Informatie nodig of uw partner of relatie?

De liefde die je zoekt zit in je

Zelfliefde is belangrijk omdat het de sleutel is tot het verwijderen van de barrières van angst en afscheiding tussen ons, als mensen. Waarom is het verwijderen van barrières van angst en afscheiding belangrijk? Wel, omdat alleen zijn of je eenzaam voelen eng kan zijn. Het gevoel dat je niet "erbij hoort" of dat je er niet bij hoort kan ook eng zijn. Angst kan leiden tot isolement, wat kan leiden tot depressie en gevoelens van jaloezie of bitterheid.

We willen allemaal het gevoel hebben dat we deel uitmaken van iets groters. We hebben misschien verschillende niveaus van sociaal comfort (bijv. extraverte mensen vs. introverte mensen), maar ik denk dat we ons over het algemeen allemaal gesteund en geliefd willen voelen. Is het mogelijk om liefde en steun te vinden buiten jezelf? Natuurlijk is dat mogelijk. Maar wat als je voor diezelfde liefde en steun niet buiten jezelf zou hoeven te zoeken?

Ontdek de antwoorden die je zoekt. Klik hier om te bellen of te chatten met een helderziende! Zelfzorg is de hoogste vorm van zelfliefde. Zoals hierboven gezegd, moeten mensen zichzelf vertellen dat ze een deel zijn van het geheel van God, van de Bron, hoe je het ook wilt noemen. Je kunt je eigen goddelijke aard niet ontkennen zonder het voor alle anderen te ontkennen. In zekere zin is jezelf haten egoïstischer dan van jezelf houden,

Zelfliefde is onbaatzuchtig. Als je van jezelf houdt, is het gemakkelijker om van anderen te houden, waardoor gevoelens van afscheiding of angst vervagen. Wanneer die liefde uitgroeit tot zelfvertrouwen, eigenwaarde en universele liefde, wordt het de sleutel tot ons geluk op aarde.

Over de auteur:

Allison Kate is een geboren helderziende genezer en relatiespecialist met meer dan 25+ jaar ervaring! Allison is gespecialiseerd in paranormale lezingen, tarotkaarten, energiehealing, relatie- en spirituele coaching. Allison gelooft in het geven van meer dan alleen een psychische reading aan haar klanten, ze vindt ook vreugde en een doel in het schrijven, lesgeven en het delen van metafysische kennis.

Krijg vandaag nog een reading van Allison Kate! Klik hier voor een persoonlijke lezing.