Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het begrijpen van je tweelingvlam relatie

Tweelingvlammen worden steeds populairder maar kunnen vaak verkeerd begrepen worden. Tweelingvlammen kunnen verkeerd worden uitgelegd door mensen die het goed bedoelen, maar niet gevoelig zijn voor de bijzonderheden van een tweelingvlam liefde, en hoe een tweelingvlam te onderscheiden van een zielsverwant of karmische balancering.

Ik adviseer klanten om op hun intuïtie te vertrouwen. Als je denkt dat het een tweelingvlam connectie is, is dat gevoel meestal je eerste indicatie dat jullie tweelingvlammen zijn. Je weet dat iemand je tweelingvlam is als je volledig in vrede bent over die wetenschap. Tweelingvlammen zullen ook vaak zeer intense gevoelens hebben als ze elkaar ontmoeten, en vaak botsen ze in het begin vanwege oude onopgeloste kwetsen die ze in dit leven moeten oplossen.

Wat belangrijk is om te weten over een tweelingvlam relatie is dat ieders reis anders is. Je kan je tweelingvlam ontmoeten in deze incarnatie, maar geen verbintenis aangaan of zelfs maar een relatie met hem hebben in dit leven. Soms zullen jullie elkaar maar een uurtje ontmoeten en elkaar dan aan de andere kant weer ontmoeten.

Vergelijk je tweelingvlamreis niet met die van iemand anders want iedereen is anders, en jij en je tweelingvlam hebben een andere verbinding en reis. Jij en je tweelingvlam zullen hoogstwaarschijnlijk unieke problemen hebben die jullie aan het uitwerken zijn. Wees geduldig met het proces en zacht voor jezelf en je tweelingvlam. Vermijd Vergelijk je relatie met je tweelingvlam niet met anderen, en denk niet dat dingen zo of zo moeten zijn, want dat zal je alleen maar van streek maken. Dit zal je niet toestaan om dingen zich zo organisch te laten ontvouwen als nodig is voor jullie twee om op te lossen wat jullie unie blokkeert.

Een tweelingvlam vindt je knopen en laat er hun vinger op rusten. Ze zijn je spiegel en ze tonen je gebieden die geheeld moeten worden, dingen die losgelaten moeten worden, waar je excuses maakt, en wanneer je beperkende overtuigingen moet loslaten. Soms kan een tweelingvlam verschillende levens nodig hebben om door al deze zaken heen te werken, vertrouw daarom op het proces en laat dingen zo lang duren als nodig is.

Als je je tweelingvlam ontmoet hebt en ze zijn niet klaar voor vereniging, of ze zijn in een karmische evenwichtsrelatie met iemand anders, raad ik aan (hoe moeilijk het ook is) om dingen te laten voor wat ze zijn en je te concentreren op jezelf. Concentreer je op je leven, je doelen en hou de energie helder tussen jullie twee zodat wanneer je tweelingvlam klaar is om zich te verenigen, ze jou zullen vinden en er klaar voor zullen zijn.

Lief jezelf en accepteer jezelf waar je ook bent in het leven. Ik adviseer tweelingvlammen om in het heden te zijn en te focussen op mindfulness en dagelijks samen te mediteren. Begin met 5 minuten om hen te helpen verder te groeien in hun verlichting.

Elk moment dat we hier op aarde zijn is een wonder. Onthoud dat je een spiritueel wezen bent dat een menselijke ervaring heeft, dus geniet van de Rijd mee terwijl elk gelukzalig moment zich ontvouwt in de symfonie van het universum, en geniet van elke stap van deze prachtige dag.

Over de auteur:

Dream Alessia is een gecertificeerd Angel Therapy Practitioner. Gespecialiseerd in tarot en liefde/relatie lezingen, helpt ze haar cliënten hun ware gevoelens bloot te leggen en het potentieel van relaties te ontdekken. Ze werkt met engelen, feeën en bloemenenergie. Alessia biedt ook handlezingen voor engelen en orakelkaarten, chakra balancering, aura en energiereiniging, en droominterpretatie.

Vraag vandaag nog een reading aan met Dream Alessia! Klik hier om begonnen.