagne om de juiste mensen in je leven aan te trekken:

  • De beste manier om compatibele mensen te vinden is door te adverteren wie je werkelijk bent. Niet door een advertentie in de krant te zetten, maar door eerlijk te zijn over wie je bent.
  • Gelijk waar je gaat, je weet nooit of iemand die je zoekt je misschien ziet. Wat zou het jammer zijn als die persoon je zou passeren omdat je de kwaliteiten die jij en hij/zij het meest bewonderen niet hebt laten zien.
  • Om die kwaliteiten te laten zien, moet je bereid zijn de afkeuring te zoeken van degenen die je niet zoekt! Er is moed voor nodig om de verlegenheid, het zelfbewustzijn en zelfs de spot te overwinnen die het gevolg kunnen zijn van een eerlijke onthulling van je aard - in het begin. Maar dat zal niet lang duren; al snel zult u associaties vormen die veel bevredigender zijn dan wat u in het verleden hebt getolereerd.
  • Goede reclame is niet opzichtig of opdringerig. Leer gewoon om uw kwaliteiten te onthullen als dat gepast is in de situatie.
  • Uw beste prospects zullen reageren als ze iets zien dat ze willen hebben en dat nog niet eerder beschikbaar was. Maak dus bekend wat u uniek maakt en wat het belangrijkst is voor

"Er is niemand in de wereld die precies op jou lijkt. En als je de persoon vindt die jou wil zoals je bent, is je positie zo zeker als je maar kunt hopen. Als je de geliefde vindt die naar je op zoek is, hoef je de concurrentie op geen enkele manier te beperken, omdat niemand anders in staat zal zijn om te bieden wat die persoon het meest nodig heeft."

Wens je veel zegen in je leven en moge je altijd van je ware zelf houden en het waarderen!

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin dat paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisbegeleider en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een lezing.