Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in vissen: dien de dienaren

Er zijn twaalf tekens in de dierenriem, en elk teken bevat een energie die wacht om ontsloten te worden. Astrologie bestudeert wat elk teken in zich draagt en wanneer deze opgeslagen energie optimaal kan stromen wanneer ze wordt vrijgelaten. De Ouden leerden dat wanneer de Zon een dierenriemteken bezoekt, de elementen van dat teken worden geactiveerd. Je keuzes op aarde zo timen dat ze samenvallen met activiteit in de hemelen is de beste manier om prestaties in evenwicht te brengen met het genieten van je leven. De cyclus van de dierenriem begint wanneer de zon de evenaar kruist richting het noorden. Dit is het begin van de lente.

Maar voor het begin eren we het laatste teken van de dierenriem: Vissen. Dit is het teken van het overstijgen van taal om te communiceren met visuele representatie, muziek en acties. Het oude gezegde "daden zeggen meer dan woorden" belichaamt het doel van de Vissen. Om dienstbaar te zijn in plaats van te praten, om te handelen in het belang van het grotere geheel zonder rekening te houden met conventies en om door te gaan zonder te spreken over je plan.

We kunnen allemaal profiteren van de vier weken die de zon doorbrengt in het dierenriemteken Vissen. Dit is een tijd om verklaringen en rationalisaties achterwege te laten, je mouwen op te stropen en het werk te doen dat gedaan moet worden. Wie zal de dienaren dienen? Als de Zon in Vissen staat, zal dat de persoon zijn met een volledig gevoel voor het doel.

Lees hieronder je sterrenbeeld om te zien waar jij kunt helpen om het grotere goed te brengen. De zon komt op vrijdag 18 februari in Vissen en blijft daar tot ze de evenaar kruist om het begin van de lente aan te kondigen. Equinox op de middag van zondag, 20 maart. Gedurende deze voorspelde tijd ontvangt iedereen kosmische energie om hun grootste levensdoel te helpen bevorderen. Nu is het aan jou om er zo goed mogelijk gebruik van te maken als jouw dierenriemteken aankan.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Je kunt van nut zijn voor iemand die minder fortuinlijk is dan jij door deze persoon toegang te geven tot iets dat hij of zij normaal gesproken niet zou hebben. Of je nu aan de touwtjes trekt bij de machthebbers of de andere kant opkijkt als anderen in je buurt komen wonen, passieve acceptatie van mensen komt je ten goede op manieren die je over jaren terug zult betalen.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Je hebt het oor van een groot publiek als de zon in Vissen staat. Je kunt de boodschap overbrengen aan iemand die wil dat zoveel mogelijk mensen iets weten. Wat heb je aan een netwerk van vrienden als je niet een positieve stap voorwaarts voor iemand creëert door de krachten die je tot je beschikking hebt te bundelen?

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Carrièrezaken domineren de komende vier weken, maar dit is een grote kans om je zin te krijgen met een promotie of om je zichtbaarheid in je vakgebied te vergroten. Door gul te zijn voor degenen die ook vooruitgang nodig hebben, word je opgemerkt door degenen die het spel aan de top bepalen.v

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Een langzaam tempo stelt je in staat om al het avontuur in je op te nemen waaraan je bent toegewezen. Of je nu willekeurig in deze opwindende situatie terecht bent gekomen of Het belangrijkste is dat je begrijpt dat je er nu bent en dat je iedereen kunt imponeren met je vaardigheid om dingen voor elkaar te krijgen.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Terwijl een investeerder op je project zou kunnen stuiten en je zou kunnen steunen, is het waarschijnlijker dat je kunt dramatiseren waarom anderen zo'n behoefte hebben aan wat jij doet. Door een beroep te doen op hun diepe verlangens kunt u mensen aantrekken om uw lof te zingen en de aandacht te trekken van degenen die u verder willen brengen dan u ooit zelf zou kunnen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Partnerschappen komen onder druk te staan die meer van u vragen dan u bereid of in staat bent te geven. Je hebt het punt bereikt waarop er geen weg meer terug is in een relatie die misschien nergens toe leidde. Vecht je nu om te bewijzen dat je het waard bent of vlucht je voor je vrijheid en begin je in de lente of zomer weer helemaal opnieuw? En als je dat doet, zal de liefde dan de volgende keer net zo gemakkelijk overkomen?

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Op de details letten vereist geen groot onderzoek. In feite, terwijl de Zon in Vissen staat, moet je meer aandacht besteden aan hoe dingen je laten voelen dan aan wat je denkt. Het is in het maken van een emotionele connectie dat je iemand kunt geven wat hij of zij echt wil en tegelijkertijd jezelf kunt helpen terwijl je een dieper begrip samenstelt van wie je bent.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Hard studeren om alles te zijn wat je kunt is niet zo waardevol als daadwerkelijk onderzoeken wat werkt. Als je beter in staat bent een wetenschapper te zijn dan een vrachtwagenchauffeur, haal dan je voet van het pedaal en help de hele mensheid vooruit met je uitgebreide kennis. Het grote geheel wacht op jouw visie om te worden voltooid.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  De vier weken die de Zon in het dierenriemteken Vissen doorbrengt, zullen je thuis met een project bezighouden. Kijk hoe dit werk dat je doet kan worden uitgebreid om van nut te zijn voor anderen. Er is niets mis mee om de wereld voor jezelf beter te maken, maar de kans om een gedenkwaardig verschil te maken in het leven van anderen kan je grootste prestatie zijn.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  De neiging om slecht over iemand te praten is vaak het beleefdste wat je kunt doen. Maar Vissen is de tijd van het jaar die je moet gebruiken om mensen te laten weten wat je weet. Iemand is wanhopig op zoek naar de feiten en de kans voor u om de lege plekken in te vullen zal u niet eens veel tijd kosten. Een of ander talent dat je hebt komt goed van pas.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Je zult om een lening worden gevraagd en je zult misschien terughoudend zijn om het geld af te staan omdat je het gevoel hebt dat je het misschien nooit meer terug zult zien. Het is tijd om het universum te vragen om te ondersteunen wat je in de wereld zet. De materiële kant van de dingen zal voor zichzelf zorgen. Je wordt uitgedaagd om te groeien in empathie en de prijs om dat te doen is eigenlijk heel laag.

 • Vissen Februari 19 - 20 maart

  De zon in uw teken betekent een gelukkige verjaardag, en de viering kan dagen duren met nog twee taarten en een onnoemelijk aantal flessen van uw favoriete drankjes. De behoefte om het komende jaar als het uwe te laten gelden, moet echter worden getemperd door te accepteren dat anderen in uw leven de schijnwerpers zullen delen. Zorg ervoor dat u uw waardering niet alleen met woorden maar ook met daden laat blijken.

Zonvoorspellingen 2011