Informatie nodig of uw partner of relatie?

5 gewoonten om je te helpen van jezelf te houden en liefde aan te trekken in je leven

Hoewel het makkelijker gezegd is dan gedaan, moet je eerst van jezelf houden voor je van anderen houdt. Het komt allemaal neer op de wet van aantrekking. Als het op het aantrekken van de juiste match aankomt, trekt gelijken gelijken aan - maar je moet de twijfel laten varen want negatieve energie zal je verhinderen de partner te vinden die je wenst. Het belangrijkste om te onthouden is dat je eerst van jezelf moet leren houden voordat je van iemand anders gaat houden. Als je niet in jezelf gelooft, waarom zou iemand anders dat dan wel doen? Deze theorie gaat hand in hand met niet wachten tot je liefde vindt om je beste leven te gaan leiden. Er zijn eigenlijk energietrillingen tussen mensen, dus als je lui en ongeïnspireerd bent door alles, dat is het type persoon dat je zult ontmoeten. Hier is hoe je kunt beginnen met van jezelf te houden, zodat je een stap dichter bent bij het vinden van de partner die je verdient.

1. Leer jezelf te accepteren, te waarderen en van jezelf te houden

Het is maar al te gemakkelijk om te wijzen op je zwakke punten in plaats van het vieren van je sterke punten, maar het doorbreken van deze vicieuze cirkel is een van de sleutels tot het houden van jezelf. Accepteer je fouten (die hebben we allemaal) en concentreer je op de kwaliteiten waar je trots op bent. Ook, waarom wachten op iemand anders om u een compliment te geven? Oefen jezelf te zien door de ogen van je hogere zelf in plaats van een tragische ziel die medelijden met zichzelf heeft - dat zal er alleen maar toe leiden dat je behoeftig wordt in een relatie. Als je met liefde naar jezelf kijkt, zul je leren hoe je jezelf kunt waarderen. Daarom zul je meer liefde hebben om een partner te geven.

2. Leer contact te maken met je innerlijke bron van liefde, wijsheid en kracht

Het is essentieel om verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens om een toekomstige partner niet onder druk te zetten. Deze oefening kan u ook helpen meer over uzelf te leren. Met andere woorden, het kan licht werpen op wat je "Tick" maakt. Zorg er wel voor dat je je ego bij de deur laat. Het is voor iedereen anders wat het proces betreft, dus zoek uit wat voor jou werkt, of dat nu een spirituele verbinding is of een religieuze.

3. Laat je angst voor afwijzing varen

Wanneer je van jezelf houdt, kun je beter omgaan met afwijzingen omdat je het zelfvertrouwen hebt om verder te gaan. Als je eenmaal je eigen waarde hebt gedefinieerd, is dat als een schild tegen negatief, liefdeloos gedrag. Als je niet bang bent voor afwijzing, is het makkelijker om gedrag te vermijden zoals boosheid, een laag zelfbeeld, verwijten maken, enz.

4. Verban je angst om opgeslokt te worden

Jezelf verliezen in een relatie is gevaarlijk omdat het je eigenwaarde en zelfrespect kan vernietigen. Als je van jezelf houdt, heb je zelf de touwtjes in handen en kun je de angst wegnemen dat je als single niet zo sterk zult zijn als met een partner.

5. Leer gelukkig te zijn voordat je een relatie hebt

Houden van jezelf in een relatie vereist geluk, dus wat is een betere manier om gelukkig te zijn dan dingen te doen die je vreugde brengen. Hoe druk je het ook hebt, maak tijd voor hobby's, tijd met je geliefden, reizen en zelfzorg. Zoals eerder gezegd: gelijk trekt gelijk aan, en wie wil er nu niet iemand met net zo'n levenslust in zijn leven?

Wil je meer weten over hoe je liefde kunt aantrekken in je leven?

Soms kan van jezelf houden nog moeilijker aanvoelen dan van jezelf houden. het vinden van de juiste partner. Met dat in gedachten kan een liefdes- en relatiedeskundige van Keen je helpen op het pad naar het benutten van je eigenwaarde. Natuurlijk zijn deze gespecialiseerde adviseurs altijd 24/7 beschikbaar om inzicht te geven in je relatie zodra je liefde aantrekt in je leven.