Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ontdek je romantiek: waar en hoe vind je liefde?

Bij alle poëzie en magie die aan de liefde wordt toegeschreven, vergeet men gemakkelijk dat het vinden van romantiek in vele opzichten een spel van nummers is. Het maakt niet uit hoe aantrekkelijk, grappig, en suave je bent, je kan net zo goed een monnik zijn als je niet in contact bent met andere gelijkgestemde mensen. Daarom is maar de helft van het werk - de andere helft is weten waar je die noodlottige connectie kunt maken. Hier zijn enkele plaatsen waar je op zoek moet gaan naar romantiek:

Online: De weegschaal is gekanteld. In de afgelopen tien jaar is de houding van het publiek ten opzichte van online daten seismisch verschoven van voorzichtig naar wijdverbreide acceptatie. van de Amerikanen kent iemand die zijn of haar partner via internet heeft ontmoet, en een vergelijkbaar deel beveelt datingsites aan als een goede manier om andere singles te ontmoeten. Het is niet alleen voor millennials, ook romantisch-geïnteresseerde 45- tot 54-jarigen profiteren van het web als 18- tot 24-jarigen! Dus als je nog steeds down op online dating, je bent in een snel eroderende demografische. Waarom zou je het niet eens proberen?

Elke site heeft een uniek gevoel en een unieke clientèle, dus er is vast wel een niche voor jou. Betalen voor gebruik sites zoals Match.com en E-Harmony hebben de neiging om gebruikers te trekken serieus over betrokkenheid en compatibiliteit, terwijl mobiele apps zoals Tinder stroomlijnt het proces om u face-to-face met lokale mensen snel. Populaire sites als OKCupid en Plenty of Fish hebben een gevarieerde klantenkring, maar er zijn ook gerichte diensten, zoals Farmers Only, voor veeboeren en cowboys, of Purrsonals, voor kattenliefhebbers.

Op het werk:Je hebt misschien gehoord dat het taboe is om op kantoor te daten, maar laten we realistisch zijn: als je een gepassioneerd entomoloog bent, is er dan een betere plek om een partner te vinden die jouw toewijding aan kevers begrijpt? Veel stellen ontmoeten elkaar op het werk en binden zich aan gedeelde ambities, zoals Marie en Pierre Curie of William Masters en Virginia Johnson (de baanbrekende onderzoekers van de menselijke seksualiteit).

Een kantoorromance kan natuurlijk een smet werpen op je professionele reputatie, vooral als het een rommelig einde heeft. In plaats van een algemeen verbod op afspraakjes binnen uw organisatie in te stellen, kunt u beter weloverwogen te werk gaan: Vraag jezelf eerlijk af wat je aantrekt, voordat je de vonken van het flirten laat overslaan in een echte romance. Ben je gek op de HR-man omdat hij de enige aantrekkelijke man is met wie je regelmatig chat? Of hebben jullie het soort chemie en compatibiliteit dat een Nicholas Sparks-roman inspireert? Wat voor invloed zou het op je carrière kunnen hebben als alles misgaat? Waar het op neerkomt: Zeg nooit "nooit" tegen een kantoorrelatie, maar wees niet wispelturig.

In de stad:Elke plek kan de basis zijn voor een nieuwe relatie. Misschien zie je iemand in een koffietent die dezelfde roman leest als jij en knoop je een gesprek aan. Misschien botst u met uw toekomstige echtgenoot tegen winkelwagentjes in de conservenafdeling. Of misschien zie je dezelfde gitaar in de muziekwinkel en begin je te jammen. Als je ergens anders bent dan thuis, is de kans groter dat je een band met iemand opbouwt. Maak er dus een gewoonte van om tijd door te brengen in cafés, bibliotheken en andere plaatselijke ontmoetingsplaatsen. Als er in je stad regelmatig dansavonden worden georganiseerd, doe daar dan je voordeel mee: swing-, salsa-, contra- en bluesdansen zijn beginnersvriendelijk, goedkoop en perfect om nieuwe mensen te leren kennen.

Met wederzijdse vrienden: Als je een hetero man bent die op zoek is naar een single vrouw, kan het lastig zijn om jezelf voor te stellen aan de plaatselijke dames uit van de blauwe. Gelukkig is er een makkelijkere manier. Als je een vriend maakt, ben je niet alleen met hem verbonden, maar ook met zijn hele sociale netwerk: zijn familie, vrienden en collega's. Je vriend Chip is geen vrijgezel, maar hij kent er ongetwijfeld een paar: zijn neef, zijn oude baas, een studievriendin. Als Chip je uitnodigt om met wat vrienden te lunchen, of een soiree bij hem thuis organiseert, heb je de kans om zijn uitgebreide netwerk te ontmoeten (ahem, datable people), met het extra voordeel dat je nu door Chip doorgelicht bent. Probeer natuurlijk vrienden uit te zoeken met wie je echt graag tijd doorbrengt - Chip zal het weten als je hem alleen maar gebruikt.

In de klas:Er is één voordeel van groepsprojecten: de mogelijkheid dat je willekeurig wordt ingedeeld om samen te werken met een aantrekkelijk, single persoon! Zelfs als je al lang niet meer studeert, kun je in de meeste steden lessen volgen zonder dat je daarvoor hoeft te betalen, zoals schilderen, tekenen, houtbewerken, dansen en fotograferen. Zoek iets wat je altijd al hebt willen leren en schrijf je in. Er zijn ook gratis schrijfgroepen en boekenclubs die je aan de praat krijgen met nieuwe gezichten.

Wanneer we nadenken over hoe we liefde kunnen vinden, gaan we er vaak van uit dat onze soulmate wel in onze schoot zal vallen; dat als we gewoon doorgaan met ons leven, dat ze net zo zeker zullen verschijnen als een Amazon-bezorging. Inderdaad, sommige relaties materialiseren moeiteloos, maar velen vereisen dat we een stap buiten onze comfort zone. Daarom is het niet erg als je je verlamd voelt bij het idee om salsadansen te proberen of een online datingprofiel aan te maken. Het belangrijkste is om het toch te proberen.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met het zoeken naar liefde, kunnen de adviseurs van KEEN.com je de weg wijzen.