Informatie nodig of uw partner of relatie?

De waarheid over zelfliefde

We hebben allemaal de clichés gehoord en de retoriek over "eigenliefde", maar het wordt nog steeds verkeerd begrepen door de massa. Liefde is een werkwoord, een actie, maar we hebben het gereduceerd tot de status van een zelfstandig naamwoord, waardoor het een ding is om te doen in plaats van een manier van zijn.

Hoe voel je je als iemand je waardeert, naar je luistert, je respecteert, je begrijpt? Dan voel je je moedig, alsof je alles kunt bereiken. Het tovert een glimlach op je gezicht en een verborgen gloed in je hart. Het zorgt ervoor dat je anderen wilt laten weten hoe je je voelt, zodat zij het ook kunnen ervaren.

Nu moet je diezelfde gevoelens van waardering, respect en begrip eens op jezelf toepassen. Hoe doe je dat?

Je moet je realiseren dat je bestaat, niet alleen als vlees, maar als geest. Je bent hier en je hebt vele gaven en talenten die je nog moet ontdekken. Wees als een kind en heb plezier bij het ontdekken ervan.

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Waar de meesten van ons de neiging hebben om te wankelen, is bij het horen van de woorden en meningen van iemand anders... je weet waar ik het over heb: "Je bent waardeloos. Je zult nooit iets bereiken. Je bent een loser. Je bent dom. Je bent lelijk," moet ik nog verder gaan, of snap je wat ik bedoel? We hebben dit gehoord en nog veel erger, dat weet ik zeker. Die woorden kunnen snijden en

Lees lekker dicht tegen je aan en laat me je een geheimpje vertellen: die kwetsende dingen die mensen tegen je hebben gezegd, zijn... leugens. Dat klopt, grote, smerige, stinkende leugens. Je geloofde die leugens omdat je vergat wat en wie je bent. Dan begin je te denken: "Hoe kan ik er zo zeker van zijn dat het leugens zijn?"

Hierover gaat het als volgt:

Wanneer je een wandeling maakt en je luistert naar de vogels die fluiten, heeft elke soort zijn eigen lied en het is prachtig. Elke bloem die je ziet heeft zulke levendige kleuren dat we er versteld van staan. Elke sneeuwvlok heeft geen duplicaat. Je ziet die diversiteit, die schoonheid, die liederen, die vlinders, en zelfs die vervelende muggen; nou ja, libellen moeten ook eten, dus het kijken naar hun prachtige vleugels is een kleine prijs om te betalen voor muggen. Ik dwaal af...

Ze zijn bedacht en geschapen. Net als jij. Onze ouders hebben misschien bijgedragen aan ons uiterlijk, maar het uiterlijk dat er echt toe doet, daar had geen mens iets mee te maken.

Ik zal je een verhaaltje vertellen, zodat je echt begrijpt hoe ongelooflijk je eigenlijk bent.

Ik had een keer een visioen van een donkere gedaante, zonder echte vorm. Terwijl ik naar de figuur keek, plukte hij een stukje van zijn hart en gooide dat herhaaldelijk in de duisternis. Het leek op vuurwerk dat de nachtelijke hemel verlichtte.

Na dit visioen te hebben gezien, begreep ik dat iets schiep mijn licht met de liefde van zijn hart. Het nam van zichzelf om mij te maken, om jou te maken. Het was een doelbewuste actie om te plukken. Als iets de tijd, de moeite, de energie, de zorg en de gedachte neemt om jou te scheppen, hoe kun je dan niet zien hoe waardevol je bent? Ja, zelfs ondanks wat andere mensen te zeggen hebben.

Het is de vervormde kijk op liefde die een hele wereld van pijn heeft gecreëerd en de enige manier om dit te helen is als ieder individu begrijpt dat hij of zij geliefd is.

Wij zijn uit liefde zelf geschapen en als we dat beseffen, zullen we begrijpen dat als we in de ogen van onze medemensen kijken, we alleen maar liefde terugzien.

Dus, als we vasthouden aan dat beeld van uit liefde geschapen zijn, wordt het gemakkelijker om te zien dat anderen ook uit liefde zijn geschapen. Als we met elkaar omgaan, moeten we degenen die dat zijn vergeten helpen herinneren dat ook zij uit liefde zijn geschapen, door onze daden van vriendelijkheid, vrijgevigheid, zachtmoedigheid, warmte, waardering, respect en liefde in actie.

Ja, we kunnen aan zelfzorg doen: goed slapen, gezond eten, genieten van het gezelschap van goede vrienden, activiteiten doen die ons blij maken dat we leven. Ze vullen onze bekers met liefde, zodat we liefde kunnen uitstorten over degenen die we tegenkomen.

Zelfliefde is de WAARHEID over hoe je ziel je ziet, in plaats van de

Geïnteresseerd in een gesprek met een helderziende?

7 stappen om je eigenliefde te verbeteren:

1. Waar je ook bent, oefen met jezelf te zien ademen. Deze oefening helpt je om te zien hoeveel gedachten je eigenlijk hebt. Negeer al deze gedachten en concentreer u op uw ademhaling.

2. Neem u voor om elk moment van de dag de liefde die overal om u heen in actie is, te ervaren en te accepteren. Houd uw ogen open en u zult het zien.

3. Besteed elke dag ten minste 5 minuten aan het kijken in uw eigen ogen. Deze oefening helpt je om weer contact te maken met de persoon die door jouw ogen naar je kijkt...JIJ. U begint een relatie met uw intuïtie te ontwikkelen.

4. Ga op zoek naar activiteiten die u leuk vindt om te doen en ga ze doen! Deze oefening zal u in staat stellen de innerlijke schoonheid van uw talenten te waarderen. Ja, u zult ze willen delen, ga uw gang.

5. Betrap jezelf erop dat je slecht tegen jezelf praat. Deze oefening zal u helpen om negatieve zelfpraat te identificeren en te elimineren door negatief te vervangen door positief. U begint de rommel op te ruimen die anderen in uw brein hebben laten rondslingeren. Het zal je ook laten zien waar en hoe je anderen hebt gekwetst met je woorden.

6. Wees mild voor jezelf en vergeef jezelf voor je verleden acties ten opzichte van uzelf en anderen. Deze oefening zal u helpen te genezen.

7. Breng ten minste 10 minuten alleen in stilte door. Deze oefening helpt u te herkennen hoe uw lichaam aanvoelt als het rustig is en geeft u een maatstaf voor ontspanning. Het zal ook angst en depressie helpen verminderen.

Over de auteur:

Kim is zeer intuïtief en leert je hoe je je eigen innerlijke leiding kunt ontwikkelen en erop kunt vertrouwen. Kim brengt veel tijd door met haar Geest Gidsen en geeft er de voorkeur aan om de waarheid te spreken in plaats van op haar ego te vertrouwen. Als je haar vragen stelt, gaat ze direct naar de bron en geeft de boodschap direct aan je door welke richting je op moet gaan. Kim's grootste verlangen is dat iedereen met wie ze in contact komt, groeit in wijsheid en liefde. Als je er klaar voor bent om je leven te transformeren, bel Kim dan vandaag nog.

Geef vandaag nog een helderziende reading van Kim Lorde.