Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe pyschische adviseur mistyck zelf-liefde definieert

Zelfliefde is voor mij simpelweg jezelf evenveel mededogen, vergeving en zorg geven als we aan anderen geven. Eerst en vooral van onszelf houden betekent niet dat we gemeen of egoïstisch worden.

Om emotioneel in balans te zijn, moeten we eerst voor ons eigen fysieke en mentale welzijn zorgen voordat we een ander met onze liefde overladen. Een voorbeeld van eigenliefde is elk moment van de dag ergens in het luchtruim boven onze planeet te vinden, wanneer een stewardess van een commerciële luchtvaartmaatschappij de passagiers instrueert eerst hun eigen zuurstofmasker op te zetten voordat ze in geval van nood iemand anders proberen te helpen het zijne op te zetten.

Ontdek de antwoorden die je zoekt. Klik hier om te bellen of te chatten met een helderziende.

De reden hiervoor is heel eenvoudig: Als u niet kunt ademen en niet in leven bent, hoe kunt u dan iemand anders redden? Als je je eigen zuurstofmasker niet op hebt, kun je sterven terwijl je je kind of medepassagier met hun masker probeert te helpen, en zij zouden ook sterven, aangezien jij bent omgekomen voordat je de klus kon klaren.

De afgelopen vijf jaar heb ik als adviseur van Keen veel klanten geholpen om het belang van zelfliefde te begrijpen. Ik vertel mijn klanten die eigenliefde willen manifesteren, dat ze tijd voor zichzelf moeten maken. Ze kunnen niet al hun energie en liefde aan één persoon besteden ten koste van hun eigen fysieke of emotionele welzijn. Ik leg dit meestal uit via de "zuurstofmasker"-analogie.

Over de auteur:

Mistyck is een getrainde Sjamaan in de Indiaanse tradities van de Caddo Nation. Ze heeft ook meer dan 35 jaar ervaring met de Nordic Rune Stones en Pendulum. Haar paranormale gaven variëren van helderziendheid tot remote viewing. Ze is een niet-oordelende en meelevende lezeres die al sinds 2012 klanten helpt op Keen.com.

Krijg vandaag nog een reading van Mistyck! Klik hier voor een persoonlijke lezing.