Informatie nodig of uw partner of relatie?

Detox je weg naar zelfliefde

Zelfzorg & zelfliefde is de weg naar geluk. Om goed voor anderen te kunnen zijn, moet iemand eerst goed voor zichzelf zijn. Wat bedoel ik daarmee? Ik bedoel dat je voor jezelf moet zorgen op de manier waarop je voor anderen zorgt (in ieder geval zo goed). Voordat je begint geluk en eigenliefde in je leven toe te laten, moet je alles loslaten wat giftig is en wat je naar beneden drukt. Laat de negatieve energie los en begin met het ontgiften van je leven!

Klaar om je liefdesleven te transformeren? Ontvang vandaag nog een psychische liefdesreading.

Detox je lichaam

Er zijn vele manieren waarop je aan zelfzorg kunt doen op een dagelijkse basis. Neem elke ochtend onder de douche 5 minuten extra om zout aan je douchegel toe te voegen en scrub van top tot teen om je huid te exfoliëren en te ontgiften. Het zout zuivert ook je energie en bereidt je voor op je dag. Neem na het douchen nog een paar minuten de tijd om je in te smeren met lotion, waarbij je je bewust bent van hoe het voelt om aangeraakt te worden en hoe zacht je huid is na de scrub met zout. Waardeer jezelf!

Detox je dieet

In de loop van de dag kun je ook zelfliefde-technieken in je dieet verwerken. Gezond voedsel voor jezelf klaarmaken in plaats van naar een restaurant te gaan, is een van de beste manieren om iets terug te doen voor jezelf. Biologisch voedsel wordt gemakkelijker door je lichaam opgenomen en wordt sneller omgezet in energie! Wanneer we meer energie hebben door voeding, ondersteunen we ons lichaam, ruimen we het denken op en brengen we onze emoties in balans. Iets waar ik graag aan denk om mezelf hierbij te helpen is om de regenboog te eten! Eet elke dag een stuk fruit of groente in elke kleur van de regenboog. Je zult een verandering merken in je algehele gezondheid, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek!

Start je detox met een psychische liefdesreading. Bel of chat nu!

Detox je vriendschappen

Eén van de beste manieren om van jezelf te houden is je bewust te zijn van wie en wat je toelaat om je te beïnvloeden. Door alleen positieve mensen toe te laten in uw dagelijkse leven, wordt het leven beter. Ontgift je vriendengroep en houd alleen diegenen over die je opvrolijken, in plaats van diegenen die je leegzuigen. We hebben allemaal ten minste één persoon in ons leven die belt en niets anders doet dan over zichzelf praten, voortdurend klaagt en ontroostbaar is. Begin te herkennen hoe je je voelt als je met deze persoon praat of liever nog, naar hem luistert. Heb je het gevoel alsof je aangevallen wordt? Voel je al hun negatieve emoties? Heb je na het gesprek het gevoel dat je de behoefte om de wereld buiten te sluiten? Dit zijn allemaal tekenen dat je interactie met deze persoon je helemaal niet ten goede komt. Tijd om ze te verwijderen. Je hart en ziel zullen er lichter van worden! Als dit een familielid is die je absoluut niet uit je leven kunt verwijderen, kun je het gesprek een andere wending geven. Begin hen vragen te stellen als: "Wat was één goed ding dat je vandaag is overkomen?". Het gaat allemaal om wat je kiest om toe te staan. Wees lief voor jezelf en omring jezelf met mensen die je geest verheffen en je hart gelukkig maken!

Doordacht deze kleine veranderingen creëer je een gelukkig leven, een leven vol liefde voor jezelf en bouw je bronnen op zodat je meer liefde hebt om te geven!

Over de auteur:

Een sensationeel helderziend medium, PandoraP geeft verbazingwekkend accurate lezingen en ongelooflijk inzicht over het levenspad, vragen, en hoe je je persoonlijke bestemming kunt vormgeven. Of je nu vragen hebt over een relatie, op zoek bent naar afsluiting, of gewoon een beetje begeleiding nodig hebt, je zult antwoorden krijgen en de gemoedsrust vinden die je zoekt.

Bel of chat met PandoraP vandaag!