Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe roep je de liefdesengelen op deze valentijnsdag

Liefde hangt in de lucht deze maand, en met Valentijnsdag in aantocht is het belangrijk om jezelf eraan te herinneren: jij bent wat je liefhebt, niet wat jou liefheeft. In plaats van je te concentreren op het ontvangen van liefde, neem de tijd om te werken aan de liefde die je geeft - vooral aan jezelf. Tijdens dit seizoen van liefde, laat zelfliefde in je hartchakra. De Liefdesengelen, de aartsengelen die geassocieerd zijn met relaties, kunnen je helpen bij het openen van je hartchakra, als je ervoor kiest om hun hulp in te roepen. Breng tijd alleen door met je Romance Angels om je introspectie te geven over de patronen van je liefdesleven. Neem de verantwoordelijkheid voor het aantrekken van en instemmen met elke relatie in je leven. Neem de stappen om je hart te helen, zoek zegeningen en lessen die je hebt geleerd van iedereen die deel van je leven is geweest. Als je je hart heelt en van jezelf leert houden, zul je merken dat er nieuwe gezonde vriendschappen en prachtige romances in je leven zullen komen. Onthoud dat er een nieuwe jij ontstaat en zich uitbreidt - omarm deze nieuwe jij, cultiveer zelfliefde!

Hoe ziet zelfliefde er in de praktijk uit? Hoe vaker je (hardop of in stilte) bevestigt: "Ik ben lief", "Ik ben liefdevol", "Ik ben geliefd", "Ik ben dat Ik ben," of "Ik ben", de Romantie Engelen zullen je hart omhelzen met liefdevolle gevoelens. Je zult een golf van warme lucht voelen en je hart voelen uitzetten. Roep je Romance Angels aan met dit bevestigende gebed. "Ik vraag mijn Romantie Engelen om hulp, ik geloof en heb vertrouwen dat ik gehoord ben." Het "Hoe" is aan de Romance Angels, dit is wanneer je uit de weg moet stappen en de Romance Angels moet toestaan het werk te doen, laat ze dan los en bedank ze voor hun engelenhulp. Je kunt een beroep doen op de Romance Angels door een Engelen Sessie van Geïntegreerde Energie Therapie te ondergaan met een Master Instructor zoals ikzelf. Engelen IET energie laat onderdrukte pijn van het verleden los door het te integreren met de vreugde van het huidige moment. Aartsengel Cassiël wordt aangeroepen om liefdesverdriet los te laten, liefde in te prenten en een rozenkwarts in je rechterhand en boven je hartchakra te houden.

Tijdens je Engelen sessie voor zelf-liefde zal ik je Liefdes Engelen aanroepen en oproepen om ons te helpen. Visualiseer dat je handen op afstand verstrengeld zijn met de mijne, dat je de liefdevolle energie van de liefdesengelen voelt en dat je hart zich verbindt met zelfliefde. Wat is je intentie? Je kunt me vragen stellen terwijl ik de Engelen Romantiek Kaarten schud en trek, en werk met mijn Engelen Romantiek Engelen Pendel. Laten we vragen om duidelijkheid, wat de situatie of relatie is met betrekking tot eigenliefde, mogelijke blokkades van eigenliefde, Engelen begeleiding om eigenliefde te helen, en de mogelijke uitkomst, gebaseerd op uw huidige omstandigheid. Na onze Engelen reading zal ik jou en je Engelen aanroepen met de wetenschap dat eigenliefde is gemanifesteerd, geheeld en voorzien van liefde en geaarde overvloedige zegeningen.

Over de auteur:

Gezegende Engel (Desiree Szabo) is een engelen tolk die zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk al sinds haar vroege jeugd. Haar specialiteit is je te helpen het licht te zien, door gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelenkaart lezingen.