Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe uw relatie nieuw leven in te blazen

De lente is de tijd om relaties nieuw leven in te blazen die tijdens de wintermaanden zijn bekoeld. Wees niet verbaasd als je plots iets hoort van die persoon die eerder je hart brak. De energie van de lente lonkt naar een tijd van een nieuw begin, en de zaden van nieuwe romantiek komen tot bloei.

De meesten van ons sluimeren een beetje tijdens de winter. De frisse, uitnodigende lucht die door onze ramen en buiten naar binnen stroomt, maakt onze passies wakker en we gaan actief op zoek naar een partner. Bloemen in overvloed roepen romantiek en een gelukkiger humeur op, en we zijn allemaal op ons best als de lente in bloei staat.

Dames, het is tijd voor die frisse mani's en pedi's! Waag je kans en probeer dat gewaagde nieuwe kapsel; gooi de zware kleren van je lijf en dans in een zwierige gele voorjaarsjurk en hippe sandalen. Laat die ex zien wat hij gemist heeft als hij weer langskomt. Je wilt er helemaal anders uitzien als je hoopt een oude relatie nieuw leven in te blazen. Een man zal eerder geneigd zijn zijn meningsverschillen uit het verleden opzij te zetten om de "Nieuwe Jij" te leren kennen! Hij zal ervan uitgaan dat omdat je er anders uitziet, jullie deze keer allebei beter zullen communiceren. Als je sIngle bent, zal deze frisse start je zelfvertrouwen doen opbloeien en andere singles kunnen niet anders dan gegrepen worden door je charmes.

De lente biedt ook een wereld aan activiteiten die je ondersteunen bij het ontmoeten van nieuwe singles. Koop die fiets die je altijd al wilde en ga met vrienden op pad, ga naar de sportschool, rijd naar het strand, ga fotograferen en leg die leuke meid achter je lens vast. Ga naar het park met je vrienden en leg wat leuke tafelkleden rond de picknicktafels met verse

Het belangrijkste ingrediënt dat stellen bij elkaar brengt en weer bij elkaar brengt, is gezamenlijke ervaringen. Ga samen op stap, wees creatief en laat je relatie niet verslappen. Uitgaan legt de vele lagen van elkaars persoonlijkheid bloot en brengt jullie dichter bij elkaar. Je hoeft de bank ook niet te breken. Haal een leuke picknickmand, vul hem met lievelingseten, een fles Prosecco, twee champagneglazen en een lekker dekentje om samen op te zitten en word opnieuw verliefd. Maak een kort tochtje met de veerboot, ga naar de dierentuin, aquaria, musea, of ga gewoon naar een leuke plek om te winkelen en elkaars hand vast te houden. Of organiseer een BBQ bij jou thuis en zit met je geliefde buiten tussen de prachtige lentebloemen.

De lente is een tijd om te helen van pijn uit het verleden en om dingen los te laten die je Geest belasten. Kijk dagelijks naar de hemel, spreid je armen wijd en herhaal: "Ik sta open om al het goede in mijn nieuwe leven te accepteren". Wacht niet op Hem om die bloemen voor je te kopen, meisje! Koop ze voor jezelf, want je verdient het. Onthoud dat je uniek bent en dat er maar één van jou in het universum is. De juiste persoon zal je vinden, de Engelen zijn hem nu voor je aan het voorbereiden.

Over de auteur:

Clairvoyant Channa begon haar carrière in 1988. Vanuit haar huis in South Philly, bood ze zowel privé lezingen als telefonische consulten aan. In het begin van de jaren 90 kreeg ze een plaats aangeboden in de show "Dionne Warwick Psychic Reading Network," Haar populariteit steeg toen cliënten haar volgden naar Keen. Ze is gespecialiseerd in liefde en relaties lezingen.