Informatie nodig of uw partner of relatie?

5 manieren om van jezelf te houden deze valentijnsdag

Eén van de thema's van 2019 is zelfliefde & zelfexpressie. Wat is een betere manier om dat te uiten dan op Valentijnsdag? Voor de meesten is het moeilijk om alleen te zijn op Valentijnsdag. Maar, dat hoeft niet zo te zijn! Hoe meer je jezelf waardeert en liefhebt, hoe meer liefde je in je leven zult aantrekken.

1. Doe iets speciaals voor jezelf. Een dagje spa of een massage. Wrijf die knikken uit je lichaam. Een lekker lang, warm bad met een glas champagne, kaarsen en misschien zelfs een goed boek.

2. Trakteer jezelf op een chique lunch of diner. Kleed je aan en laat je fantastische zelf zien! Je voelt je misschien ongemakkelijk en onnatuurlijk, maar het is belangrijk om uit je comfortzone te stappen. Je bent het waard!

3. Ga uit en meng je onder de mensen. Probeer die tent om de hoek waar je steeds over hoort! Je weet nooit wie je tegenkomt. U kunt ook evenementen opzoeken die in uw buurt plaatsvinden. Je hoeft je niet zelfbewust te voelen.

4. Organiseer een etentje met je single vrienden. Vier het met spelletjes en plezier! Praat niet over hoe vervelend deze dag is. Blijf in het moment en wees aanwezig. Wie weet is dit wel je laatste single Valentijnsdag.

5. Koop iets voor jezelf. Die paar schoenen die je op het oog hebt? Ja! Doe jezelf wat aan! Geef jezelf een knuffel! Je hebt niemand anders nodig om je te verwennen. Wie weet beter wat jij wilt dan jijzelf?

Over de auteur:

Minka is geboren als intuïtief kanaal. Minka is helderhorend, helderziend, empathisch en heldervoelend. Minka geeft al meer dan 20 jaar les en doet readings. Minka kan in het hart van elke situatie kijken. Ze kan jouw ziel en die van anderen zien. Haar lezingen zijn diepgaand en levensveranderend.

Krijg vandaag nog een reading van Minka! Klik hier om te beginen.