Informatie nodig of uw partner of relatie?

Een psychische uitleg van blokkeren en geesten

Wordt je gefrustreerd in de datingwereld als je iemand probeert te leren kennen, en dan opeens, *POOF* - is diegene verdwenen? Of heeft u onlangs een vriend gehad die u in de steek heeft gelaten, uw nummer heeft geblokkeerd en nooit een verklaring heeft gehoord over wat er is gebeurd?

Statistieken tonen aan dat 1 op de 5 dates eindigt in een poging tot ghosting. Voor degenen die niet bekend zijn met de term: Urban Dictonary definieert "ghosting" als het plotseling en zonder uitleg beëindigen van een persoonlijke relatie met iemand, waarbij men zich terugtrekt uit alle communicatie.

Het is inderdaad triest dat dit steeds vaker voorkomt. Wat kan bijdragen aan dit fenomeen? Uit persoonlijke ervaring als paragnost en door de jaren heen te hebben geluisterd naar de verhalen van duizenden cliënten, heb ik het volgende ontdekt:

De wegwerpmaatschappij

We leven in een wereld die steeds voller wordt met wegwerpartikelen en achter het veilige gordijn van het internet. Relaties kunnen afstandelijker zijn met minder aansprakelijkheid als ze van achter het scherm worden gevormd. Dit is zeker niet de enige reden waarom mensen gaan spoken. Maar het helpt wel om het schuldgevoel dat ermee gepaard gaat te verlichten. Blokkeer de persoon gewoon en ga verder.

Intoenemende genderpolarisatie

Hoewel dit niet geldt voor het hele spectrum van mannen en vrouwen, is het wel zo dat het mannelijke en het vrouwelijke nauwkeuriger lijken te worden beschreven in het boek Men Are From Mars, Women Are From Venus door John Gray, PhD. Sommige mannen, maar niet allemaal, zijn geconditioneerd om "harder" en "vastberadener" te worden, zoals het NIET delen van hun gevoelens met een vrouw. Andere mannen kunnen resttrauma's uit hun jeugd hebben die niet verwerkt zijn. Een dominante moeder kan ertoe hebben bijgedragen dat een man geen liefdevolle gevoelens bij een romantische partner kan voelen.

Vrouwen daarentegen zijn aangemoedigd om superonafhankelijk te worden, werken en verdienen in hun eigen carrière, en hebben geen man nodig om hun wereld compleet te maken. Veel vrouwen gebruiken hun moderne status als macht in het gezicht van een man, wat kan dienen om te intimideren en de man het gevoel te geven dat hij niets waard is. Andere vrouwen hebben ook de kunst verloren om een man te respecteren, zelfs wanneer hij "fout" is. Het is waar dat respect het grootste afrodisiacum is dat een man kan krijgen. Zonder respect voelt een man zich gekleineerd en onaantrekkelijk voor de vrouw in ruil daarvoor. Weer andere vrouwen voelen de behoefte om de man te redden in plaats van hem gewoon in zijn eigen trampoline te laten vallen en zijn eigenwaarde te laten vinden.

Onze psychische adviseurs zijn er om u te verheffen. Bel of chat vandaag nog!

Gebrek aan moed

In beide geslachten zou een eenvoudige overgave van de angst voor verlegenheid de zaken enorm kunnen helpen bij het confronteren van de reden waarom de verbinding is verbroken. Stel bijvoorbeeld dat je geblokkeerd bent op sociale media, maar dat het telefoonnummer niet is geblokkeerd. De persoon die de telefoon pakken voor opheldering is de held. Als dit eenmaal is gebeurd, is de relatie afgesloten en kunnen beide partijen verder gaan met hun dag.

Bang

Eén van de redenen waarom mensen overgaan tot "ghosting", is dat de andere partij de grens niet accepteert. Dit wordt erg lastig, omdat het beëindigen van een relatie, in welke mate dan ook, zeer emotioneel en mogelijk verhit kan raken. Het beste wat je hier kunt doen is diep ademhalen en een aardings-/centreringsoefening doen voordat je de andere partij op de hoogte stelt van je wens om de relatie te beëindigen. Een Epsom zout bad is bijzonder nuttig om de zenuwen te kalmeren en je angsten te lessen! Het is echt waar dat de andere partij je energie kan voelen als je je intenties uitspreekt.

Wat te doen als je bent gechant

Nu we hebben gekeken naar de verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om te blokkeren of te ghosten, laten we eens kijken wat je kunt doen als JIJ bent gechant:

1) Verricht zelf-liefde en zelfzorg. Dit kan zijn: schrijven in je dagboek, je richten op helende affirmaties over je eigen waarde, en zorgen voor je lichamelijke behoeften.

2) Ga naar buiten en zoek anderen om mee om te gaan. Doe dit als je er klaar voor bent. Sommige mensen hebben meer behoefte aan tijd voor zichzelf dan anderen, dus houd rekening met uw eigen persoonlijke radarzone. Dwing geen nieuwe vriendschappen af. Ga gewoon met de stroom mee!

3)Verken nieuwe culturele activiteiten.Uitgaan eten met vrienden of familie, of het volgen van een nieuwe cursus kunnen bijzonder nuttige methoden zijn om je horizon te verbreden. Je weet nooit hoe je vibe per toeval ontdekt kan worden!

4) Neem het inspirerende ontzag van het Universum in je op. Voor mij is mijn favoriete activiteit een wandeling maken voor zonsopgang en sterren kijken. Als astroloog heeft dat een dubbele werking. Voor jou kan het anders zijn. De sleutel hier is je verbonden te voelen met een Macht die groter is dan jezelf.

Ten slotte, wanhoop niet. Het feit dat je je met deze persoon hebt verbonden, bewijst dat als je zo doorgaat en eerst van jezelf houdt, er GOEDE DINGEN KOMEN!

Over de auteur:

Esther is al vijf jaar een professioneel paragnost. Ze ontmoette haar mentor in 2013, die nam haar bestaande astrologie kennis, samen met het onderwijzen van haar de Tarot, en getransformeerd haar in de psychische ze vandaag is! Esther heeft meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg voorafgaand aan haar paranormale carrière, waarvan meer dan de helft in de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie. Haar gecombineerde ervaring van paranormale lezingen en psychiatrie maken haar de perfecte adviseur om u met haar intuïtie te begeleiden.

Geef vandaag nog een reading van Esther Neptune! Klik hier voor een goede en betrouwbare lezing.