Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het pad naar je zielsverwant

Het zit in ons allemaal, diep van binnen, om lief te hebben en geliefd te worden.

Liefde, die het fundament van het Universum is, is de krachtigste kracht in de Kosmos en is hoe Creatie plaatsvindt.

Waarachtige Liefde is Onvoorwaardelijke Liefde

Dit betekent dat, ongeacht de omstandigheden, de liefde nooit wankelt; het is consistent, als een helder licht, dat de wereld verlicht.

Zielsverwanten

Wanneer twee geestverwanten elkaar vinden, worden ze Zielsverwanten vanwege de zuiverheid van hun liefde voor elkaar.

Een Zielsverwant is iemand met wie je een diepe en blijvende paringsrelatie hebt die gebaseerd is op waarheid en groot respect voor elkaar. Het is de zuiverste vorm van liefde omdat het een emotionele, spirituele en seksuele verbinding omvat die de vereniging van de ene ziel met de andere perfect tot uitdrukking brengt.

Jouw ziel is volmaakt en compleet, het is geen halve ziel die erop uit is om compleet te worden.

Elke relatie waarin je verkeert is altijd in ontwikkeling of in ontwikkeling - het is nooit statisch.

Het pad naar een zielsverwant kan jaren duren...

Dit is een relatie tussen twee mensen die gestaag voortgaat naar een diepere telepathische verbinding, waarbij woorden niet nodig zijn.

Een Soulmate-relatie kan niet worden overhaast...

Het moet de stadia doorlopen van ontmoeting, het vormen van een vriendschap, en de tijd nemen om vertrouwen en respect voor elkaar te ontwikkelen.

Liefde of Lust?

Tijdens de intimiteit heb je het gevoel dat je één lichaam bent door de diepe seksuele verbinding die je deelt. Ook al is de seksuele aantrekkingskracht krachtig, als je die te snel laat blijken, kan de energie zich gaan richten op alleen een fysieke verbintenis. Dit is een gebied waar grote verwarring kan ontstaan als verliefdheid de plaats van liefde inneemt.

Een relatie kan niet worden geforceerd...

Het moet natuurlijk kunnen stromen. Verwachtingen kunnen de energie belemmeren. Het stellen van eisen verandert de harmonie.

Onvoorwaardelijke liefde

De onvoorwaardelijke liefde en achting voor de ander stelt je in staat om gecentreerd te blijven en je bewust te zijn van je gevoelens. Je bewustzijn van deze prachtige persoon in je leven zal zich ontvouwen vanuit een plaats van evenwicht en heelheid. Zij zullen op hun beurt beseffen dat je geen verborgen motieven hebt omdat je transparant en open bent.

Dit is het pad naar de Zielsverwant-verbinding.

Een Zielsverwant is het grootste geschenk dat iemand tijdens zijn leven kan ontvangen. Dit is de enige persoon in jouw wereld op wie je volledig kunt leunen, vertrouwen en vertrouwen.

Over de auteur: Lady Celtic is een helderziende op Keen sinds 2006. Als 4e generatie helderziende werd het tweede gezichtsvermogen al van kinds af aan als een normaal onderdeel van haar leven gezien. Ze heeft het vermogen om empathisch contact te maken met elke situatie die u bezighoudt, en heeft al veel bellers geholpen om belangrijke relaties weer op goede voet te krijgen.