Informatie nodig of uw partner of relatie?

Advies van de geest over het aantrekken van romantische relaties

Na een lange dag van lezingen wil ik een advies delen dat doorkomt van spirit over het vergroten van het potentieel om romantiek aan te trekken. We moeten oppassen dat we niet alle mannen of vrouwen over één kam scheren, of dat nu is door onze gedachten, woorden of emoties.

Zijn er partners die ontrouw zijn geweest? Ja.

Zijn er partners die onzeker zijn, te snel zijn en relaties niet op een natuurlijke manier laten groeien? Absoluut.

Zijn er mensen die gewoon het veld willen bespelen en niet de intentie hebben om zich te binden?

Maar er zijn ook mannen die een relatie willen en op zoek zijn naar iemand om een erfenis mee op te bouwen. Er zijn vrouwen die zelfverzekerd, aardig en bereid zijn de tijd te nemen om zich te binden aan een geweldig persoon. Deze mannen en vrouwen bestaan in alle leeftijdsgroepen, rassen en nationaliteiten, maar we moeten openstaan voor het idee dat ze bestaan.

Vragen over je liefdesleven? We zijn allemaal wel eens gekwetst, verraden of overrompeld in vroegere relaties, maar het is belangrijk om ons niet te laten verbitteren door die relaties. Die relaties zijn met een reden in ons leven gekomen en we moeten die reden ontdekken, zodat we kunnen genezen, groeien en verdergaan.

Als je moeite hebt om jezelf in een liefdevol partnerschap voor te stellen, begin dan te zoeken naar voorbeelden uit het echte leven. Praat met oudere echtparen die al lang gelukkig getrouwd zijn en vraag hen naar hun geheim. Praat met stellen met een opgroeiend gezin die echt een gevoel van vreugde uitstralen, en vraag hen naar hun visie op het vinden van een goede partner. Ze zullen het waarschijnlijk niet over perfectie hebben, maar ze zullen je wel vertellen wat er nodig is om het te laten werken.

Finitief, ga erop uit en bouw een leven op! Een leven waar je van houdt. Bouw je bedrijf op, ontwikkel je geest, zorg voor je lichaam en eer je spiritualiteit. Deze dingen zullen niet alleen je gevoel van eigenwaarde versterken, maar je ook onderscheidingsvermogen geven en je in staat stellen de oprechte mensen te herkennen wanneer ze zich aandienen.

Ervaringservaringen hoeven niet te worden geforceerd als ze echt voor jou zijn. Leef dus uw leven en laat wat voor u is op natuurlijke wijze binnenstromen. Wat bedoeld is om te blijven, zal blijven.

Over de auteur:

Nicole (Adviseur Leef het Licht) is een helderziende, medium en intuïtief. Ze is gespecialiseerd in readings over liefde en relaties & mensen helpen hun intuïtie te versterken. Ze geeft al vele jaren professioneel lezingen en readings in de VS en daarbuiten.

Krijg vandaag nog een reading van Live the Light! Klik hier voor een lezing.