Informatie nodig of uw partner of relatie?

5 manieren om zelfliefde te beoefenen

De belangrijkste activiteiten die wij in onze dagen kunnen opnemen, zijn die welke eigenliefde en waardering voor ons unieke wezen bevorderen. Wanneer we onze energie vol vertrouwen en zonder angst voor afwijzing naar het universum sturen, trekken we mensen en levenssituaties aan die zowel voedend zijn voor onze ziel als onze levensdoelen ondersteunen. Zelfliefde moet meer zijn dan alleen een modewoord. Hier zijn enkele Wing-tips over het manifesteren van zelfliefde:

1. Gebruik een mantra om positief te blijven

Train je geest om angstige en negatieve gedachten te stoppen door een persoonlijke mantra te gebruiken, zoals "Ik ben de prijs". Kies een mantra die betekenisvol voor u is. Het is net zoiets als naar de sportschool gaan voor je geest. Maak er een gewoonte van gezond en positief te denken. Wanneer je zelf-negerende gedachten in je geest voelt opkomen, herhaal dan de mantra. Zeg het vijftien keer per dag hardop, elke dag. Leid je geest ook af door fysieke actie. Rennen. Dans. Zing.

2. Begin met journaling

Maak dagelijks een journaal om onzekerheden en waargenomen onvolkomenheden los te laten. Prijs jezelf voor wat je hebt bereikt, zowel aards als spiritueel. Maak elke dag een lijst van drie verschillende dingen die je leuk vindt aan jezelf en aan je daden!

3. Accepteer je tekortkomingen, laat onzekerheid los

Herinner jezelf eraan dat je menselijk bent en tekortkomingen hebt. Vergeef en accepteer jezelf door middel van meditatie en het uiten van gevoelens, waarbij je barrières afbreekt die in de loop der tijd zijn ontstaan. Creativiteit, kunst en beweging helpen om schuldgevoelens los te laten en gevoelens om te zetten in fysieke energie die vervolgens weer aan het universum kan worden teruggegeven. Dit creëert ruimte voor zelfliefde om te groeien en kan vooral nuttig zijn voor die onzekerheden die diep en moeilijk te bereiken zijn.

4. Zorg goed voor jezelf

Nodig slaap uit, doe voldoende lichaamsbeweging, eet goed en ga positief met anderen om. Je hebt maar één lichaam, één huis voor je ziel, één JIJ! Je bent onvervangbaar. Neem elke dag eenvoudige stappen om je gezondheid op peil te houden, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Deze basishandelingen zijn een weerspiegeling van zelfliefde en versterken deze met elke stap.

5. Wees Mindful

Probeer ervoor te zorgen dat je acties weerspiegelen wie je diep van binnen bent. Ontwikkel doelen en dromen en zet je ervoor in. Als een persoon of actie niet in overeenstemming is met wie u bent en wat u wilt, wees dan trouw aan uzelf en neem afstand.

Soms blijven we, omdat we geliefd willen zijn, in situaties die ons innerlijk of wie we zijn, uitputten. Vermijd deze zeer menselijke neiging. Kies in plaats daarvan verstandig en telegrafeer je speciale intenties en hoop naar het universum. Dit, op zijn beurt, zal toekomstige kansen veranderen en de mensen die je aantrekt. Deze veranderingen kunnen de katalysator zijn voor een belangrijk nieuw begin in leven en liefde. Zelfliefde trekt ware liefde aan. Zonder dat raken relaties vaak uit balans en wordt het moeilijk. Met de kracht van zelfliefde stijgen levensdoelen ook uit boven de afleidingen van

Echt, alle liefde draait om zelfliefde. Alle relaties, of ze nu romantisch, familiair of vriendschappelijk zijn, zijn spiegels die belangrijke en vaak verborgen aanwijzingen geven. Acties en houdingen die je probeert te veranderen in het gedrag van een ander zijn diegene waarvan je ziel het meest wil dat je ze in dit leven ontwikkelt en verandert. Luister naar deze boodschappen van Spirit. Dit zal leiden tot een groter zelfbewustzijn, een belangrijk onderdeel van zelfliefde.

Houd in gedachten dat je speciale licht van binnenuit komt, en hoewel het soms verborgen aanvoelt, is het altijd aanwezig. Alleen jij kunt het laten schijnen zodat iedereen het kan zien. Er is moed voor nodig om van jezelf te houden en je ware zelf te laten zien, inclusief je imperfecties. Ego verschilt van zelfliefde, in die zin dat ego een gevoel van superioriteit zoekt en zelfliefde empowerment. Vind de kracht van zelfliefde door deze eenvoudige stappen uit te proberen. Je zult versteld staan van de resultaten!

Over de auteur:

ASTRO Wing, professioneel helderziende en energielezer, begrijpt de menselijke geest. Ze maakt verbinding met de natuurlijke energieën die ons allen informeren en geeft gedetailleerd inzicht in de moeilijke vragen van het leven over liefde, relaties, carrière en bestemming. ASTRO Wing is een geboren helderziende en werkt als een bliksemafleider. Ze verlicht wat gehuld is in de duisternis van het onbekende, waardoor je in staat bent om je joy!