Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe single zijn op valentijnsdag alles te maken heeft met zelfliefde

Valentijnsdag staat voor de deur, maar voor velen van ons zal het een dag zijn zonder iemand om te hebben en vast te houden. Dit kan voor sommigen heel moeilijk zijn, omdat we als maatschappij de indruk hebben gekregen dat we een romantische relatie moeten hebben om gelukkig te zijn - maar niets is minder waar. Je kunt je afvragen wat je als vrijgezel op Valentijnsdag moet doen, maar in werkelijkheid kan het juist positief zijn om de 14e alleen op pad te gaan. Het kan zelfs een van de beste dagen van het jaar worden, mits je de juiste instelling hebt; hier lees je hoe.

Verhoog je zelfliefde

De waarheid is dat sommige van de gelukkigste mensen ter wereld single zijn. Waarom? Omdat zij eigenliefde hebben ontwikkeld. Zij zijn effectief uit de matrix gesprongen, hebben hun onderbewustzijn herschreven en hebben het leven van hun dromen gemanifesteerd. Het begint allemaal met zelfliefde, maar voordat je van jezelf kunt gaan houden, is het cruciaal om jezelf herhaaldelijk en consequent te bedanken. Probeer je onderbewustzijn zo te herschrijven dat je een beter gevoel over jezelf krijgt, en wat er ook gebeurt, je bent OK met jezelf.

Practice Gratitude

Elke dag, meerdere keren per dag, zeg je gewoon tegen jezelf: "Dank je wel." Steeds weer opnieuw. Dit begint je onderbewustzijn te herschrijven. En als je dat doet, begint je energie te veranderen. In plaats van te negeren hoeveel pijn of verdriet je voelt, bedank je het. Dat verandert de negatieve energie omdat je dankbaarheid zegt, "Ik verwelkom je." Wat je verwelkomt en niet negeert, kan je niet beïnvloeden omdat het alleen maar je aandacht probeert te krijgen.

Hang uit met je andere single vrienden

Hoe kunnen singles Valentijnsdag vieren? Met hun andere single vrienden natuurlijk. Maak er echter geen medelijdenfeestje van of een "misery loves company"-situatie. Liefde is er in vele vormen, ook vriendschap, dus of je er nu voor kiest om de stad rood te schilderen of in je pyjama rond te hangen, zorg ervoor dat het om geluk en, nogmaals, dankbaarheid gaat.

Be your own date

Dwing jezelf niet om met anderen om te gaan. Soms ben je je eigen beste gezelschap. Vier je eigenliefde door jezelf te trakteren op een spabehandeling, een vijfgangendiner te koken, iets te kopen waar je een oogje op had - wat je maar wilt. Zelfs lekker op de bank romkoms kijken terwijl je afhaalmaaltijden eet kan je geest opkrikken. Met vertrouwen, geduld en een besef van eigenwaarde, heb je genoeg te vieren. Zo kun je Valentijnsdag in je eentje vieren.

Praktijk zorgt voor een perfecte relatie (met jezelf)

Mettertijd, met deze praktijk, kan je leven echt veranderen. Het begint van binnenuit, wanneer tegenslagen je niet meer zo raken als vroeger. Je zult op de perfecte plaats zijn om je dromen te manifesteren, omdat je nu echt van jezelf houdt, zelfvertrouwen hebt en weet waarvoor en waarom je hier bent.

Ben je op zoek naar meer zelfliefde en relatieadvies?

Als je op Valentijnsdag single bent, kan het zijn dat je problemen hebt om een relatie te beëindigen of om de juiste persoon aan te trekken. In dat geval kan een liefdes- en relatieadviseur je helpen bij het helen en het identificeren van de wegversperringen die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn met jezelf en iemand anders.