Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe je eigen beste vriend te zijn

We hebben allemaal wel eens veranderingen in ons leven meegemaakt die ons eenzaam laten voelen. Hier zijn een paar situaties waardoor je je eenzaam kunt voelen: overlijden van een geliefde, verbreken van een relatie, einde van een vriendschap, verlies van een baan, de lijst kan maar doorgaan.

Wanneer overgangsperioden zoals deze zich voordoen, brengen ze een nieuwe manier van leven teweeg. Het is uiterst belangrijk dat u zich niet concentreert op wat u niet hebt, maar op wat u wel hebt: UWZELF! Wie weet tenslotte beter wat je nodig hebt dan jijzelf?

Soms kijken we naar anderen om ons gelukkig te voelen en voelen we ons in de steek gelaten of onbegrepen. Als we onze eigen beste vrienden worden, zullen we ons nooit meer eenzaam voelen.

Bel of chat nu met een helderziende liefdesdeskundige. Ontvang

Een goed startpunt is om een lijst te maken van wat je mist in je leven. Maak aan de andere kant van de pagina een lijst van de manieren waarop je deze leegtes kunt opvullen. Wees creatief!

Als je afspraakjes mist, plan dan een zelf-date! Je hoeft niet op iemand te wachten, want je kunt ook alleen op stap gaan en plezier maken. Een uitstapje naar je favoriete café kan een speciale gebeurtenis worden als je dat boek meeneemt dat je nog uit wilt lezen. Of ga wandelen en luister naar muziek die je terugbrengt naar een gelukkige tijd in je leven. Omhels goede herinneringen!

We trakteren onze beste vriend(in) vaak op cadeaus, maar het is tijd om jezelf cadeaus te geven! Een nieuw kristal voor uw huis, badzout, een aromatherapie-diffuser of verse bloemen zijn allemaal goede manieren om vreugde in uw huis brengen en u eraan herinneren hoezeer u uw eigen liefde verdient.

Wanneer onze beste vriend ziek is, maken we vaak soep of hun lievelingseten om te laten zien dat we om hen geven. We kunnen, en zouden, hetzelfde voor onszelf moeten doen. Zelfzorg is zo belangrijk! Wacht niet tot iemand er is om een heerlijke maaltijd voor je te koken - doe het zelf.

Welke andere dingen kun je doen om je eigen beste vriend te zijn? Deel je ideeën!

Over de auteur:

Een sensationeel helderziend medium, PandoraP geeft verbazingwekkend accurate lezingen en ongelooflijk inzicht over het levenspad, vragen, en hoe je je persoonlijke bestemming kunt vormgeven. Of je nu vragen hebt over een relatie, op zoek bent naar een afsluiting, of gewoon een beetje begeleiding nodig hebt, je zult antwoorden krijgen en de gemoedsrust vinden die je zoekt.

Krijg vandaag nog een reading van PandoraP! Klik hier een lezing.