Informatie nodig of uw partner of relatie?

4 manieren om stralende zelfliefde te manifesteren

Je kunt de mensen in de wereld herkennen die ware vaten van stralende liefde zijn. Deze mensen zijn verliefd op het leven. Je kent deze mensen, omdat een grote, mooie, sprankelende energie tot leven komt wanneer zij spreken. Dit zijn de mensen die je een geweldig gevoel geven. Wat is hun geheim voor geluk? Het komt neer op één simpel element: van jezelf houden. Maar, voor degenen onder ons die dat stralende geluk nog niet hebben, hoe bereiken we dit? Hier zijn 4 manieren waarop je stralende zelfliefde kunt manifesteren:

Ben trots

Van jezelf houden betekent eigenlijk dat je jezelf waardeert. Wanneer je smoorverliefd op jezelf wordt, betekent dit dat je je hebt ontwikkeld tot een persoon waar je trots op kunt zijn. Dit is niet iets dat je wordt aangereikt; het is iets dat je groeit, dag na dag, moment na moment. Het begint wanneer je je realiseert dat je zelftwijfels en onzekerheden je eigenlijk beroven van het leven dat je verdient. Het is een dag waarop een radicaal verlangen naar verandering in je opwelt en zwaarder weegt dan het toegeven aan je slechte gewoonten, zelfs voor nog een minuut. Schrijf je slechte gewoonte op een stuk papier - verkreukel het en gooi het weg! Het is GEGAAN! Zoek nu je top 5 sterke punten. Schrijf ze op plakbriefjes en plak ze op je badkamerspiegel. Je zult een diepere relatie met je sterke punten krijgen door er dagelijks mee om te gaan. Als je er geen kunt bedenken, bel dan een vriend en vraag, "wat zijn mijn deugden?" Bijvoorbeeld: Optimisme, Zorg voor anderen, Gevoel voor humor, Behulpzaamheid, Luisteren. Ga nu je hele dag door met één of al je sterke punten als leidraad. Omdat dit je krachtige aangeboren gaven zijn die binnen in je leven, kijk hoe het bewust en met intentie gebruiken ervan je wereld zal verlichten. Het zijn deze unieke kwaliteiten in jou die, wanneer je ze deelt, die stralende, sprankelende vreugde creëren waardoor je tot leven komt.

Treat Yourself & Trust Yourself!

Zelfliefde is niet alleen jezelf verwennen met een lekkere donut of een bubbelbad. Hoewel je van deze dingen kunt houden, ze verdient en je er af en toe aan overgeeft, wil ik je aanmoedigen om een grotere, diepere uitdaging aan te gaan en jezelf te verwennen door op jezelf te vertrouwen. Geef jezelf toestemming om jezelf te vertrouwen. Weet dat je het beste met jezelf voor hebt. Het ontwikkelen van een diep vertrouwen in jezelf creëert een oneindige hoeveelheid zelfliefde. Hoe begin je jezelf te vertrouwen? Neem beslissingen die ALLEEN je hoogste beste resultaat ondersteunen. Wijd je hele dag aan het volgen van je Ware Noorden en niet aan het saboteren van jezelf door tegemoet te komen aan de verlangens van je ego. Pas zelfbeheersing toe en wees trots dat je beslissingen hebt genomen die veel wilskracht en moed vergden. Wees de allerbeste versie van jezelf gedurende de hele dag, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat en wanneer je de resultaten ziet, zul je morgen nog meer op jezelf gaan vertrouwen. Waarom is vertrouwen in jezelf zo'n traktatie? Omdat het angst uit je leven verwijdert. Als je vredig bent, ben je gelukkig. Vreedzaamheid - de pure staat van kalmte - is de hoogste vorm van vervulling die een mens kan voelen. Een vluchtig gevoel van vreugde door het eten van een zoete traktatie brengt je uiteindelijk geen vrede, maar vertrouwen in jezelf doet dat wel.

Stap uit je comfortzone

Kies iets in het leven waarvoor je een beetje zenuwachtig bent om het te proberen. Doe nu dat ene ding tot je volledige potentieel! Werk eraan tot je trots bent op jezelf. Het kan van alles zijn! Duik bijvoorbeeld van de high-dive, leer schilderen, probeer online te daten, dans, praat met een vreemde, spreek voor een groep, ga rolschaatsen! Je krijgt het idee. Het maakt niet uit wat. Kies gewoon iets dat een beetje ontmoedigend is, en doe het naar je beste kunnen. Wees je allerbeste zelf in het proces en beoordeel je waarde niet op het resultaat, maar wees in plaats daarvan trots op jezelf omdat je de uitdaging aangaat. Als je dit doet, investeer je in jezelf en ontwikkel je zelfvertrouwen en de ultieme zelfliefde.

Durf meer te zijn!

Als je meer wilt, moet je meer zijn. Als je een risico neemt in het leven, voeg je een druppel eigenwaarde toe aan je "ZELF-LIEFDE"-emmer, want je ontwikkelt JOU! Wanneer je het leven tegemoet treedt moedig en uiteindelijk met meer gemak uitdagingen aan te gaan, begint je eigenliefde-emmer zich te vullen. Eigenwaarde is overdraagbaar. Stel je voor dat je twee druppels eigenwaarde toevoegt aan je eigenliefde-emmer, elke keer als je bereid bent een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wanneer je door het leven beweegt, als een stralend, gelukkig, zelfverzekerd persoon - put je onbewust uit de collectieve druppels eigenwaarde die in je liefdesemmer leven. Vul deze emmer dagelijks, door jezelf uit te dagen om meer te zijn dan wie je gisteren was.

Zelfliefde ligt voor het oprapen!

Waarlijk gelukkige mensen vertrouwen zichzelf, omdat ze dagelijks de best mogelijke versie van zichzelf ontwikkelen. Hun geluk is zichtbaar omdat ze zijn wie ze willen zijn in de wereld door hun unieke en aangeboren sterke punten met anderen te delen. Hun "liefdesemmer" stroomt over omdat ze vreugde vinden in het aangaan van nieuwe uitdagingen en met elke nieuwe dag meer vertrouwen krijgen. Het geschenk dat ze voor dit alles ontvangen is een diep gevoel van waarde, doel en eigenwaarde. Ga de uitdaging aan en ontketen de oneindige eigenliefde die diep in je leeft.

Over de auteur:

Zielsnavigatie - Meredith is een Master Intuïtieve Lezer, die al 17 jaar op Keen werkt. Als helderziende, helderhorenden en heldervoelenden helpt Meredith anderen om goddelijke antwoorden te krijgen die hun hoogste, beste zelf ten goede komen. op alle gebieden van het leven. Snel, meelevend & tot het punt dat haar cliënten op haar nauwkeurigheid zijn gaan vertrouwen. Meredith's lezingen zijn gevuld met versterkende en transformerende resultaten.